Супра Плай чудово себе зарекомендував. Бас із ним значно контрольованіший. Та й в даному випадку бас не ціль. Акустика чудово відіграє те6 що в більшості слухаю.
Тепер є б'юджетні стійки із шлакоблоків
Сміх сміхом, але вони надзвиайно устойчиві через вагу.
Не вистарчає лише висоти. От для великих полочників були б якраз.
Soundprofi, не я один вам делаю замечание об откровенной чуши. Внимательно прочтите то что я вам написал не раз. Пишите то, что действительно ЗНАЕТЕ. Когда вы пишите не соответствующее действительности - то есть неправду, вы во-первых выставляете себя не в лучшем свете, а во-вторых вводите в заблуждение других, кто не очень подготовлен и доверяет вам. Это все что вы могли бы понять, если бы хотели.
Теперь по пунктам:
Цитата:не хочу больше с вами общаться.... некультурный высокомерный зазнайка...
к нему нормально по человечески он опять хамит... да что за сайт такой...
Это по человечески? Нет - это истерика, потому что вас очередной раз поймали на откровенной глупости.
Цитата:ну почему вы влезли в чужой разговор ?.....ТС что сам не может за себя ответить ?....или я нападал на него ? мы великолепно общались... на то и существуют форумы.
Как вы правильно написали - это форум. Читают его все и написать могут все.
Цитата:Вы не умеете общаться нормально вам надо обязательно напасть и затоптать... вы перемогли...все довольны ?
Может это у вас проблемы с общением? Почему на замечание о неверной информации, вы так бурно реагируете?
Если вы, наконец-то вместо что попало начнете писать исключительно правдивую информацию, то да, я буду доволен и буду считать, что победил.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
не стоит рассуждения воспринимать за утверждения. мы не на экзамене. и не все умные и опытные. а по вашему методу получается или могут говорить самые умные или вообще закрой рот. повторюсь вы манипулируете словами но конкретно по всем спорам по факту вы ни чего не ответили. скорее вы больше меня Одессит )
на счет середины в кантонах узнавал. вы не правы. на счет лужения тоже. пусть по вашему я буду не прав...а кто то со мной согласиться просто не хочет попадать под трактор....как обычно на форуме бывает.
я не сказал что кабель га..но просто в данной чувствительной ас оно будет не к месту. а в одном из ста случаев как вы сами сказали все возможно...
сори перед ТС.... предлагаю закончить (дискуссию).
Интересно, какова толщина полочек у вашей стойки для аппаратуры, и чем красили и из какого дерева? По виду вроде из сосны, а говорят сосна не звучит. Тоже себе делаю, но из сосны. Не могу определиться с толщиной- 20 мм мало, 30 визуально норма, 40 топор.)
(04-07-2016 21:21)Fisha писал(а): если корпуса легкие то можно еще на колонку положить кирпич, я серьезно если что
Корпуса ще не важкі, але будуть через деякий час
Сьогодні підсохли.
Включив альбом Nils Lofgren - LIVE.
Перепрошую за мій французький , але гітара така, що всратись можна.
(04-07-2016 18:08)lEON2075 писал(а): Интересно, какова толщина полочек у вашей стойки для аппаратуры, и чем красили и из какого дерева? По виду вроде из сосны, а говорят сосна не звучит. Тоже себе делаю, но из сосны. Не могу определиться с толщиной- 20 мм мало, 30 визуально норма, 40 топор.)
Товщина 30мм. Сосна, куплена ще й у не аудіофільському епіцентрі ))
А красив дуже дорого 20 гривневою морилкою під горіх
Але дана стйка піде на новій квартирі у кладовкі під інструменти швидше всього
В планах зварена стійка з квадратної труби і під засипку з дерев'яними плитами. Проект надіюсь зробити власноруч
(04-07-2016 22:14)The писал(а): Корпуса ще не важкі, але будуть через деякий час
Сьогодні підсохли.
Включив альбом Nils Lofgren - LIVE.
Перепрошую за мій французький , але гітара така, що всратись можна.
Товщина 30мм. Сосна, куплена ще й у не аудіофільському епіцентрі ))
А красив дуже дорого 20 гривневою морилкою під горіх
Але дана стйка піде на новій квартирі у кладовкі під інструменти швидше всього
В планах зварена стійка з квадратної труби і під засипку з дерев'яними плитами. Проект надіюсь зробити власноруч
с таким раскладом не забудьте сделать шипы и под стойкой, и под колонкой
мне нравятся вот такие за функцинальность (не всем нравится дизайн и не везде подойдут конечно) - шипы, засыпка, легкость изготовления, не шатаются, нет площадки вверху - нет отражений от стойки
(07-07-2016 11:05)Fisha писал(а): с таким раскладом не забудьте сделать шипы и под стойкой, и под колонкой
мне нравятся вот такие за функцинальность (не всем нравится дизайн и не везде подойдут конечно) - шипы, засыпка, легкость изготовления, не шатаются, нет площадки вверху - нет отражений от стойки
Є декілька варіантів дизайну, але концепція на фото така ж.
Шипи обовязково
Мої тимчасові полочники здобули людський вигляд та дуже значне покращення звучання.
По роботі, що була проведена:
- корпус пошпаклювали та обклеїли плівкою під класичний американський горіх
- нутрощі були обклеєні сентипоном 200
- були зроблені фільтри під вч і шп (про це пізніше опишу)
- поставлені мідні темінали Monacor
- проводка була замінена на Supra Ply 3.4
- тимчасові саморізи були замінені на красиві шестигранні болти
Що стало із звуком:
- появилась зіграність між динаміками
- появився приємний м'який бас та об'єм
- акустика чудово відіграє інструментал, джаз, вокал, класику
- підтвердилась жанровість (важкий рок, електронна музика не її профіль)
Додаю фото та встиг записати кілька відео.
Буду вдячний за відгуки та коментарі
І так відео:
Записував фотоапаратом з базовим мікрофоном, тому можна почути більш-менш тільки манеру подачі.
На вигляд дуже класні! Доробляй стійки, ну і на мій слух звук по кімнаті "гуляє", подумай над оформленням трохи кімнати, коврик на підлогу, ззаду АС щось. А яку плівку використовував? Лакував?
(20-07-2016 17:29)bramms писал(а): На вигляд дуже класні! Доробляй стійки, ну і на мій слух звук по кімнаті "гуляє", подумай над оформленням трохи кімнати, коврик на підлогу, ззаду АС щось. А яку плівку використовував? Лакував?
Акустика тимчасова і піде на продаж. Так, кімната гола, тому і гуляє.
На даний момент нічого не робитиму, так як переїзд в нову квартиру на носі. Там вже і коврик буде і онкени на реалістіках.
Плівка самоклеюча. Без лаку
(07-07-2016 11:05)Fisha писал(а): с таким раскладом не забудьте сделать шипы и под стойкой, и под колонкой
По мотивам Epos
Великолепного звучания можно достигнуть за вполне умеренные деньги!
странная ветка..описывается типа невероятный звук,и весь этот типа невероятный звук(в чем я сомневаюсь) во всех продажных ветках и на всех форумах............
(22-07-2016 22:58)doom писал(а): странная ветка..описывается типа невероятный звук,и весь этот типа невероятный звук(в чем я сомневаюсь) во всех продажных ветках и на всех форумах............
Давно чекав вгості
Насправді НЕВЕРОЯТНЫЙ звук на свою вартість!
А часті продажі, так як постійно щось нове і не стою на місці.
Наприклад дінако передумав продавати.
Сонька сд не моя подача, онкіо сд не продаю, бо подобається.
А новий онкен проект вже в русі.
Якщо Ви вже зупинилсь у виборі, то це добре. Я ще ні.
В зв'язку з переїздами довго не писав про систему, а в ній багато змін....
Найголовніша - це зміна площі для прослуховування. Тепер кімната 25 квадратів і працюю над її наповненням.
Тимчасові полочники на базі ширіків Ізофон продано, а місце головної
акустики зайняли ELAC FS 207 Anniversary Edition .
Також місце основного підсилювача зайняв Micromega A120.
Звук помінявся кардинально. Не те щоб сама якість, а більше подача. Строга, чиста, м'яка та контрольована. Сцена стала менш об'ємною у порівнянні з вінтажними онкенами.
Тим не менш це мій звук і він мені дуже подобається.
Всі записи переслуховую наново.
Коли хочеться більшої м'якості і теплоти, то включаю вініл.
Далі потрібна допомога - разом із акустикою мені дістались фірмові дроти OEHLBACH 1085 Rattle Snake 3. Мідь переплетена з міддю покритою сріблом.
Ще не встиг їх послухати через брак часу.
Може є власники даного девайсу і підкажуть як і з чим їх їсти?
P.S. Зараз в розробці проект онкенів на базі відреставрованих 12-дюймових коаксіалів Realistic Americana.