The
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Radioliubovnik , Rubner , absorber , zevs165 , Тибетский Ламер , tomash , apr.kobra , urdos , мишель , KT , Beaton , NEGRIY , Буратино , Сергій , artshop , t.800 , sound st. , Karp , yusah , quadrokot , sergv , lEON2075 , axv , oleg2566 , u911 , moroz.av2010 , mike333 , romanovych , paschima , ССМ , Vic61 , djon , Igor65 , Виктор С. , doorg , VAdios , meloman1 , ivolyk , Grotesk77 , Youri |
|
Выразили согласие: | The |
|
The
Ветеран
|
RE: ONKEN / 06-04-2016 11:37
(06-04-2016 11:25)Гаруспик писал(а): А не слишком низко расположен динамик? Эти бы ас поставить небольшие стойки.
Так, звичайно, що треба вище їх поставити!
Стійки будуть до тижня часу. Ще не вирішив чи 25 чи 30 см робити.
Акустику тільки вчора привіз додому
(06-04-2016 11:36)Radioliubovnik писал(а): Какой выигрыш при использовании 3-х полосных по сравнению с предыдущим проектом на ШП + ВЧ рупор ?
Сам мечтаю об Онкен, но с динамиками еще не определился.
Немає виграшу чи програшу. Різна специфіка звуку.
ШП плюс рупор грали класику та джаз, блюз так, що мурахи тіло їли.
Ці ж більш універсальні до матеріалу та прозоріші.
Також басовитіші та не потребують підсилення ВЧ.
(Отредактировал 06-04-2016 в 11:41 The.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
The
Ветеран
|
RE: ONKEN / 08-04-2016 10:58
(07-04-2016 22:00)lEON2075 писал(а): Там в этих Lafayette, буржуи, фильтра старые, выкидывают и новые подбирают.
Говорят, звук, сразу на уровень выше подымается.
Так, Ви праві. Мені одразу сказали, що фільтри можна винести за динамік, так як вони стоять одразу біля магніта. А також змінити їх порядок та компоненти. Але я не ризикнув, так як звик спочатку послухати як це звучить, а потім робити. А наосліп чомусь боявся. Та й звук без переробки просто шик.
(07-04-2016 22:18)dennis12 писал(а): Можу дати послухати REVOX B 750 MK 2. Не продаю ! Денис, дякую за пропозицію!
Але в першу чергу лампа цікавить.
Камінь маю хороший!
(Отредактировал 08-04-2016 в 10:59 The.)
|
|
|
|
Chet Atkins
Ветеран
|
RE: ONKEN / 10-04-2016 10:30
(08-04-2016 10:58)The писал(а): Так, Ви праві. Мені одразу сказали, що фільтри можна винести за динамік, так як вони стоять одразу біля магніта. А також змінити їх порядок та компоненти. Але я не ризикнув, так як звик спочатку послухати як це звучить, а потім робити. А наосліп чомусь боявся. Та й звук без переробки просто шик.
Поменять фильтры - это не всегда "улучшить" звучание, особенно в эмоциональном плане. Лафаеты и в данном варианте фильтров 1-го порядка звучат достаточно слитно. Фактически по конструкции это широкополосник (ШП) с специфической добивкой на СЧ-ВЧ. Качество звучания этих ШП в основном обусловлено уникальными диффузорами, которые заказывались на фирме Фукуидо и одной из задач введения СЧ-ВЧ компонентов вероятно было "не навреди" этим ШП, что и обусловило конструкцию. Звучание Лафаетов радует и с транзисторным усилителем и несомненно еще более впечатлит с хорошим ламповым , что обычно проявляется как в улучшении разрешения в среднечастотном диапазоне, так и пространственных характеристик...
Don't worry, be happy
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|