(07-09-2015 12:51)ae3502bx писал(а): і знову Universum... м-м-м)
мабуть тому що напханий Isophon-ами...
Не дуже сподобались такі.Були претензії і по басу,і по сч.Слухав з тандбергом.А вч динаміки дуже цікаі.
Це вже далеко не той ізофон з 60-х.
Є малесенькі колонки ізофон кінця 60-х,грають живо.По звуку схожі на шп.
Знайшов в себе цікаву фотку.
В людини мабуть місця в кімнаті нема,а щити слухати хочеться.От і думаю,так як в себе теж з простором не густо, який звук можна отримати від такого розміру щитів і,головне,такого іх розташування.
(07-09-2015 19:53)sanchoz писал(а): Не дуже сподобались такі. Були претензії і по басу,і по сч.
може й так, але мені з SABA 9140 подобається) (не з Braun, не з Dual )))
тому наразі згоден з Вашими враженнями трирічної давнини
(01-11-2012 23:12)sanchoz писал(а): Очень прилично звучащая... Весьма неплохой бас благодаря 20 см-му динамику PSL 203/50. Хорошая средина... Воздушные, насыщенные нюансами высокие... Отлично отыгрывают инструментальную музыку и джаз. С другими жанрами тоже справляется очень неплохо... Отличная,хорошо играющая акустика на динамиках изофон...
(07-09-2015 20:31)ae3502bx писал(а): може й так, але мені з SABA 9140 подобається) (не з Braun, не з Dual )))
Нікого не хотів образити.Хотів лише сказати що динаміки ізофон більш ранні грають,на мій погляд,краще ніж створені ближче до 80-х років.
Може як би тоді поексперементував з підсиленням і не подумав би продавати.Хоча,іноді на інструментальній музиці просто дивували.
Все пізнається в порівнянні.Зараз подобається бас і серединка моїх шп sonido.Можливо через три роки вони будуть сприйматись як щось дуже посереднє.
To Supermusic.
Якщо не помиляюсь на той момент слухав з Tandberg TR-2045.
(07-09-2015 20:31)ae3502bx писал(а): може й так, але мені з SABA 9140 подобається) (не з Braun, не з Dual )))
Гарний апарат.
До нього б родича...
ae3502bx,не пробували до SABA 9140 під"єнати навушники.Розумію що роз"єм там не дуже до цього сприяє,але завжди цікавило як у вінтажних рисеверів реалізований вихід під навушники.
(07-09-2015 22:09)sanchoz писал(а): Гарний апарат.
До нього б родича...
не пробували до SABA 9140 під"єнати навушники?
завжди цікавило як у вінтажних рисеверів реалізований вихід під навушники.
за 100$ апарат просто бомбєзний)... (тонкомпенсація якраз на мої вуха)))
були родичі - SABA 50К, як на мене досить непогані в цілому, але Юніверсуми здалися зібранішими, чи що
але якщо попадеться родич з басовиком 25-30см в межах тієї ж 100$ (що малоймовірно, але не неможливо))) то мимо не пройду)
навушники не пробував, згідно схеми вихід на них просто через 100 Ohm, ото і уся реалізація.
Случайно купил пару колонок Summit SX 410 подключил их и не понял откуда такая детализация в таких маленьких колонках . Такое ощущения что слушаю музыку в дорогих наушниках. Кто может больше сказать по этой фирме ?
Blackcrow, мне среди не дорогих колонок всего 2 раза попадались очень музыкальные и с действительно хорошим звуком колонки. Это редкость и стоит их себе оставить. Не факт что с гораздо большим ценником, другие колонки будут так же хороши. Особенно на малой громкости.
(27-09-2015 19:35)Blackcrow писал(а): Случайно купил пару колонок Summit SX 410 подключил их и не понял откуда такая детализация в таких маленьких колонках . Такое ощущения что слушаю музыку в дорогих наушниках. Кто может больше сказать по этой фирме ?
Summit, ето вроде-бьі то-же самое что Heco, но на 100% не уверен
(27-09-2015 20:19)Alexandr33 писал(а): Blackcrow, мне среди не дорогих колонок всего 2 раза попадались очень музыкальные и с действительно хорошим звуком колонки. Это редкость и стоит их себе оставить. Не факт что с гораздо большим ценником, другие колонки будут так же хороши. Особенно на малой громкости.
Олександр,які саме,назвіть будь-ласка.
Може вам буде цікаво і громаді,інтересна акустика GRUNDIG HiFi Box 40a: http://www.hi-fi.ru/forum/forum97/topic7...age2047415
Зараз продається на олх,при наявності коштів з задоволенням забрав би...
(03-10-2015 20:34)serg0603 писал(а): Нирвана от Мирсбурга или 9140 ? Вижу на фото два аппарата. Какой Вам интересней по звуку?
я досить невибагливий слухач)
тому нірвана від музики мені легкодоступна, навіть коли в гарному настрої сам собі наспіваю, чи хоча б намугикаю)
а взагалі то все ділю дуже просто: подобається річ чи ні
мені до вподоби обидві Саби, але трохи по різному
9140 з Universum на Isophon-ах не вимикається годинами як фон, бо дуже комфортно моїм вухам) і на ФМ і на CD
Meersburg мені сподобався більше з Beovox 2400 (мабуть недаремно вони обидва кінця 60-х, коли малим крутив "є-є-є халі-галі" ручки лампової радіоли у діда на веранді), коли є час просто посидіти послухати, особливо щось легкоджазове, ну як ось зараз Musica Nuda)
p.s. чи трохи згодом Ayo