Кабелі Вадімича. Частина IV.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
TarasVIP
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Fiend , Вадимыч , bobrw , Kir9790 , oleg2566 , Serpens , VNV73 , urdos , Karp , alex23 , iovchev vova |
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. / 17-06-2018 11:59
(16-06-2018 14:49)TarasVIP писал(а): Такого колосального прорыва я никогда не ждал от активных компонентов, и тем более от куска цифрового кабеля! Это совершенно новый уровень звучания. Я з тобою Тарасе повністю згоден. Ми вже з тобою обговорювали це птання .
Але хочу дещо зауважити — ЮСБ кабель це лінія зв'язку і вона має свої завади, як і люба лінія звязку. Що стосується ЮСБ, головна завада це фазовий цифровий шум, це ІМХО перевірено еспериментально на великій кількості ЮСБ кабелів що фірмових, так і ескпериментальних та серійних кабелях Вадімича та інших виробників. Мені навіть доводилось чути кабель з яскраво віділеним одним певним тоном.
Ніхто не заперечує , що ЮСБ кабелі мають свій звук. Все це прояви джитеру в різних можливах його варіантах. Такий багатовживаний, старий приклад аналогововго телебачення — кімнатна антена — в кожному окремому її положені ви одержуєте різне зображення, навіть переміщаючись по кімнаті ви впливаєте на нього. І все це не дивлячись на купу примочок які заклали в схему телевізора конструктори.
Так і в аудіо — не дивлячись на піко, навіть фемтосекундні супер-пупер клоки, такого ж класу подавлювачі джитеру — ми чіпляємо “кусок дроту” - лінію зв'зку, в результаті чого маємо те що маємо.
Так от, замісь того щоб гратися з різного роду варіантами цифрового фазового шуму обставини дозволили Сергію сконструювати та виготовити ЮСБ кабель, який вносить значно меньший джитер в аудіо сигнал, що приводить до меньших спотворень початкового музичного цифрового запису.
Ось і все Тарасе що я хотів сказати та поздоровити тебе з вдалим придбанням новітного засобу для поліпшення якості твоєї системи.
(Отредактировал 17-06-2018 в 12:04 oleg2566.)
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
Black_Jack
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. / 24-06-2018 10:38
Столько "шума" (цифрового и не только), а конкретики ноль ..
Уважаемые адепты кабелей ТС, давайте проводить сравнительный анализ -
так будет понятней. Как ..? Могу подсказать ...
Например. Слушал я три цифровых кабеля (это я про себя) - самодельный
(но не Вадимыча), Virtual Dynamics Master 3.0 и Oyaide 510.
Выбрал японца Oyaide 510 - чистое серебро просто шикарно стало на вход
ЦАП-а с ламповым выходом .. .. настолько воздушно, с прекрасной
тембральной гаммой, шикарной трехмерной сценой, а главное, что
нет совсем (т.е. абсолютно) присущего "грязным" (посеребренным) кабелям
металлического призвука ..
Как-то так ...
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 18 Гость(ей)
|
|