ЦАП McDAC 3
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
DCorp
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Black_Jack
Ветеран
|
RE: ЦАП McDAC 3 / 20-01-2017 14:29
(20-01-2017 13:46)DCorp писал(а): Питання віри в аудіо займає перше місце. Напевне 4222? Вона так-собі
Да, ошибся - PCM4220/PCM4222
И при чем тут "вера в аудио"?!
Не надо перекручивать - я просто больше верю Texas Instruments, чем Вам...
P.S.
Возможно этот Ваш спектроанализатор врет, как сивый мерин.
|
|
|
|
|
DCorp
Ветеран
|
RE: ЦАП McDAC 3 / 20-01-2017 15:09
(20-01-2017 14:27)petr.solo1223 писал(а): Так ваш с теми же возможностями. 24/ 96 для большинства новых покупателей давно не актуально, DSD не умеет - в топку. Я до сих пор не сменил только лишь по причине того ,что музыка которую я слушаю вся в 24/96 . Кроме того сейчас на вторичке довольно много прекрасно играющих этот формат фирменных цапов, просто мало у кого получилось правильно реализовать дельта-сигму, но ведь играет не микруха ,а законченное изделие. ИМХО,как коммерческий проект это бесперспективно.
Транспорт виконано окремою платою, можна підключити будь, який. Конфігураційні виводи 4399ї розведено так, що можна її легко переключати.
В перспективі додам опцію з СПдіф і, можливо, дань моді - усб 2.0, або зразу 3.0
Як на мне УСБ 1.0 має ряд однозначних переваг. тому базова модель комплектується саме ним. DSD я відключив цілеспрямовано, критично до нього ставлюсь. Але можна включити.
Де Ви берете контент в 24/96? (доречі McDAC 3 цей формат прекрасно підтримує)
А на рахунок якогось проекту 10 літньої давності, так Ви _не можете_ його порівнювати з моїм. Це принципово неможливо.
(20-01-2017 14:29)Black_Jack писал(а): Да, ошибся - PCM4220/PCM4222
И при чем тут "вера в аудио"?!
Не надо перекручивать - я просто больше верю Texas Instruments, чем Вам...
P.S.
Возможно этот Ваш спектроанализатор врет, как сивый мерин.
Я схиляюсь, що ні. Багато всього ним наміряв, порівнював результати. просто ФФТ то така штука, що має свої фортеля Як їх знати, можна цілком користуватись. "Техаський інструментальний завод" безсумнівно модоці. Вони приводять дані в даташиті для мікросхеми в даташитному включенні. Це логічно і правильно.
(20-01-2017 14:11)kozij писал(а): Виртуальная земля? Красиво.
Не настільки) Вплив цього конденсатора в мене в значній мірі скомпенсовано.
Пробував Елну керафайн, Сілмік 2. Нема такої різниці між конденсаторами, як скажімо в класичних каскадах. Там явно чути "почерк" кожного. В McDAC 3 - ні.
(Отредактировал 20-01-2017 в 15:15 DCorp.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | PnL |
|
|
|
|
|
|
Вячслав_М
Ветеран
|
RE: ЦАП McDAC 3 / 21-01-2017 09:26
(21-01-2017 01:15)AntonZP писал(а): остальное - фантастика Да не, - похоже на правду... просто вычищено нормально питание.
DCorp
По АЧХ - там действительно подъем в 10 дБ к 20 кГц?... И как компенсируете?
С 16\44 тянули? вторая гармоника и третья похожи на этот формат. Да и пик в 44100 Гц имеется.
Крутой срез после 22кгц - ЦФ.
Можете привести с формата 24\96?
Меандр показать сможете? Хотя - если есть ЦФ - без надобности.
По поводу трансформаторного бренда - кривоватый NOS, но народу нравится.
Каменный - верю - так в большинстве и есть... видели бы вы что делается на выходе большинства середнячков до 2 куе.
А так - нормальный ДАС получили - молодца!
Но все решает прослушка - ну там сцена, панорама, КИЗы и прочая, прочая. Тут народ - ушлый.
АЦП мне понравился!
(Отредактировал 21-01-2017 в 09:32 Вячслав_М.)
Не достигнув желаемого, они сделали вид, что желали достигнутого.
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|