The SYSTEM
|
Автор |
Сообщение |
The
Ветеран
|
RE: The SYSTEM / 23-08-2017 13:00
Ще з моменту першого відео Кенріх Саунд, хотів дуже почути синенькі JBL.
Правда можна заявити, що заводське виконання має мало чого спільного з відновленими японськими.
Пройшов деякий час з першого прослуховування JBL 4313.
І тепер можу описати враження дещо реальніше та без ейфорії.
Акустика грає дещо прісновато і це не той звук, який я люблю взагалом.
Наче і є і сцена, і обєм, і бас, і детальність, але це все подається достатньо сухо, без душі.
Думаю, що таку подачу може виправити тільки лампа. Але в планах такого немає.
В чому ж ця пара незрівнянна , то це рок. Отут JBL просто неперевершені. Швидкі, напористі, чіткі. Тільки проблема, що чим дальше в ліс, тим менше я його слухаю і надаю перевагу спокійнішим жанрам.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | The |
|
|
Выразили согласие: | The |
|
|
|
Artem1
Ветеран
|
RE: The SYSTEM / 25-08-2017 15:38
(24-08-2017 14:50)The писал(а): Зараз чекаю стійки під них. В продажі висять. Якщо буде зацікавлена людина, якій потрібно саме такий звук, то продам. Якщо ж ні, то слухатиму рок на JBL, а все інше на Дайтонах.
Тарас, в чем тогда был смысл обмена, если Триалистики, как я понял, существенно сочнее и живее отыгрывают предпочитаемые вами инструментал, джаз, вокал.., чем эти Жабли? Может Триалистики + Алеф + обвязка Юрия = было бы счастье?
(Отредактировал 25-08-2017 в 15:46 Artem1.)
|
|
|
|
The
Ветеран
|
RE: The SYSTEM / 25-08-2017 18:21
(25-08-2017 15:38)Artem1 писал(а): Тарас, в чем тогда был смысл обмена, если Триалистики, как я понял, существенно сочнее и живее отыгрывают предпочитаемые вами инструментал, джаз, вокал.., чем эти Жабли? Может Триалистики + Алеф + обвязка Юрия = было бы счастье?
Я вже писав, що відколи побачив вперше кенріх саунд канал на ютубі, то ще від того часу загорівся синіми джбл. Щоб привезти із США, то влетіло б в добру копійку. Для прикладу ті ж 4313 вийшли б під 2000$. Я ні краплі не шкодую, що обмінявся з Володею. Так само і Володя не жаліє ні краплі. Кожен отримав, що хотів. Я знаю, що таке джбл тепер і маючи порівняння можу сказати вже чіткіше, що подобається, а шо ні. Але це не означає, що моменти, які не подобаються мені, не стануть перевагами для іншого меломана
(Отредактировал 25-08-2017 в 18:33 The.)
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|