Любителям трубки і сигар, заходьте
|
Автор |
Сообщение |
heco
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
misha-svch
Ветеран
|
|
|
|
|
o-leg
Ветеран
|
|
|
|
diletant-007
Ветеран
|
|
|
|
|
wrdale
Учу Правила
|
RE: Любителям трубки і сигар, заходьте / 07-12-2017 15:19
В 80-е годы сигареты LM из америки произвели на меня очень большое впечатление своим качеством, легкостью тления, ароматом, даже сигаретная пачка с тиснением была не такая как стало потом, когда завалило все подземные переходы этим LM-мом.
Та же история была с сигаретами KENT и другими по списку.
Они были разные, но все потрясные. Причем трясло совершенно не так как от Столичных и Космоса. И совершенно не так как от Стюардес и Родопи.
Курить я бросил в 90-е годы, после того как все это добро стало производиться на наших табачных фабриках и разницу между марками сигарет я просто перестал ощущать. Импортные сигареты оказалось пошли тем же путем.
Попытка попробовать сигары ни к чему не привела, они или сырые или их тупо протянуть не получаеться х.з.
Наверняка кто получает удовольствие (а не никак не может бросить) понинамают о чем я хочу сказать.
Вопрос к знатокам - что нынче нужно курить для истиного true удовольствия? Без лишнего фетиша с табакерками пепельницами и трубками
|
|
|
|
|
ДРЕГ1
Bетеран
|
|
|
|
|
misha-svch
Ветеран
|
RE: Любителям трубки і сигар, заходьте / 18-12-2017 23:15
Помив на днях обидві трубки спиртом. Для цього треба мінімум його, бо морілка на бріарі змивається, а глянцевий ебоніт може потускніти, якщо спирт попаде на зовнішню поверхню.
Дуже добре смоли відмиваються.
Поїхав на сто покурити разом з хлопцями трубку. А замовив разом з новою трубкою крім ще одного тютюну також і English Oriental Supreme. Тільки відкрив його, мало не вчадів, він пахне не тютюном, а чорносливом! Я якось був до цього не готовий, передзвонив, чи не переплутали вони мені, відправляючи це, може поміняти. А вони - нічого не переплутали, там в склад входить латакія, а вона має копчених запах. І викидати його не рекомендували, тільки пересипати в скляну банку. Я так і зробив. Потім все ж ризикнув його курнути, відкрив банку, вже того різкого запаху не було. Зате, коли набив трубку, і закурив був дуже здивований чудним і смачним вкусом цього тютюну! Так от, захватив я цю банку, забив люльку, запропонував друзям, один погодився, інший категорично ні, тільки набив сигарету моїм тютюном. Курнули, оцінили, похвалили! А потім той, що курив сигарету все ж потянув мою кукурузку, і був здивований, що один і той же тютюн в сигареті і люлькі має різний смак! Проте вдвох не осилили скурити всю трубку)) Побігли робити роботу. Половину я висипав.
Отож, трубка не для перекурів.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|