(05-02-2022 13:15)PnL писал(а): Если не заходит коаксиал, то зачем его мучать? Не проще перейти на многополоску?
А з чого висновок, що його мучать? Вірно налаштований СТ не локалізується, а вплив його чудовий на весь діапазон. Також виникає питання, які ВЧ драйвери у коаксіальних дінах знаєте, що грають без спаду до 20 кГц?
СТ Танной були розроблені спеціально для акустики Танной. Їх не можна ліпити до будь-чого, а потім казати, що не грає. Це як до тугої акустики поставити 2 ватний ламповий однотакт.
The, в специфікації TAD серії Evolution пишуть, що Frequency response: 34Hz to 100kHz. TAD, якраз використовує коаксіальні драйвери. Можливо ще ELAC зі своїми коаксіалами щось подібне може. Розробник той же- Ендрю Джонс..
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
(05-02-2022 17:28)Тибетский Ламер писал(а): The, в специфікації TAD серії Evolution пишуть, що Frequency response: 34Hz to 100kHz. TAD, якраз використовує коаксіальні драйвери. Можливо ще ELAC зі своїми коаксіалами щось подібне може. Розробник той же- Ендрю Джонс..
Так, але мав на увазі які КОМПРЕСІЙНІ драйвери.
Я також згідний, що окремо ні Елак, ні Фокал із берилієвими твітерами чи Вон Швейкерт із Фаунтеками чи інша акустика з твітерами, яка має розширений верхній діапазон, не потребує супертвіта.
(03-02-2022 15:20)artshop писал(а): Я баловался с подпоркой ШП. СТ смотрел взад под 45 градусов. Воздуха добавлял, но всё равно снял! Не нужно!
Андрюша, признайся, что у тебя нет понимания, каким должен быть супертвиттер. Отсюда и неудачный опыт. Оказывается, ты так себе списиалист, сорри, но это фак!