Выбор хорошего понижающего транса на 120V (60 Hz)
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
alexo
Ветеран
|
|
|
|
ms142
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | The |
|
The
Ветеран
|
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V / 03-10-2018 18:46
(03-10-2018 16:03)nem2007 писал(а): Тарас, это все понятно, а как быть с 60 Hz?
Не нарушая аутентичности в усилителе. Они смогут сделать понижайку такую и именно, которая будет выдавать на усилитель 60 гц? Она будет преобразовыать 50 Hz в 60 Hz?
Вот еще интересная тема: https://hi-fi-forum.net/forum/thread-78471.html
Ні, про понижайку ніхто не каже. Тільки заміна трансформатора. От там усе буде чітко.
(03-10-2018 16:38)alexo писал(а): Пацаны, я конечно извиняюсь ..., но
это вы серьёзно сейчас про Торнадо ..?
Торнадо - это прощай звук ... когда
уже совсем нЕчего, то можно поставить ..
Ви явно або з ними ніколи не працювали або працювали дуже давно.
Зараз прекрасно мотають.
Та і як можна слухати від Вас про трансформатор, якщо Ви навіть боїтесь зняти динаміки та заглянути всередину акустики, а казки про одного збірника в безеховій камері та надпис Anniversary Edition діють як магія?
(03-10-2018 16:28)alex23 писал(а): Тарасе, хто заважає, візьми повиймай з свого вінтажа японські та американські тр-ри, продай, а замість них постав торнадо. І прибуток буде і в рази краще.
Ніхто не заважає! Коли не можливо перевести рідний транс на 220 В, то й замовляю. І еврика!, в 100% випадків апарат грав значно краще! Але є "але" завжди замовлявся транс потужніший, ніж рідний. Прибуток? Купите в мене? Американських є кілька штук на 110 В. Продам дешево!
П.С. Ви мали можливість порівняти напряму транси виробництва Торнадо та, наприклад, того ж Олександра з Вінниці?
(Отредактировал 03-10-2018 в 18:54 The.)
|
|
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V / 03-10-2018 20:56
(03-10-2018 20:32)The писал(а): Немає апаратів заточених під 220 чи 110 В. Заточені трансформатори, які живлять апарат під напругу країни, для якої виготовляються.
От так і "знавці" породжують неправдиві твердження типу "Альтернатива под нашу сеть только одна", "Торнадо - это прощай звук ... когда
уже совсем нЕчего, то можно поставить".
Тарас, я вижу ты совсем не при делах ..
Тебе токое понятие, как частота вообще знакомо..?
Так вот, все те аппараты заточены именно под 60 Гц. И что бы добиться этого тут уже нужен регенератор частоты, а это уже совсем другие деньги, порой даже больше, чем цена самого аппарата ..., т.е.
не стОит оно того ... имхо.
|
|
|
|
|
|
|
The
Ветеран
|
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V / 03-10-2018 21:04
(03-10-2018 20:56)alexo писал(а): Тарас, я вижу ты совсем не при делах ..
Так вот, все те аппараты заточены именно под 60 Гц. И что бы добиться этого тут уже нужен регенератор частоты, а это уже совсем другие деньги, порой даже больше, чем цена самого аппарата ..., т.е.
не стОит оно того ... имхо.
Це ППЦ. Відкрийте кришку свого уся, і розберіть транс. Там можна побачити різни виводи 50V, 45V, 85V і тд. Усі ці виводи живлять різні вузли підсилювача. А загальний зроблений вже під вольтаж та частоту мережі для того, щоб від стандарту живлення країни отримувати правильно напругу. І вже чи там буде 100В, 110В, 230В, 240В чи 220В з 50 чи 60ма Герцами не має значення. Головне, щоб під це була зроблена основна обмотка.
|
|
|
|
AVM
Ветеран
|
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V / 03-10-2018 21:21
(03-10-2018 20:56)alexo писал(а): Тарас, я вижу ты совсем не при делах ..
не стОит оно того ... имхо. Уважаемый, только трансформатор рассчитан (и то условно) на 60/50Гц, но сам усилитель питается от выпрямленных постоянных напряжений - ему вообще до фени какая частота в сети.
И разберитесь для чего нужен регенератор, а то скоро дойдет что через него будут включать холодильники и электрочайники.
Лучше знать, чем верить.
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V (60 Hz) / 03-10-2018 21:27
Понятно ..
Ребята, ну вы тут пообщайтесь в очередной раз на тему:
"Как из хорошего американского усилителя на 110/ 60 сделать плохой на 220/ 50" .. , а мне это почему-то уже не интересно.
Эта тема обсасывалась уже не раз и даже не два ... удачи ..!
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V / 03-10-2018 21:28
(03-10-2018 18:46)The писал(а): Ніхто не заважає! Коли не можливо перевести рідний транс на 220 В, то й замовляю. І еврика!, в 100% випадків апарат грав значно краще! Але є "але" завжди замовлявся транс потужніший, ніж рідний. Прибуток? Купите в мене? Американських є кілька штук на 110 В. Продам дешево!
П.С. Ви мали можливість порівняти напряму транси виробництва Торнадо та, наприклад, того ж Олександра з Вінниці? Тарасе, я ж тобі вже колись розповідав......Ти ж все рівно не слухаєш. Слухав я апарати на торнадо по спецзамовленню, немає там звуку. Звідки йому там бути, яке там залізо, який дріт, з цього потрібно починати. Ніколи торнадо не досягне тої якості, яке було. бо немає на чому. Казки розповідають, шукачи роботи. Я ім не заважаю будь ласка, але ж локшину не потрібно вішати. Мені порівнювати нема що, а тобі є. Для цього приєднай техніку на 100 - 110 в через гарний ІТ, послухай, а потім постав смішний торнадо на 220, порівняй. Впевнений що собі ти б перероблений не залишив, продати звичайно комусь можна.
А що стосується 60 гц техніки то взагалі не купуй і нікому не пропонуй. Тобі тут вірно Сашко сказав, допоможе тільки регенератор.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
nem2007
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|