Що звучить краще за ГМ-70(?)
|
Автор |
Сообщение |
Кулибин
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
SVS
Ветеран
|
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 15:39
(24-02-2019 10:37)petr.solo1223 писал(а): Тема изначально холиварная . Что значит что звучит лучше чем ГМ70 ? Да ничего !!! Потому что звучат законченные усилители,а не отдельные лампы. Хоть кто нибудь слушал Шушуринские моноблоки на ГМ70 ? Вот послушаете,тогда и рассказывать будете.
И еще,если кто то обломился на ГМ70, то это конечно лампа виновата ,а не его знания,умения и комплектуха. На саморобных трансах на чудожелезе и чудо проволоке вы хотите реализовать мощные лампы , ну ну.
Пропоную Вам особисто в цій темі замість "ГМ-70" читати "підсилювач з вихідними прямонакальними лампами з графітовим анодом ГМ-70" і все стане на свої місця.
Шушурінських, на жаль, немає де послухати, але слухав ті, які Ви багатократно хвалили. Моїх вражень те прослуховування не поміняло, навіть навпаки.
З рештою Ви праві на 100%. Як не виходить, винуватять все на світі.
До речі, нагадали, в 811 та 33 підсилювачах магнітопроводи від Wassner та провід від Elektrisola.
(24-02-2019 08:32)t.800 писал(а): Эта тема продолжение эмоционального всплеска ТСа обсуждений в соседней ветке Виталия groove
про усилитель на ГМ-100. Но там хоть есть уже что обсуждать, а здесь пока только навязывание
своих личных предпочтений.
Да Александра просто задело, в каком ключе ТС создал тему, которая кстати и не соответствует
разделу. Надо было начинать с рассказа и показа своих изделий на "лучших" лампах Г-811, раз
уж на то пошло.
Я абсолютно байдужий до ламп типу ГУ-48 чи ГМ-100, бо з ними не отримати звуку, який подобається мені. Як і з ГМ-70, та й від 813 я ще нічого цікавого не чув, хоч слухав кілька реалізацій. Список не повний.
Як щось цікавить, спитайте. Замість того, щоб срач влаштовувати.
Це тема про моє бачення, може хтось зацікавиться, або знайдуться однодумці. Смак це не привід для сварок.
Якось так.
(Отредактировал 24-02-2019 в 16:08 SVS.)
|
|
|
|
|
AudioMagic
Ветеран
|
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 17:07
(23-02-2019 20:58)SVS писал(а): З легкої руки Олексія Шаліна (може і не його, але у нього я це побачив вперше) кільканадцять років тому ГМ-70 нарекли "королевою тріодів". Чи заслуговує вона на це?
На мій погляд і смак - ні. Підкреслюю, на мій смак. Це те, що я чую і як сприймаю. У інших все може бути по іншому і це не предмет для суперечок і гризні.
Якщо спробувати описати словами слухові відчуття, то у всіх підсилювачів на ГМ-70 (абсолютно), а я їх переслухав чимало, я відчуваю ледь чутну "зернистість" у звуці. У мене часто є можливість порівняти звучання різних підсилювачів, без прямого порівняння,. можливо, я і не звернув би уваги на це, але почувши один раз потім постійно на це звертаєш увагу.
А тепер конкретика. На мій смак, станом на середину 2018 р., лідером за звучанням серед потужних однотактів (потужність від близько 20 Вт) була Г-811. При прямому порівнянні з апаратами на ГМ-70 ті зливали з перших же тактів на будь-якому музичному матеріалі. Що добре, що різниці між декотрими Г-811 і 811А імпортних брендів практично немає. Рязанські лампи навіть кращі за відтворенням НЧ.
Станом на зараз я вважаю найкращими підсилювачі з комбінованим виходом. Минулого року ми возили у Варшаву і зараз у мене грає однотакт з виходом на Г-811 та 6С33С. У 2013 році на MHES-2013 виставлявся апарат на 2 х Г-811, звучання системи з ним багато народу вважало кращим звуком виставки. Особисто мені 811+6С33С подобається більше. А лампа, що може звучати?
|
|
|
|
|
|
O V K
Ветеран
|
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 17:23
(24-02-2019 12:09)petr.solo1223 писал(а): Что значит даже ? Этот кусок гoвна вообще слушать невозможно, там изначально звук кривой , вы его корректор слушали ? Такой же кривой кал. Паравичини жулик ,продающий неискушенным лохам "эффектный" звук. 33я в SE на хороших трансах звучит очень чисто и мягко , в жизни не скажешь,что это 33я.
Даже , потому что здесь дрочат на бренды. Слушал пару самоделок , не намного. Корректор даже сам собирал,действительно фигня, послушал фирменный - еще хуже Возможно реализации 33-ей были неудачны, но твоя фраза " в жизни не скажешь,что это 33я" обнадеживает
050 4565363
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | SVS |
|
SVS
Ветеран
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 22:12
Петя, я взагалі залишив би собі Р1, яка в мене була, але продав. Соні 337 купив з-за 190 тр-ту і економії, хоча потрібна була 557*ціна-якість, як тр-рт). 505 перед цим продав тому що не всі СДр читала(покупця попередив), хоча вона значно швидше та динамічніше за 337. Слухаю її зараз вимушено, тому що мої ДАКи на короні 1541 і РСМ58 на реконструкції. Але ти знаєш дуже здивований, як може звучати посередній сідюк, коли гарно забезпечено живлення, хто сказав би не повірив. За весь час 337 це мабуть шоста вже в мене, перша працювала по І2С і здавалося добре знаю, але виявилося що ні. Зробив висновок для себе, що на Заході одна та ж сама техніка грає на порядок вище ніж у нас. Мережі наші такі самі як і хрущьовки.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
RE: Що звучить краще за ГМ-70(?) / 24-02-2019 22:26
R1 ,я не слушал , а ES серию почти всю , кроме 3 и 2 серии, и ничего не нравилось, а вот 557ESD внезапно понравилась , так это я к чему , я не слушал твой усилитель на ГМ70 ,но те что я слушал , с Соньками слушать точно нельзя , эта лампа не скрывает,а наоборот подчеркивает все недостатки Соньковского звука. Кто в теме ,меня поймет.
|
|
|
|
groove
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
Wehr-wolf
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|