(04-04-2020 10:37)artshop писал(а): Ну уж ты должен знать, что его добротность не соответствует установке в диполь. Обманул Олежку!
...от и имеем что имеем...
Ну і ви скажіть пане, в яких умовах вимірюється Qtc і з яких ще Q він витікає?
Якй з Q є вирішальним? ... на цьому і базується НЧ частина моєї АС
(04-04-2020 12:31)Mazur писал(а): Ох вже ця дурня про однаковість динаміків
Пане Mazur. можу звами погодитись, може й ні, технології геть різні
(04-04-2020 18:20)artshop писал(а): Олег и Сергей, какая добротность у Олега 18-шек?
(04-04-2020 10:37)artshop писал(а): Ну уж ты должен знать, что его добротность не соответствует установке в диполь. Обманул Олежку!
...от и имеем что имеем...
(04-04-2020 20:48)vitaly писал(а): А что нашенское ? я например Д класс на дух не переношу и шо ? Расстрелять?
Кожен має свою віру та відношення, нікого стріляти панове, ми тільки своє розуміння питання загулюємо, а те шо загулили, відповідаємо за це
Тілько декотрі засранці... не відповідають , за "свй базар", вибачте друзі наболіло
(05-04-2020 13:26)oleg2566 писал(а): Тілько декотрі засранці... не відповідають , за "свй базар", вибачте друзі наболіло
oleg2566, еге ж, Олеже, от і ти не відповів на моє питання "що ти маєш на увазі" у гілці Юри urdos'а... Отже, тебе теж варто відносити до компанії декотрих?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Тибетский Ламер, на мою думку і в тому контексті коли це було сказано, то було тим чим було. Якщо у вас є наснага, а головне... можливість скасувати мою думку, милості прошу, хоча я... робив це декілька разів і завжди це відбувалось однаковим результатом
Вибачте що згаяв ваш час
oleg2566, так воно до цього часу і є незрозумілим - що ж то було. Але й цього разу, Олеже, ти намагаєшся відбутись "обтєкаємой фориуліровкой". Тому коли "наболіває" і нестерпно хочеться когось засранцями назвати... варто попередньо підійти до дзеркала.
А скасовувати твою думку? Для цього бу ло б не погано розуміти - що саме ти думаєш. Тому, наступного разу, коли матимеш думку, не соромся, викладай її зрозуміло - можливо й буде що спростовувати.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
(04-04-2020 10:37)artshop писал(а): ... его добротность не соответствует установке в диполь.
ОК!
Несколько вопросов по теме:
- кто сказал, что не соответствует, имя?
- аргументы. По-тому, по-тому и потому. Какие должны быть параметры, примеры инстилляции.
- какие артефакты проявляются в звучании, на основании аргументов.
Добрий день форуму.
Трохи переробив систему. Нареті викинув клятий Fostex - писчавку, бо вона для дуже крутих любителів барабанчиків, я так не в змозі її слухати, венув китайський діполь, теж плівковий, у два рази більшою мембраною - звучить в рази краще, про обьєм просто промовчу.
Все таки майже повний діполь... краще один раз послухати ніж довго розказувати.
Залишився тільки Кліпш не в діполі, але там свої приколи, нехай буде
Доброго дня друзі
Тут недавно я замислився... що ж я створив. Перебирав в думці різні варіанти наймеувань ... в мене виходило тільки "Мніконцертна відкрита ситема" . Більш приближенного на розум не прийшло, вибачте
А що.... "дурь" - я не знаю чим зможу перевантажити АС, хоча підсилювачі в кількості вісьмох штук мають потужність по 100 Вт, про динаміки я вже промовчу і все це працює з максимальною потужністю аж в 10 Вт, що би нікуди не вибігти
Якість прослухало вже купа людей, були й масові зібрання.
Тобто це звання вона повністю заслуговує.
Вибачте за увагу
Вітаю Олег!
Зараз зацікавився питанням щитів!
І так як Ви є одним з основних щитоводів на форумі, то маю кілька питань, на які, надіюсь, маєте відповіді.
1. На даний момент одним із доступних динаміків для OB є Eminence Alpha-15A.
Можливо знаєте якісь інші моделі, які гарно себе зарекомендували і мають підходящий Qts?
2. Який НЧ використовуєте Ви (модель)? Та яке значення Qts у нього?
Дякую!