(25-03-2020 16:37)CTAC писал(а): Да, вижу тебе и плюсик в репу поставили "за вдумчивый подход", можно фотку тут этого фронтального выложить, хочется полюбоваться
не хочеться знімати грилі, є фотка з нету ТИЦЬ придивись, там правіше між вуфером і динаміком середніх частот під оксамитом круглий отвір, але він не відкритий, а з великою к-стю дірочок. Можу дати посилання іншомовні ресурси...
(25-03-2020 16:21)REALvirus писал(а): фазоінвертор фронтальний, інших параметрів не знайшов.
лайфхак бесплатно, фазоинвертор это такая труба которая выходит обычно либо на переднюю, либо на заднюю панель!) одеваем очки подходим к колонке и вдумчиво ищем дырки в корпусе, с любой стороны!)))
круглий отвір, але він не відкритий, а з великою к-стю дірочок. так то тогда ПАС!
(25-03-2020 16:52)serega198319831983 писал(а): лайфхак бесплатно, фазоинвертор это такая труба которая выходит обычно либо на переднюю, либо на заднюю панель!) одеваем очки подходим к колонке и вдумчиво ищем дырки в корпусе, с любой стороны!)))
вище написав, є дирка але вона чомусь прикрита матрицею (це така шайба з великою кількістю отворів як на м'ясорубці), передня панель, там де speakers, вкрита чорним оксамитом,
на іншомовних сайтах вказують bass reflex
(25-03-2020 16:58)REALvirus писал(а): вище написав, є дирка але вона чомусь прикрита матрицею (це така шайба з великою кількістю отворів як на м'ясорубці), передня панель, там де speakers, вкрита чорним оксамитом,
на іншомовних сайтах вказують
если это не кто-то прикрыл, а заводская конструкция, то это ПАС! но также мог прежний владелец поставить такую заглушку с прорезями чтобы уменьшить гудеж и уменьшить добротность басовика!
(25-03-2020 17:07)serega198319831983 писал(а): если это не кто-то прикрыл, а заводская конструкция, то это ПАС
Для ПАС как -то площадь маловата,и готов спорить,что за вашей т.наз."ПАС" скрывается обычная труба фазоинвертора.
ТС,открутите, плз, басовик и сфотайте внутренности акустики-чтобы все увидели трубу ФИ.
У Wharfedale Diamond.например,тоже труба ФИ закрыта сеткой,только с внутренней стороны.Что никак не делает ее ПАС
я только за! думаю всем будет интересно! насчет ПАС, как можно перепутать фазик закрытый тканью с заглушкой с прорезями?! вот это мне не дает покоя!)))
я смотрел на СТ-90 - фазоинвертора (трубы) НЕТ.
просто в корпусе в задней стенке
вырезано отверстие около 15см и закрыто сеткой и фсе.
особого движения воздуха через эту сетку нет. вот так.
(25-03-2020 19:50)den_2011 писал(а): я смотрел на СТ-90 - фазоинвертора (трубы) НЕТ.
просто в корпусе в задней стенке
вырезано отверстие около 15см и закрыто сеткой и фсе.
особого движения воздуха через эту сетку нет. вот так.
!))) так само собой то ж для СЧ дина дырка!) откуда давление на средних частотах!!!!!?)
(25-03-2020 18:34)ivan ivanov писал(а): Для ПАС как -то площадь маловата,и готов спорить,что за вашей т.наз."ПАС" скрывается обычная труба фазоинвертора.
ТС,открутите, плз, басовик и сфотайте внутренности акустики-чтобы все увидели трубу ФИ.
У Wharfedale Diamond.например,тоже труба ФИ закрыта сеткой,только с внутренней стороны.Что никак не делает ее ПАС
ніякий це не фазоінвертор
таке враження, шо це лише отвір для зрівноваження мікроклімату в кімнаті і колонці.
Тоді до чого тут bass reflex?
Canton CT 80
General:
Manufacturer: Canton
Model: CT 80
Production Years: 1987-1990
Produced in: Germany
Finish: Ash Black, Ash White, Walnut, Oak, Mahagoni
Measurements: 280 x 800 x 285 mm (W x H x D)
Weight: 19 kg
New Price ca.: 1900,- DM (MSRP Pair)
Technical Data:
Cabinet Style: 3-Way Bass-reflex, Floorstanding Tower
Chassis:
Woofer: 220 mm
Midrange: 120 mm
Tweeter: 25 mm Aluminum-Magnesium-Dome
Load Carrying Ability (RMS-/Peak): 100 / 150 Watt
Sensitivity: 93,4 dB
Frequency Range: 22 - 30.000 Hz
Crossover Points: 450/4000 Hz
Impedence: 4 Ohm
звукоізолюючий матеріал - вата, якась нова на дотик, вигляд...і пахне як нова, хоча матеріал корпусу теж дуже гарно зберігся, може це так і має бути. Не можу сказати, це перші мої АС такого класу.
Може там цієї вати забагато, і чому пишуть
може цю вату додали пізніше?
(25-03-2020 20:46)REALvirus писал(а): звукоізолюючий матеріал - вата, якась нова на дотик, вигляд...і пахне як нова, хоча матеріал корпусу теж дуже гарно зберігся, може це так і має бути. Не можу сказати, це перші мої АС такого класу.
Може там цієї вати забагато, і чому пишуть
може цю вату додали пізніше?
а болтики перед откручиванием смотрели, крутили до вас или нет? думаю это даст вам ответ если смотрели!)