Друзі, організовую тур по Україні для ознайомлення із своєю авторською аустикою на сучасних широкополосних динаміках Tectonic BMR.
Акустика із бюджетного цінового сегменту із дорослим звучанням.
Не буду розказувати та розхвалювати, вважаю краще самому почути.
По параметрах:
4 Ом
52-20000 Гц
81 дб.
Розміри Ш130*В300*Г240
Акустика поїде до бажаючих "ветеранів" з адекватною репутацією без завдатку. Кожному на просуховування 2-3 дні. Усі відгуки будуть корисними. Перша відправка орієнтовно у понеділок-вівторок.
(30-07-2020 21:07)The писал(а): Основна умова не щоб ветераном був, а чесною хорошою людиною Тому, якщо назбирається кілька чоловік до понеділка-вівторка, то й Вас включимо...
Судя по записям, звук обычных компьютерных колонок, а учитывая параметры акустики, ей нужны моноблоки в классе D, не иначе. Честно говоря не повелся бы на замануху послушать эти колонки даже при затратах только на пересылку.
(30-07-2020 23:17)The писал(а): futbolka, так і ніхто Вам не пропонує
Благодарю, но мне не надо, с акустикой вопрос закрыт, а тратить время и средства на какой-то опыт прослушки этих туговатых малышей нет никакого желания.
Другое дело, что продажи в основном сейчас на нуле, и такой способ продвижения только в плюс Вам, благо что колонки не дорогие и маленького размера.
Кстати, в параметрах не указана масса, это специально или забыли написать?
futbolka, я радий за Вас А підкажіть будь ласка чому скривають вагу?
В моєму випадку не важив, але для Вас спеціально тільки що це зробив. Пара - 11,4 кг
(31-07-2020 16:39)The писал(а): futbolka, я радий за Вас А підкажіть будь ласка чому скривають вагу?
В моєму випадку не важив, але для Вас спеціально тільки що це зробив. Пара - 11,4 кг
Не знаю почему скрывают массу авторы акустики в стартовом посте, ещё не сталкивался с таким случаем, но тем не менее спасибо за информативные телодвижения. Будьте добры скажите как автор акустики, что Вы подразумеваете под "дорослим звучанням"? Имеется ввиду возраст самих колонок, Ваш или слушателей?
(31-07-2020 23:31)futbolka писал(а): Будьте добры скажите как автор акустики, что Вы подразумеваете под "дорослим звучанням"? Имеется ввиду возраст самих колонок, Ваш или слушателей?