Допоможіть у виборі
|
Автор |
Сообщение |
doctor-d7
Ветеран
|
Допоможіть у виборі / 20-03-2021 11:30
Добрий день шановні колеги,стало питання вибору коректора в чітко окресленому бюджеті можу придбати PS AUDIO GCPH Phono Stage ,project tube box ds2,жодного не чув(мав справу з дешевшими,або дорожчими,коротше іншими.Прошу поради,але щире прохання пишіть ,будь ласка,хто особисто САМ чув один,або другийА якщо хто обидва,взагалі ціни не має,в одному впало в око(не в вухо)можливість під єднання двох армів,та два виходи,в іншого балансний вихід,атенюатор.Ала все це нюанси,про якість звучання прошу написати Вас.
P.S.Прохання треті варіанти не пропонувати,про систему писати не буду,бо в людини декілька армів та як мм так мс ,мі.Дякую.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | |
|
doctor-d7
Ветеран
|
RE: Допоможіть у виборі / 21-03-2021 09:36
Дякую,мабуть "скучный"-це дуже влучно про мої особисто самі великі хвильвання при купівлі любого компонента,особливо коректора,колись мав досвід купівлі досить дорогоро мс мм іменитого,а він виявився саме "скучный",трохи зацікавлював,коли використовував мм+різні транси,хоча був дуже точний,детальний,прозорий,швидкий,коли продавав,покупець повідомив ,що в нього мс фактично "заточено "під одну -дві голови,але 3000дороговато за мм,тому питаю думку колег,може хто слухав
Project tube box DS2/
P.S.ИМХО коректор найлегше викликає нудьгу,а потім відбиває бажання ставити платівку.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|