Quod 405-2 как выбрать
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | adsh |
|
Выразили согласие: | |
|
|
Eugene.
Ветеран
|
|
|
|
CTAC
Ветеран
|
RE: Quod 405-2 как выбрать / 30-03-2021 10:18
(30-03-2021 08:51)Mazur писал(а): скажіть, будь ласка, чи є звук у такого коректора, чисто з технічної сторони?
Я бы себе такой никогда не купил. Чисто дешевая кустарщина из самых дешевых комплектующих и конструкция конечно ещё та.
Но "звук" может понравиться, особенно если его правильно воспеть. Так что для продажи пойдет, внутрь мало кто заглядывает, а если и заглядывает то мало что там может понять. Если оценить это в 5куе и воспеть в стереофайле, звук будет хороший по отзывам, а если тут на форуме воспеть и оценить в 500уе, звук будет похуже А если это сделано в СССР, звук будет в любом случае полное чудо!
(Отредактировал 30-03-2021 в 10:20 CTAC.)
[url=http://drugstore-catalog.com/]drugstore-catalog.com[/url]
|
|
|
|
|
|
|
vitamir
Ветеран
|
RE: Quod 405-2 как выбрать / 30-03-2021 12:23
(30-03-2021 08:51)Mazur писал(а): скажіть, будь ласка, чи є звук у такого коректора, чисто з технічної сторони? Ви помилились, бо я не оцінюю звук пристроїв по фото. За схемою, також.
Якщо Ви сприйняли надані мною схему і статтю як фото, я не маю, що сказати
За схемою та конструкцією підсилювача я можу оцінити його потенційний вплив на об'єктивні вимірювані параметри електричних сигналів, що потім можуть стати звуком. На мою думку, це дві великі різниці. Якщо Ви цих різниць не вбачаєте, не переймайтесь та просто отримуйте задоволення від прослуховування Музики. Схемотехніка то не про Вас
(Отредактировал 30-03-2021 в 12:35 vitamir.)
Читать гораздо труднее, чем писать, но гораздо полезнее
|
|
|
|
Выразили согласие: | adsh |
|
Mazur
Ветеран
|
RE: Quod 405-2 как выбрать / 30-03-2021 12:43
(30-03-2021 12:23)vitamir писал(а): Ви помилились, бо я не оцінюю звук пристроїв по фото. За схемою, також.
Якщо Ви сприйняли надані мною схему і статтю як фото, я не маю, що сказати
За схемою та конструкцією підсилювача я можу оцінити його потенційний вплив на об'єктивні вимірювані параметри електричних сигналів, що потім можуть стати звуком. На мою думку, це дві великі різниці. Якщо Ви цих різниць не вбачаєте, не переймайтесь та просто отримуйте задоволення від прослуховування Музики. Схемотехніка то не про Вас Ви праві, мені пощастило бути з тих людей кого цікавить лише кінцевий результат того, за що я плачу гроші, без вникань в схемотехніку
Особисто Ви мали/чули кводи?
upd.
перепрошую, не мав часу нормально відповісти
зацікавив наступний рядок:
Цитата:За схемою та конструкцією підсилювача я можу оцінити його потенційний вплив на об'єктивні вимірювані параметри електричних сигналів, що потім можуть стати звуком. тобто якщо Вам дати якийсь підсилювач, ви зможете оцінити його звучання без прослуховування, за умови що Вам нададуть усі потрібні прилади, вірно?
(Отредактировал 30-03-2021 в 14:30 Mazur.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Black_Jack
Ветеран
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|