Клуб любителей AKAI
|
Автор |
Сообщение |
moeller
Ветеран
|
RE: Клуб любителей AKAI / 24-06-2022 22:24
Стан дуже хороший, випущений на початку 70-х видно,що був в хороший руках , і попав в не гірші
За моєї пам’яті в 80-х в нашому суспільстві за 2 роки магнітофони типу маяк ,що бабінні ,що касетні були вже знищені візуально , та й в технічному стані за цей час не буди в порядку.Як правило господарі такої апаратури не шанували особливо, здебільшого якщо користувалась молодь, де головне завдання гучність більше до максимуму Але зустрічав навпаки аудіо любителів котрі користувались апаратурою через серветки.Тому приємно бачити такі вироби як цей Акай в стані практично як він був більше 40 років тому назад.
leva000, а як 4000-й став лідером, коли в 210-го перевага, і то значна-3 мотора
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
moeller
Ветеран
|
RE: Клуб любителей AKAI / 25-06-2022 11:38
Які би тут «специ» не говорили 4000-й хороший апарат і дуже надійний,там практично нема чому ломитися . І нічим не гірше пише і звучить чим 635. Якщо хтось не згідний відпишіть ,хоть до 635 -го в цьому плані нарікань не було .
Слабе місце 4000-го перемотка повільна, 77 також не поже тим похвалитись.
Лёва, ви собі можете уявити 84-й рік, будучи пацаном мені подарили із-за океану новий 4000д, я його особисто розпаковував Та ще там були нові плівки максел За цю красиву і компактну модель не забути ніколи.
До речі він до сих пір в мене є ,на ходу і вся документація з брошурами,єдине коробка не збережена . Я на ньому свеми не слухав ,тільки міг робити запис, при умові коли вона була запакована.
|
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
|
leva000
Ветеран
|
RE: Клуб любителей AKAI / 28-06-2022 09:34
Модификаций и моделей, у Красных было много.
Да, были маги, где вставлялись семплы на кассетах. Какое то подобие караоке. Можно было напеть под музыку на семплах, записать и ее на ленту.
Эту идею, позже, подхватила компания Sharp, в своей магнитоле HK-9000. Но там уже можно было ставить на обычной микрокассете музыку в один карман, напеть, с возможностью подключить муз инструмент. И сделать запись своего творчества, в другом кармане.
Японцы вообще любители караоке.
В кассетном плеере, что на фото выше, так же встроен микрофон. Можно тренировать свой голос, слушая в наушниках.
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
|
AlTair_SPb
Ветеран
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
RE: Клуб любителей AKAI / 01-07-2022 00:14
made in USSR В нас в Украіні В Одеській області.То далеко не все, в більшості ,що стосовно Акаі.В колекції вас би зацікавив накамічі дракон,zx7, 505, був ще 700zxl,попав до другого господаря. Навіть нота 203-1є нова,я питався чи продає ,але на жаль ні.
AlTair_Spb,він на таке не здатний, made in USSR серйозний і поважний чоловік
(Отредактировал 01-07-2022 в 00:18 moeller.)
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|