Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
лысый
Ветеран
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 27-06-2022 21:38
(27-06-2022 19:21)vitamir писал(а): Але з культурою споживання консерви у них не все в порядку. Тому, маємо безліч варіацій смаку тієї самої консерви і сотні сторінок срачу про те, що саме їх варіант канонічний. А чого це немає культури в споживанні ?
Кожен аудиофілікус підбирає компоненти для своєї системи по 2х критеріях. 1й - що подобається. 2й - на що вистарчає грошей.
І Кожен буде вважати, що його варіант є найкращим/канонічним. Це є особливість психотипу кожного конкретного аудиофілікуса
А срач ? так хочетьсяж поговорити
Очевидно, що маючи у своєму озброєнні достатній арсенал як політичних, так і економічних важелів, весь цей процес виглядав як звичайне витіснення з ринку "за законами капіталізму" і супроводжувалося банкрутством або просто занепадом підприємств, які наважилися виробляти цей продукт.
Але справжня мета була недопущення подальшого поширення якісного звуку серед контингенту удифілікусів. Відомо, що в ході зачисток знищувалися цілі цехи, лабораторії та групи вчених, які змогли докопатися до істини в цифроаналоговому перетворенні.
Ті з них, хто вижив назавжди замовкли… Хтось поїхав із рідної країни та засів на дно. Хтось просто оглух, внаслідок нібито нещасного випадку. Найчастіше спрацьовано все було чисто - не підкопаєшся, ну а особливо допитливих чекав або божевільний будинок, або сфабриковані кримінальні справи.
Зачекайте, у двері дзвонять... Зараз, відчиню та допишу...
(Отредактировал 27-06-2022 в 21:46 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 27-06-2022 22:49
(27-06-2022 22:36)alex23 писал(а): "живий звук" - не є синонімом якості звуку. Повність згідний. Останній "живий" концерт, на якому я був це передостанній альбом Dream Theater.
Це було в закритому приміщенні. Гарно все було налаштовано зі звуком, але гучність звуку, як на мене всеж зависока. З концерту вийшов "захмелівший"
Тому я всеж прихильник слухати виконавців на своїй системі.
(27-06-2022 22:36)alex23 писал(а): "живий звук" - не є синонімом якості звуку. Повність згідний. Останній "живий" концерт, на якому я був це передостанній альбом Dream Theater.
Це було в закритому приміщенні. Гарно все було налаштовано зі звуком, але гучність звуку, як на мене всеж зависока. З концерту вийшов "захмелівший"
Тому я всеж прихильник слухати виконавців на своїй системі.
(Отредактировал 27-06-2022 в 22:52 Vasiles.)
|
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Совместимость компонентов / 27-06-2022 23:10
(27-06-2022 22:55)hennady писал(а): живую рыбу приготовить легко ? фугу никто не пробовал приготовить?
сыр - по своему тоже консерва коровьего молока, наверно лучше дома корову держать и всегда свежее молоко - да только за коровой ухаживать в отличии от сыра-консервы, которую можно купить в магазине....
....консервы
P.S. вот такая получается консерватория... Ми пішли не туди. Фугу- це не в нас. Про живу/свіжу рибу - є сотні рецептів, консерва - олія, томат, власний сік, відкрив і вжив. Сир - це окремий продукт, як масло, ковбаса і т п. Ви ж не будете зберігати пшеницю, бо з неї роблять горілку.
(27-06-2022 21:38)Vasiles писал(а): А чого це немає культури в споживанні ?
Кільку хоч золотою вилкою, смак не зміниться. Я не за алюміній чи пластик, але кожній страві - свій прибор. Головне знати який.
(Отредактировал 27-06-2022 в 23:22 ВА67.)
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 28-06-2022 00:39
А тепер ще раз про всю відносність в удифілії. Існує поширена і закорініла думка, що, основна відмінність МБ від ДС – це емоційність. У мультибітів вона вища - драйв і динаміка. А Д-С зазвичай згладжений динамічний діапазон.
Я всеж маю своє бачення, хоча знову таки, все в цьому світі відносне. Ключова відмінність Д- С в тому,що її важко ізолювати від широкосмугової перешкоди в електро мережі , звідти і вся неемоційність, вереск і сибілянти. r2r набагато менш проникний і в непідготовленій мережі, і тому виграє.
Прикладом зовсім іншого звуку може бути, Д- С з ел.запезпеченням, яке дає іншу якість живлення. Тому я завжди по впливу "кабеля" на звук системи ставив силову секцію. Принаймні в мене це так.
От тому я завжди запитував , який силовий супровід був на тестових порівняннях.
Але звичайно вирішальну роль буде відігравати і клас апарата, тобто, як би це тут всім неподобалось - ціна
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|