Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
hennady
Старожил
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Константин В
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 08-07-2022 08:34
(08-07-2022 00:00)hennady писал(а): "божественный" анальным(проходным) я же говорю чморили.. даже ассоциации намекают
вроде пришли к тому чтоб не общаться.. ну так остановись и отвали уже.
(08-07-2022 07:55)hennady писал(а): в какой вонючей дыре тебя воспитывали?
В такой же дыре как и тебя под названием советский союз
Только жил в 4х республиках.
И жил я не в дыре и уж точно не вонючей как твой рот.
(08-07-2022 07:55)hennady писал(а): что ни пост, то как «Liber Vagatorum» читаешь ...
А на счет бродяг.. ну так есть такие люди. Вполне приличные и ведущие приличный образ жизни и называющие себя ,,бродягами,,.
Если ты заговорил об этом значит и тут имеешь какой то комплекс.
Наверно нищий как крыса. И свои комплексы проецируешь на остальных.
Все кто меня знают. скажут тебе что я никогда не измеряю чужой карман.
Всю жизнь был самостоятелен и самодостаточен.
Мне важно что у человека в голове. или ,,на душе так сказать,,.
Так вот ты нищий духом дружок. И это плохо.
Чувствуется не любовь к людям. Можно злится на них. Но любить как таковых.
У тебя что то то умерло внутри. Или и не рождалось.
От этого и ведешь себя так.
имхо..
|
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 09-07-2022 19:40
(09-07-2022 18:32)Remontnik писал(а): как выяснилось, ухи есть только у тех, кто способен то-ли провода передёргивать Ееее, зачекайте. Тобто Ви вважаєте, що кабель вищого рівня, якщо його поміняти в системі, він залишиться не помічений
З.І. тут ось писали "слухачі" що в порівнянні мережевого Супри і АК "водка" різниці немає, або є мінімальна перевага "водки" яка не вартує тих грошей, що витрачено. Для мене це смішно і говорить про глухого слухача, або систему , яка нічого не варта
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 09-07-2022 20:01
Remontnik, я з Вами згоден, на рахунок змінити, але не обов'язково покращити.
Проте хотів щоб лисий відповів хоть щось окрім чудотворства, лохів та бландинок чоловічої статі..... Доречи, з приводу блондинок певної статі. Психологія однозначно каже що якщо людина на чомусь наголошує дуже часто, навіть в негативному світі, це і є її уподобання...
В будь якому разі, всі хто тут себе вичерпав але все ще відчуває потребу постити запрошую до чудових гілочок про музику в голові, про масову щілину.
Там можна скільки завгодно раз написати одне і те саме і санітари завжди вислухають. Ну а головний лікар ще й призначення видасть. Я користуюся, іноді, мені допомагає.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
vd-two
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 09-07-2022 21:56
(09-07-2022 19:40)Vasiles писал(а): З.І. тут ось писали "слухачі" що в порівнянні мережевого Супри і АК "водка" різниці немає, або є мінімальна перевага "водки" яка не вартує тих грошей, що витрачено. Для мене це смішно і говорить про глухого слухача, або систему , яка нічого не варта Просто чемпион
Кто не ленивый, тот найдет. Не так давно я послушал у себя сетевые кабели одного бренда, и как смог отписался. Потом подключил свое бюджетное убожество. Да, стало попроще- но звук остался, все нормально. Разница в ценнике на порядок (если кто не знает, это в десять раз). Если бы я выше цитировал миллионера, то я бы не цитировал Там можно купить и не париться в принципе, и это хорошо. Но цитировать приходится того, кто мотлох подключил чем то, что составляет предмет его хвастливой гордости
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 09-07-2022 23:36
(09-07-2022 22:41)kakasik_2006 писал(а): все одно покладаються на вуха (слух) аудіофілів , щоб підтвердити свої тести. В аудіофілії, все відносно. Тому існують сотні, а то і тисячі брендів які виробляють "опіум для народу"
Але кожен аудіофіл шукає те, що йому найбільш подобається. Наприклад "секта" Naim, перегризуть горго будь кому, хто скаже що їхнє погане. Я ніколи не міг зрозуміти, як комусь може подобатись не дуже прозорий, не дуже детальный звук, але який ніби дуже "музикальний".
Або прихильники NAD, з жахливо жорстким і грубим і крикливим звуком. Таких прикладів можна наводити безліч.
Так що все що тут пишеться, це власне приватні думки пишущих , які до реальності інших не мають ніякого відношення.
Так що окремі інженери, роблять свій продукт, для окремої групи людей, які готові пересваритися за те що краще слухають власне вони. Форум цьому явний приклад
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|