Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 24-07-2022 23:33
(24-07-2022 22:57)serapion1984 писал(а): "Вася один я розумію і ніхто більш не розуміє, тому що я розумію і більше ніхто не розуміє".
От реально в цій темі Тоді я не писав, тому що все зійшло на пси (собаки)
Ось і знову ніби почали нормально і знову хтось приходить ні з чим.
Я розумію, те що я розумію Ви розумієте, те що Ви розумієте. Мені подобається, наддетальний звук д-с, зафарбований іншими компонентами моєї стстеми.
Другої стстеми в мене немає, на роботі інша специфіка.
От реально в цій темі
Кожен, хто тут пише, пише зі своєї "дзвіниці". Я пишу тільки те, що провірив і що дало суттєвий приріст сприйняттю музики особисто для мене. Хтось може захоче попробувати, може ні, йому може сподобатися, може ні, він вирішить що затрати того варті, може ні....
Давайте нормально спілкуватися і викладати концепцію свого "звуку"
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 25-07-2022 00:53
(24-07-2022 23:08)эполитт писал(а): За свою долгую жизнь, мне так и не удалось На превеликий жаль все не перепробувати. Це так як з жінками, їх багато, всі гарні а закохуєшся в одну на все життя. Принаймні в мене так
(24-07-2022 10:17)эполитт писал(а): На 2022 год, ничего более звучащего чем AQ нет!
PS:Сейчас Вася обидится! Есть еще ВудУ! А чого ? Я взагалі не образливий
В мене є своя думка, свій досвід. Все з АК до 2,5к мені не сподобалось, виявилось не моє. Все що за 3к не знаю, не пробував, можливо там є дійсно гарні і достойні кабелі.
І всеж я вибираю VooDoo
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 25-07-2022 12:09
(25-07-2022 11:14)эполитт писал(а): PS: Найдите одно отличие в картинке
Володимире, це Ваша система на картинці зліва? Якщо ні то до чого це було?
Ну приде хтось на форум де обговорювали що краще опель чи мазда.
Викладе фото чужого майбаху і скаже що опель і мазда то не є автівки, взагалі, і що?
Система - це набір аудіо компонентів, які таки заграли музику. Якщо в мене є джерело, підсилювач, акустика, саб, то це вже не блютуз колонка і не музичний центр. Інша справа, що система може бути різного рівня складності та вартості. Може мати суттєві інсталяційні обмеження.
Тільки от критикують то люди або без систем, або ті кому дуже стрьомно показати фото своєї системи першої, третьої, єдиної, робочої, гаражної, дачної, немає значення якщо воно грає емоційно музику.
Реально потрошку починаю розуміти праведний гнів Василія. Будь що напишеш реальне і все, купа умняків без конструктивного практичного прикладу в коментах.
(25-07-2022 00:53)Vasiles писал(а): Це так як з жінками, їх багато, всі гарні а закохуєшся в одну на все життя. Принаймні в мене так
Бонус в тому, що систем може бути декілька. Абсолютно різних.
Скільки не спілкувався з "лютими" аудіфілами то в них 2-3 основних тільки системи. На транзисторі, на лампі. На рупорах, з сабом і без. І так далі. Тут джаз покурити, тут Рамштайн печінкою відчути. Таке
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|