Klipsch Cornwall отзывы владельцев
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев / 05-08-2022 22:42
(04-08-2022 19:08)The писал(а): У Вас же у вілтному доступі у Дуелунд, і Юпітер, і Джентзен, і Кларіті Кап і тд...
Тарас, вже розкажіть, звідкіля Василис. А то я з обмеженими думками, не так зрозумію.
Про бентлі не скажу, там , на скільки в курсі, можна любе, колір, деререво, тормоза,і тд. і тп. в плодь до шофера
Утопія, майже за 20к , там не те, щоб дроти, на них дихнути боязно. Не говоріть, що все начення міняли в них і стало в рази,як каже мій тезка. Думаю! утопій, навітть міні, в Тернополі нема.
|
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев / 05-08-2022 23:27
(05-08-2022 22:48)The писал(а): ВА67, ніяк Ваших думок утопії і Бентлі не покинуть
Василь з Тернопільщини. Він же ж сам про це казав якось.
А живе наче в США, про що теж згадував.
Про малу батьківщину він згадував, я це не розумію. Обмежений. Про США - не припоминаю, чого встидатися? І- наче??
Про утопії і Бентлі - це риторично. Ви вмієте щось зробити- тіштися і робіть. Я вами пишатимусь, коли це круто, і не засуджуватиму ні.
Василь мав сказати: - в мене таке залізо, такі дроти, і мені дуже подобається.Хто хоче спробуйте.
Коли тобі говорять, що ти ніфіга не тямиш, бо не зробив , як Я. Це не скромно і не красиво.
Моя думка.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев / 05-08-2022 23:37
(05-08-2022 21:58)The писал(а): Якщо припиняється ріст і ставиться крапка, і в аудіо теж, то пора помирати Тут погоджуся на всі 100 !
Якщо навіть впираєшся у стелю з фінансами, то мрії повинні залишатися. Немає мрій, життя зупиняється.
А так ,ну звичайно досягнувши меджика у звуці своєї системи, я не покинув намірів апгрейдитися Хочу до підсилення приладнати силовий, але так, щоб не ламати корпус так як кабель в мене не зйомний. Але є ідея як це зробити і як зроблю, обовязково поділися "ноухау"
А зі самими Кліпш, то тільки апгрейджу класним поліролем і вигляд кращий і запах приємний і звук кращий
(05-08-2022 22:22)serapion1984 писал(а): Перечитав уважно всю тему.
Панове, ви скажені. Аби написати щось Є у нас тема про "поєднання компонентів" там вже можна і про все
Але ні, так і хочеться багатьом графоманити і засмічувати інші теми.
Вважаю , як немає що сказати, то вже краще жувати
(Отредактировал 05-08-2022 в 23:46 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев / 06-08-2022 00:35
(06-08-2022 00:20)artshop писал(а): Не понимаю, как можно говорить о звуке, имея такую "стойку".... Андрій, я не знаю який там звук. Це картинка з групи фанів вінтажного Кліпша. Бачив у багатьох, які маючи досить серйозні апарати , тіж самі Маки, Кліпші , обвязка там бюджетна за копійки. Це тільки ми, філи вишуковуєм вишеньки на тортику. Більшість не заморочуються "підключили тим що було" і слухають , навіть не підозрюючи як все може грати коли його поєднати з "головою"
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
ariess1
Ветеран
|
|
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
doom
Специалист
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|