мощники с двумя парами РСА
|
Автор |
Сообщение |
Garin
Ветеран
|
RE: мощники с двумя парами РСА / 20-08-2022 12:26
Когда нет понимания что такое настройка саба - то кажется это легко, на уровне повозиться немножко. Ну да, а чего ж тут ждать что кто то поймет о чем речь?
П.С. Что только не наслушаешься в свой адрес когда начинаешь говорить предметно и по сути. То каким то Артшопом называют, то настройщиком то еще как то...
Даю подсказку - посмотрите дату регистрации моего Ника. Это называется внимаельность к деталям. Какая внимательность - такая и способность погрузиться в детали, уважаемые
(19-08-2022 15:41)serapion1984 писал(а): Можливо тоді не варто писати?.. Так это не для Вас пишется, а для той аудитории которая понимает). Я же написал - почти ни кто. Это значит что кто то таки понимает
(19-08-2022 15:41)serapion1984 писал(а): Це може виявити тільки спеціально навчана людина! Ніхто на форумі не зрозуміє як відрізнити саб, де звук було виставлено на нуль від сабу, який видає звук! Вы так ловко перекручиваете и меняете контекст. Браво . Я так не умею.
Специально для Вас - в примере был описан типичный случай работы "проффесионалов" . Написано с ошибкой специально. Они взяли большие деньги за эту недоинсталяцию. А саб не работал по причине того что клиент его САМ выкрутил в 0 потому что вместо баса гудел. Теперь поняли смысл? Или вы так всё понимаете, ну как бы не с первого раза? Попробуйте читать по нескольку раз, внимательно и не перекручивая контекст написанного.
(19-08-2022 15:41)serapion1984 писал(а): Василь, ти просто не пробував ставити твітери на рівні колін! Ти ще не чув потенціал своєї системи! А вы поставьте - и сцена будет у ваших ног
(19-08-2022 15:41)serapion1984 писал(а): Артуре! Я вчитуюся в поради "настройщика" і розумію що Artshop services are no longer needed~! Какие советы?? Боже упаси давать продвинутым людям советы. Это же оскарбление личности не иначе
(Отредактировал 20-08-2022 в 12:43 Garin.)
Гений видит то же что и другие, только думает об этом иначе (с)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: мощники с двумя парами РСА / 20-08-2022 15:09
Є багато гарних підсилювачів з можливостю вибіру входу, без перемикання дротів.
Я знайом з Classe, Luxman.
Дійсно балансні, два по передника можливо підьєднати, але там є втрати на комутації.
Втрат нема у Reimio, але одночасно обидва входи не працюють.
Якщо, накшталт Exposure XVIII, то теж одночасно обидва входи неможливо застосовувати.
-----
Grain, не треба лякати спільноту!
Налаштування сабу не складніше за пошук місця для АС у кімнаті.
Досвід насамперед, знання прискорять теж. Як на мене, я поки не в змозі за 10 хвилин впоратися... ССВ в змозі!
---
Но є таке наразі!
$1000 за видалення "хлопуна".
1 за удар, 999 за знання, куди вдарити!
Саме ця обізнаність і є показником професійності інсталятора....
----
С привіду ВЧ на рівні колін..
Це важливо не завжди. Залежитеме від АС, та налаштування КДП.
(Отредактировал 20-08-2022 в 15:51 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: мощники с двумя парами РСА / 21-08-2022 23:58
Garin, я не знаю, який ви, насправді, спеціаліст, але у кількох своїх постах ви видали певні "перли", після яких, я вас до своєї системи на гарматний постріл не підпустив би...
Це по-перше. А по-друге, ви розповідали про "круту" контору, яка в одній інсталяції допустила ряд настільки примітивних помилок, що виникають кілька висновків:
а) В "крутій" конторі працюють інсталятори-долб...би.
А якщо це так, то контора ні разу не крута.
б) Замовник вам на...здів, що інсталювала крута контора..
в) Замовник вам на...здів наполовину - придбав у крутої контори, а на інсталяцію гроші зажлобив. А в самого клепки вистачило тільки на те, що ви побачили ..
...і нарешті
г) Пи...дите нам ви про помилки крутої контори. Бо перший прогон Діраком, чи Аудіссеєм (х.з. що там в даній інсталяції) і ці косяки зразу б вилізли б...
(ну або інсталювали, дійсно, казкові дол...би)
(21-08-2022 22:56)artshop писал(а): гарний понт дорожче грошей!
... я не засуджую, лише констатую....
artshop, Ти той, не розслабляйся!! Бачиш вже підсиджують тебе!! Намагаються позбавити тебе титулу головного сабівця форуму.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
Garin
Ветеран
|
RE: мощники с двумя парами РСА / 27-08-2022 00:54
(21-08-2022 23:58)Тибетский Ламер писал(а): Garin, я не знаю, який ви, насправді, спеціаліст, але у кількох своїх постах ви видали певні "перли", після яких, я вас до своєї системи на гарматний постріл не підпустив би...
Це по-перше. А по-друге, ви розповідали про "круту" контору, яка в одній інсталяції допустила ряд настільки примітивних помилок, що виникають кілька висновків:
а) В "крутій" конторі працюють інсталятори-долб...би.
А якщо це так, то контора ні разу не крута.
б) Замовник вам на...здів, що інсталювала крута контора..
в) Замовник вам на...здів наполовину - придбав у крутої контори, а на інсталяцію гроші зажлобив. А в самого клепки вистачило тільки на те, що ви побачили ..
...і нарешті
г) Пи...дите нам ви про помилки крутої контори. Бо перший прогон Діраком, чи Аудіссеєм (х.з. що там в даній інсталяції) і ці косяки зразу б вилізли б...
(ну або інсталювали, дійсно, казкові дол...би)
artshop, Ти той, не розслабляйся!! Бачиш вже підсиджують тебе!! Намагаються позбавити тебе титулу головного сабівця форуму.
Все это плод ваших личных фантазий. Как и мои "перлы"))
Ну уж столько разных предположений что даже лень комментировать. Думайте что хотите)).
(Отредактировал 27-08-2022 в 00:57 Garin.)
Гений видит то же что и другие, только думает об этом иначе (с)
|
|
|
|
|
ЛЮБИТЕЛЬ..
Учу Правила
|
RE: мощники с двумя парами РСА / 27-08-2022 09:56
(17-08-2022 12:19)Garin писал(а): 3. Ну и финалочка - в какой то момент обнаружилось что все 4 дипольных тыла были подключены в противофазе! А я то думаю чего мне тыл мозг выносит и позиционирование какое то странное?! Серьёзно? 4-е дипольные тылы в противофазе и выносят мозг? Тылы? Такой вот "особенный слух"? Кто в теме, те меня поняли...)
Garin, такое впечатление, что вы перепутал форумы и зашёл туда, где стоит очередь богатеньких лохов с толстыми кошельками которые выстроились в очередь к "специалисту Бендеру". Просто смотрю, человека несёт по полной. "А вы не были на Таити...?"....."Прылестно!", "Прылестно".
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)
|
|