Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Sergeo
Ветеран
|
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач / 30-03-2023 15:08
(30-03-2023 14:42)zick писал(а): Ну шо сказать, явно вы не слушали Сагден. Если что и валит всё в кашу, кроме фолка с тремя инструментами и малосоставного джазика, так это он, причём контрабаса там не услышишь даже в кашке. Жанровая штука с певучей серединой раком становится от любого насыщенного материала. Знатоки.... Вадиме...
А21 виготовляється понад 40 років!
Такий поганий!
Ви мали, слухали? Яке покоління? Чи був він новим, чи вже ремонтованним? Там є 4 запобіжника, змінювали?
Які АС були?
-----
Звісно, як і кожний "А" клас, він не до року. І тіки повний невіглас порадить його до Кентонів
(Отредактировал 30-03-2023 в 15:11 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
Выразили согласие: | zick |
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
zick
Ветеран
|
RE: Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач / 30-03-2023 15:12
По сути, я написал, что один пользователь попутал сигнал-шум фонокорректора с параметрами выхода усилителя, а другой это подхватил. Затем прилепил ДИН и РМС к отношению сигнал шум, что делать не стоит. Третий начал рассказывать бред про звук целого бренда, у которого хватает поклонников.
А к Кентонам я бы подбирал мощного американца типа Адком, Парасаунд.
(30-03-2023 15:08)artshop писал(а): Звісно, як і кожний "А" клас, він не до року. І тіки повний невіглас порадить його до Кентонів Я их слушал не раз, и один раз с Сонусами, я видел вы хотели попробовать такую связку. Скажу - не стоит.
Сигнатур мне не попадался, а он, как я понимаю, совсем другой усилитель по сравнению с более ранними.
К Кентонам его советовать - смешно. Я его указал просто для сравнения параметров.
(Отредактировал 30-03-2023 в 15:17 zick.)
Не вижу смысла.
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
Выразили согласие: | zick |
|
zick
Ветеран
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач / 30-03-2023 15:52
(30-03-2023 13:50)zick писал(а): .
На выходе у Сони вполне пристойные 105dB (line), вагон усилителей и таким похвастать не может.
Sugden A21 Signal to Noise Ratio 80dB (line), 70dB (cer)
Поиски недолугого могут привести в неожиданное место. Це трохи вивело мене із рівноваги...
... вже не цікаво...
Бо Вадим не розуміється на питанні..
Як би Він мав нагоду/змогу купувати, та відслуховувати ті декілька десятків Соні, та десятки Сагден, як я....
Було б цікаво!
... а так...., ні!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
mshadows
Старожил
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач / 30-03-2023 16:13
(30-03-2023 14:02)artshop писал(а): ТС...
Шукайте:
...Luxman, Aaron, Aragon, Adcom, AVM, AudioLab UK потужники.
Ці споються! Хіба замало?
Вадим додав Парасауд.
Згоден!
... з особистого досвіду. Свого часу продав три різні Кентони за великі гроші, тіки завдяки Lux man...
З новітніх, за сигнатурою саунду, до Lux man наближен Electrocompaniend.
З вантажу додам Sansui. Але багато різновидів, старенькі!
(Отредактировал 30-03-2023 в 16:22 artshop.)
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|