Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | zick |
|
skown
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
zick
Ветеран
|
RE: Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач / 04-04-2023 15:50
(04-04-2023 14:47)artshop писал(а): Піковий струм, то не маркетинг.
То ознака того, що вихідні транизтори ну вийдуть із режимів, навіть за 40 А у піку. Ни один из производителей, которые указывают эти высокие значения, не говорят, при каких условиях они были получены. Просто декларируется - пиковый ток 40 и более ампер. У меня есть даже 80-амперный такой экземпляр.
Ни о каких режимах выходных транзисторов или уровне искажений на таких токах из них нельзя выдавить данных.По простой причине - этих данных не может быть, нельзя подать такой ток на акустику. Но если припереть к стене, то оказывается, что это ток при 110 вольтах напряжения, который блок питания способен выдержать в течении 10 миллисекунд.
И это действительно не о качестве звука.
(Отредактировал 04-04-2023 в 15:51 zick.)
Не вижу смысла.
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач / 04-04-2023 15:58
То так, але мова йде не за уподобання ТС-ру, а за перелік усів, яки не помруть на Кентонах.
А далі..., тіки слухати...
----
Бо то його шлях, та його досвід.
Найліпший у світі усь, я взмозі так приєднати кабелюками, що його саунд не буде вартий нічого.
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
|
|
|
|
zick
Ветеран
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач / 04-04-2023 16:35
Взагалі то...
ТС-ру вже час чогось заслухати.
Я би радив знайти у Білій щось з Sansui.
AU-D6, 9, 9XX, 77.
Особисто я, можу надати послухати англійця AudioLab 8000, чи Obelisk 2.
Наразі, усі з гарними фоно...
Гадаю, вже час набирати особистий досвід...
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
|
mshadows
Старожил
|
RE: Підбір посилювача під сетап акустики Canton Ergo 100 DC + вініловий програвач / 05-04-2023 10:12
(04-04-2023 14:07)VNV73 писал(а): У NAD 306 є вбудований ММ/МС фоно, коштує він недорого, але треба шукати на закордонних майданчиках.
Скрізь наводиться номінальна потужніть у 50Вт, але динамічна у цього підсилювача 160-200Вт на 4-8 Ом навантаження. Тобто цього з головою достатньо.
(04-04-2023 15:27)Sergeo писал(а): Не прив'язуйте фонокоректор до підсилювача. Купіть окремий обов'язково. Зверніть увагу на фонокоректор Creek ( доволі бюджетний , але досить гарний ), на Pro-Ject Tube Box ( як на свої гроші класний ). І звичайно, що на вторинному ринку шукайте.
(04-04-2023 16:35)artshop писал(а): Взагалі то...
ТС-ру вже час чогось заслухати.
Я би радив знайти у Білій щось з Sansui.
AU-D6, 9, 9XX, 77.
Особисто я, можу надати послухати англійця AudioLab 8000, чи Obelisk 2.
Наразі, усі з гарними фоно...
Гадаю, вже час набирати особистий досвід...
Дякую за поради.
Бачив в продажі з того, що пропонували Adcom gfa 5400 + gfp 710 та Adcom GFP 555II + GFA-555II.
Але все ж через відсутність досвіду прослуховування більшості рекомендованих посилювачів, напевно поки зупиню свій вибір на NAD 372, він є в продажі зараз з дуже демократичною ціною (особливо, якщо його звук мені не сподобається), його багато хто радив.
Є також дорожчий NAD C-375 BEE, але я не впевнений чи різниця ціни у 2 рази порівняно з молодшою 372 моделлю виправдана.
Окремо вже тоді візьму фонокоректор, якщо вдасться придбати NAD.
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|