Законы шнурковщины.
|
Автор |
Сообщение |
SUIGYNTOU
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 10-12-2022 18:13
Василиес, ну зачем же обобщать всё проводами.
Я как разумный человек на проводах акцент никогда на не делал.
Хотя у нас под заводом Войкова вроде Ван-Ден-Хулл продавался в магазине - Чаривный Звук. Я там и усилок Шервуд покупал.
У меня было много дешёвых проводов строительного назначения. За то на них была надпись - Сделано в Одессе.
Вот что значит уважение.
У меня до этого были и акустические американские провода трёхзвездочные. Но их мягкая силиконовая изоляция мне не сильно нравилась, вот и купил я что понадёжнее.
Puru-puru-pururum.
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 10-12-2022 19:17
(10-12-2022 19:03)alex69 писал(а): --Наприклад, конденсатори у АС ?
--Саме головне для чого.
--стрімити з мережі і т.і. то до лампочки ті дроти. Кондери в АС в мене в комплекті з кросами від Крітеса, досить хороші.
Для чого ? Звичайно для звуку !
Друже мій, яб хотів що всі мали такий звук, не гірший, як у мене звучить "зворотня" зі стріму.
Просто не потрібно говорити про те про що " ви уяви не маєте" (за стрім)
(10-12-2022 19:11)artshop писал(а): ... Василю... З усією повагою до ентузазізму, але у Вас досвіду обмаль.... Ага, але мені таки вдалося "витягти бас" з Корнів. От кому це не вдалося, в того досвіду точно мало.
Тепер к анкретно, за кілька днів отримаю Пурпурного.
Як мені з польоту його позиціонувати , залежно від напису, як на картинці.
Куди , на який кінець має подаватися напруга ? На лівий відносно напису тобто почаку писання SR, чи навпаки на правий, закінчення писання. Як Ви особисто їх ставите?
Дякую!
Це до речі питання до всіх, хто в темі.
Чи всеж все робити на "слух" ?
(10-12-2022 18:24)лысый писал(а): Vasiles, учи 1-й ЗШ. Причом тут "компоненти, Думаю, без півлітра, нам з Вами не порозумітися
(Отредактировал 10-12-2022 в 19:44 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 10-12-2022 21:03
(10-12-2022 19:44)alex69 писал(а): З Корнів бас? Може мідбас. Виробник пише , на скільки пам'ятаю, 55. Чи навіть більше. Як Ви вище зробили висновок "Чудес в матеряльному світі не буває". Якийсь когнітивний дисонанс . Тобто, сам динамік, не при яких умовах, нище грати не може. Поясніть. Покажіть виміри. Повільно тухлі Маки замаскували панч, СЧ, ВЧ. У власника є враження, що з'явився бас...
То може, хай грають? Василь зве це сінергією...
Я його розумію, бо років 40 тому, так само дупу рвав, відстоюючи свої вкладені у систему кошти!
Потім прийшло розуміння... Разом з появою чогось слаще за моркву...
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
duda
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 10-12-2022 21:10
(08-12-2022 00:06)Vasiles писал(а): Теас ,особливо 505, ще раз повторюся, практично не має конкурентів у царині стрім/ЦАП. (10-12-2022 00:30)Vasiles писал(а): Teac nt-505
&
Auralic - Vega G2 Почему Вы бескомпромиссно утверждаете, что Teac 505 не имеет конкурентов, если не слушали никаких сопоставимых по стоимости устройств?
(28-11-2022 08:38)Vasiles писал(а): Але вже ЦАП ритейлом в 10к , в хорощій систнмі буде грати на 95 відсотка по максимальній якості звуку. Апарат за 100к буде грати на 97 відсотків. Апарат за 500к на 99 відсотків. На 100 відсотків не заграє ніщо.
Така реальність Как посчитали процентные значения, если Вы таких ЦАПов не слушали? О какой "реальности" идёт речь?
PS: в целом, с утверждением, что по мере увеличения стоимости, зависимость качества от цены становится всё более нелинейная, я склонен согласиться.
(Отредактировал 10-12-2022 в 21:11 duda.)
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 10-12-2022 23:26
(10-12-2022 21:10)duda писал(а): Почему Вы бескомпромиссно утверждаете, что Teac 505 не имеет конкурентов, если не слушали никаких сопоставимых по стоимости устройств?
Який же Ви дотошний чоловяга. То вам якість пресів не така, то контент не якісний
Коли я вибирав свій перший стімак, я слухав в порівнянні в салоні ці три моделі. Тіак мокрого місця не залишив від конкурентів
Pioneer N-70AE
CAMBRIDGE AUDIO - Azur 851N
Teac nt-505
Ще запитання ?
(10-12-2022 21:03)artshop писал(а): Повільно тухлі Маки
Разом з появою чогось слаще за моркву... Андрію, тухла буває риба, це раз.
Два: нетреба тут розказувати казки, тому що 2105, Ви не слухали. Але якщо і навіть, то Ви уяви не маєте як грає старий Мак з роємами срібла від WBT, це два !
Повірю про Ваш "звук" , як почую що саб покинув стерео систему. Поки самі понти про систему в калідорі
По ділу, щось можна на моє запитання про запобіжник ? Чи по конкретиці слабувато ? Одно бла-бла
(Отредактировал 10-12-2022 в 23:34 Vasiles.)
|
|
|
|
|
|
vladli
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 00:25
лечить бас кабелем, затея не очень, сначала нужно узнать сопротивление катушки фильтра низкочатотника, там может быть серьёзная засада, даже у серьёзных производителей, обычно она примерно 0,5 ома, может быть и около 1 ома, и о ней нужно в первую очередь подумать, кабель же, при длине до 3м , на порядок ниже имеет сопротивление
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 11-12-2022 00:58
(11-12-2022 00:09)alex69 писал(а): Це все чудово, але klipsch cornwall l фізично не можуть грати низько. Розумієте? . Ні не розумію. Тому що в мене грають. Думаю дальше нема про що говорити. У вас не грають і добренько.
Покажіть свою систему, тоді продовжимо.
(11-12-2022 00:25)vladli писал(а): лечить бас кабелем, затея не очень, А хто казав що бас зробив тільки кабель ? Кабель це тільки одна зі складових.
А дальше все, як любить казати інший казкар Андрійко, це робота по комбінації і суміщенню всіх складових системи.
З.І. як тільки хтось починаю розказувати небелиці, глянь на його систему, а її то і нема
З.і. З.І. хто хоче заробити трішки балів, підтримайте Андрійка в критиці мене, відразу ставить бали
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|