Tidal vs Qobuz
Автор Сообщение
rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 26-12-2022 22:26
(26-12-2022 22:14)serapion1984 писал(а):  Ви уяви не маєте про що пишете та говорите!!!
А як-же!
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitamir
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Tidal vs Qobuz / 26-12-2022 23:03
(26-12-2022 22:14)serapion1984 писал(а):  Телевізор, NAS, стрімер. І це, нажаль, на відстані 15 метрового пач корду. В мене з роутера до кожної кімнати іде 8 жильна вита пара під ethernet розетку.
Вам світч потрібний.
А в мене роутер від стрімера - менше метра, правда в іншій кімнаті. Підключений метровим кабелем, мені він для чого? Не краще ці кошти витратити на вищий класом цап, ніж ловити те, про що уяви нема.
P.S Не коректним я був тільки з одним, але він починав першим.
Найти все сообщения

Выразили согласие: serapion1984
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 01:13
(26-12-2022 22:14)serapion1984 писал(а):  І ти віріш що цифрова інформація може спотворитися завдяки модему, роутеру, пачкордам, якості провайдера
Ти безперечно "почув дзвін" і це дуже круто, респект. Але так і не зрозумів "де він".
Сергію, я не те що "вірю" я це знаю я це неодноразово провірив. І навіть зробив сліпий тест зі своїм колегою.
Тобі ще друже, до цього йти тай йтиParty0012
Провайдерів, я мав короткий період двох, при переході від одного до другого. Один по тел лінії, другий екранованими коаксилом.
Різницю хіба глухий не почує.
Так що вибачєй, але ти уяви не маєш про що пишеш, так як і всі тут в царині зовнішнього стріму. Дивуюся, як можна писати таку дурню, не підтверджуючи ніяким порівнюванням, прикладами. Цеж просто вершина нерозуміння суті якісної музики/картинки зі стріму Tongue0011
І це дійсно є правда!
Цитата:Ти безперечно "почув дзвін"
А чи ти не був би таким любязним і пояснив мені нетямущому. Але дотримуйся свого статусу намбер 2 після Лисого і не звали в кущіBiggrin
Цитата:І це, нажаль, на відстані 15 метрового пач корду. В мене з роутера до кожної кімнати іде 8 жильна вита пара під ethernet розетку.
Гарно вбитий звук і картинка !
Основне що все виглядає естетично, розеточки, патчики
(Отредактировал 27-12-2022 в 01:35 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 06:21
(24-12-2022 22:03)Vasiles писал(а):  Можливо і Ви колись почуєте/зрозумієте як повинна грати стстема якісний звук зі стріму. Чого Вам дійсно бажаю Party0012
Бо я вже це знаю !
Василь, і ви не чули і не розумієте як повинна грати система........пока не купите себе
комплект Антиподов с приблудами от Synergistic Research.Wink Так шо надо вкладываться.Pohval

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles , serapion1984
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 06:46
(27-12-2022 06:21)t.800 писал(а):  комплект Антиподов с приблудами от Synergistic Research.
Ауралік з приблудами, грає на рівні Party0012

Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт
t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 07:28
(27-12-2022 06:46)Vasiles писал(а):  грає на рівні Party0012
Сравнивали, или это ваши фантазии..?facepalm

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

Выразили согласие: serapion1984
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 08:01
(27-12-2022 07:28)t.800 писал(а):  Сравнивали, или это ваши фантазии..?facepalm
В даному випадку, фантазії.
На Антиподах світ не зійшовся Улыбка
Звук ми чуємо з акустики.
(Отредактировал 27-12-2022 в 08:03 Vasiles.)

Найти все сообщения

Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 11:58
Vasiles, Василю!! Зупиніться!! Так ви до мишей дотрахаєтесь!!(с) Biggrin
А як же Водка з Хеймдалом? Shocked

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: АндрейКа
serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 14:50
(27-12-2022 08:01)Vasiles писал(а):  В даному випадку, фантазії.
Василю, але ж ти сам критикуєш такий підхід.

(26-12-2022 23:03)ВА67 писал(а):  Вам світч потрібний.
А в мене роутер від стрімера - менше метра, правда в іншій кімнаті. Підключений метровим кабелем, мені він для чого? Не краще ці кошти витратити на вищий класом цап, ніж ловити те, про що уяви нема.
Тому є форум де можна поділитися різними спостереженнями бо умови у всіх різні.
Наприклад, Максим (Бустадікт) теж тестував як впливає відстань роутера до стрімера і прийшов до висновку що близько, особливо в той самій кімнаті для звуку гірше. Я прийшов до цього висновку незалежно шляхом численних експериментів з пач кордами різної відстані і так далі.
З приводу свіч удіфільського грейду між роутером і стримером/ЦАПом. Приріст звуку який дає свіч більше ніж приріст звуку якщо кошти свіча витратити на дорожчий ЦАП. Але це працює не в усіх випадках. Наприклад, я маю умовно, ЦАП за 5000 у.е. Свіч за 600 у.е. ЦАП за 5600 у.е. не дасть вищого рівня, краще свіч. Інша ситуація. ЦАП за 600 у.е., свіч за 600 у.е. В цьому випадку резонно витратити 1200 у.е. на ЦАП і зачекати із свічем.

Це мій власний досвід. Просто ділюся. Не роблю голосних висновків, аксіом і заключень. Цілковито припускаю що така схема може дати непердачуваний результат в інших системах тому не є рецептом. Тільки но полем для експериментів.
Артшоп правий в чому. Ти можеш у себе шось там нагородити, набудувати і може бути гарно навіть. Але це не значить що це підійде як інструкція для всіх. Спробуй налаштувати і догодити іншому і збагнеш наскільки звужений в тебе досвід. В тому числі і мене це стосується.

З.І.: уйду трішки в оффтоп. Моє друге хоббі це домашній бариста. Заморачуюсь в цьому зараз міцніше за аудіо. Так ось коли, навчився вспінювати молоко під латте арт, думав зараз заведу блог і буду всіх вчити, бо всі нічого не розуміють, один я ось знайшов методику. Потім комерційні баристи запросили мене попрацювати на велетенській машині з довгим стімером, 4 отворами пару, іншими пітчерами. І я збагнув що вмів це робити тільки у себе вдома в певних умовах. Нічого страшного. Перевчився універсальним методикам. Але з тих пір нікого не повчаю більше)))
(Отредактировал 27-12-2022 в 15:29 serapion1984.)

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

Выразили согласие: Тибетский Ламер , bylujnik , Boostaddict , t.800 , bigun02
АндрейКа Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 15:46
(27-12-2022 14:50)serapion1984 писал(а):  ... Максим (Бустадікт) теж тестував як впливає відстань роутера до стрімера і прийшов до висновку що близько, особливо в той самій кімнаті для звуку гірше. Я прийшов до цього висновку незалежно шляхом численних експериментів з пач кордами різної відстані і так далі ...
М.б. тут дело не в расстоянии а в приёмопередатчике WiFi роутера? При тестировании не пробовали WiFi выключать?

Когда вспоминаешь, что все мы сумаcшедшие, странное в жизни исчезает и все становится понятным (c) Сэ́мюэл Лэ́нгхорн Кле́менс (Марк Твен)
Найти все сообщения

serapion1984 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 16:21
(27-12-2022 15:46)АндрейКа писал(а):  М.б. тут дело не в расстоянии а в приёмопередатчике WiFi роутера? При тестировании не пробовали WiFi выключать?
Не пробував. Навіть якщо і так це говорить про неуніверсальність рецепту і для кожного має бути індивідуальне рішення виходячи з факторів бюджету, зручності, особливостей комутації і так далі.

Підпис на стадії переродження..
Найти все сообщения

zick Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 16:45
(27-12-2022 14:50)serapion1984 писал(а):  Свіч за 600 у.е.
(27-12-2022 16:21)serapion1984 писал(а):  особливостей комутації
Есть ещё одна особенность коммутации по рекомендациям специалистов по свичам.
Есть свои особенности и у ценообразования.
Гамбургский свич AQVOX за 798 евро , например, по сути своей D-Link 108 за тысячу гривень, модифицированный до аудио-грейда. Производитель советует пробовать ставить их последовательно, один за другим, и отмечает, что при комбинации с определённой длиной патчей можно добиться определённых успехов.

(Отредактировал 27-12-2022 в 17:11 zick.)

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Vasiles
ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 18:39
(27-12-2022 01:13)Vasiles писал(а):  Провайдерів, я мав короткий період двох, при переході від одного до другого. Один по тел лінії, другий екранованими коаксилом.
Різницю хіба глухий не почує.
Звичайно, тел. лінія - один з найкрутіших інтернетів. Коаксиал - це те те саме покоління. А як на рахунок витої пари чи оптики? Ти ж кажеш, що мав тільки двох.

(27-12-2022 14:50)serapion1984 писал(а):  Приріст звуку який дає свіч більше ніж приріст звуку якщо кошти свіча витратити на дорожчий ЦАП. Але це працює не в усіх випадках. Наприклад, я маю умовно, ЦАП за 5000 у.е. Свіч за 600 у.е. ЦАП за 5600 у.е. не дасть вищого рівня, краще свіч. Інша ситуація. ЦАП за 600 у.е., свіч за 600 у.е. В цьому випадку резонно витратити 1200 у.е. на ЦАП і зачекати із свічем.
На мій погляд, 5000 і 5600 - це не вищий класом, а коли продаєш свій, додаєш світч і кілька дротів, ще вібро розв'язка, ще трішки добавив - тоді...
З вами згідний що в кожного це по іншому, слух і смаки теж різні.
По темі, пан bylujnik (109) має рацію. В мене та ж історія, коли пробував сервіси. Зараз слухаю файли з HDD, для мене це зручніше і звучить чуть краще, можливо тільки здається.
Свою думку нікому не нав'язую.
(Отредактировал 27-12-2022 в 19:03 ВА67.)
Найти все сообщения

bylujnik Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 27-12-2022 20:35
Я гадав, що тема про стрімінг, а не про файлові програвачі Biggrin Якщо ми торкнемся теми звуку з HDD/ssd/флешки файлового плеєру, то дійсно так і є - мені так відтворення звуку сподобалось більше, ніж з NAS або з Qobuz. Але для мене ця різниця драматично мала, щоб заморочуватись і записувати на hdd/ssd, а не стрімити. І найголовніше, якщо звук з ssd прийняти за той максимум, на який здатен файловий плеєр/стрімер, то що там ловити в придушенні шуму від роутерів, модемів, імпульсних джерел їх живлення, якщо різниця звуку з ssd з умовним нульовим шумом - нікчемна? Прокладення виділених ліній і встановлення аудіофільских автоматів дасть набагато більше приросту звуку
Найти все сообщения

Выразили согласие: t.800
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 04:03
(27-12-2022 11:58)Тибетский Ламер писал(а):  А як же Водка з Хеймдалом?
Щоб почути "реальний" звук, насамперед повинна бути акустика. Все що мені подобається, це "широкоморді" конструкції акустики.
А без Хеймдейлу, (Водку, давно продав) звуку того рівня, що я можу слухати і є прийнятним для мене, не буде
Мишей тут не бачуBiggrin

(27-12-2022 18:39)ВА67 писал(а):  Звичайно, тел. лінія - один з найкрутіших інтернетів. Коаксиал - це те те саме покоління. А як на рахунок витої пари чи оптики?
Так власне в мене витою парою і була тел лінією.
Коаксил, ну цеж очевидно, захищений від інвазивних наведень. В моєму регіоні, досить круті провайдери власне на коаксилі. За оптику навіть не чув.
Але всеж маючи досвід в конвертації оптичного сигналу в коаксил/ЮСБ/HDMI передачу, не вірю в здатність модема від провайдера за 10баксів видати звук.
Ти просто не маєш достатнього досвіду, лише почитати що ти пишеш про свіч і довжину патча, не розуміючи для чого потрібен свіч при довжині патча в 1м.
(27-12-2022 14:50)serapion1984 писал(а):  Василю, але ж ти сам критикуєш такий підхід.
Звичайно, але тут трішки інше. Апарати для стріму цінового рівня біля 10к, здатні вже працювати зі стрімом на достатньо доброму рівні, за умови Якщо їм забезпечити все необхідне для цієї роботи.
Будь який "блуд" в підведені сигналу до Мережевого плеєра зведе на нівець якість будь якого плеєра, в тому числі і Антипода.
Нажаль, я не почув ні від кого опису реально хорошого тракту допровадження сигналу до плеєра.
(Отредактировал 28-12-2022 в 04:05 Vasiles.)

Найти все сообщения

ВА67 Не на форуме
Старожил

RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 10:12
(28-12-2022 04:03)Vasiles писал(а):  Щоб почути "реальний" звук, насамперед повинна бути акустика. Все що мені подобається, це "широкоморді" конструкції акустики.
А без Хеймдейлу, (Водку, давно продав) звуку того рівня, що я можу слухати і є прийнятним для мене, не буде
Мишей тут не бачуBiggrin

Так власне в мене витою парою і була тел лінією.
Коаксил, ну цеж очевидно, захищений від інвазивних наведень. В моєму регіоні, досить круті провайдери власне на коаксилі. За оптику навіть не чув.
Але всеж маючи досвід в конвертації оптичного сигналу в коаксил/ЮСБ/HDMI передачу, не вірю в здатність модема від провайдера за 10баксів видати звук.
Ти просто не маєш достатнього досвіду, лише почитати що ти пишеш про свіч і довжину патча, не розуміючи для чого потрібен свіч при довжині патча в 1м.
Тел. лінія - тел. лінія. Вита пара для інтернету - інше, і з чого ти взяв що вона не захищена? Про вірю не вірю ми не говорим, модем можна і за 12 баксів купити. Досвіду більше 40 років, я так розумію, що ти ще стільки не живеш.
Про свіч і довжину патча, я все розумію, хотів почути думку, не твою!
Але і твою можу вислухати, тільки без тої беліберди, що ти невтомно тут ліпиш.
Найти все сообщения

rotla Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 10:33
(28-12-2022 04:03)Vasiles писал(а):  Так власне в мене витою парою і була тел лінією.
Тобто CAT3.

Цитата:Коаксил, ну цеж очевидно, захищений від інвазивних наведень.
Ээээ, shield coefficient:

coaxial cable: 75-85dB
unshielded twisted pair: 40-70dB
shielded twisted pair: 85-90dB
Найти все сообщения

UncleStas123 Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 16:04
(28-12-2022 04:03)Vasiles писал(а):  Коаксил, ну цеж очевидно, захищений від інвазивних наведень. В моєму регіоні, досить круті провайдери власне на коаксилі. За оптику навіть не чув.
Коаксиал у вас від оператора кабельного ТБ?

Чи досі існують мережі на thick/thin ethernet?
У вас який саме?

ПС. там такі можливості для тюнінгу!
Просто не оране поле
Улыбка
Найти все сообщения

Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 16:18
(28-12-2022 04:03)Vasiles писал(а):  Мишей тут не бачуBiggrin

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Tidal vs Qobuz / 28-12-2022 16:30
(28-12-2022 10:12)ВА67 писал(а):  я так розумію, що ти ще стільки не живеш.
Про свіч і довжину патча я все розумію, хотів почути думку, не твою!
Але і твою можу вислухати, тільки без тої беліберди, що ти невтомно тут ліпиш.
Василю, коли в мене була перша "аудіосистема" ти ще ходив пішки під столом і казав на гівно - Gogo Biggrin
Ні про свіч і довжину патча, власне ти нічого не розумієш. І це ти чітко тут заявив.
(26-12-2022 23:03)ВА67 писал(а):  Вам світч потрібний.
Біліберду, власне несеш ти. Я не почув від тебе нічого, щоб свідчило про твої "знання"
Вибачай, але це правда, підтверджена твоєю писаниною Party0012

(28-12-2022 10:33)rotla писал(а):  coaxial cable: 75-85dB
unshielded twisted pair: 40-70dB
shielded twisted pair: 85-90dB
Похвально. Happy0144
Але що теоретик, мені практику може сказати ?

(28-12-2022 16:04)UncleStas123 писал(а):  ПС. там такі можливості для тюнінгу!
Просто не оране поле
" оголосіть весь список" Улыбка
Артуре друже мій, я сусликів бачу наскрізь Biggrin
(Отредактировал 28-12-2022 в 16:42 Vasiles.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Boostaddict

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS