Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 30-12-2022 19:22
(30-12-2022 18:35)zick писал(а): С конца - стрим замечательный источник информации.
Откуда у вас или у кого бы то ни было разница - нужно смотреть в каждом отдельном случае, и определиться вообще, в какую сторону разница.
Значить всеж не все так однозначно, як тут багато хто говорить і доказує, але ніхто не описує весь шлях до плеєра.
Я починав із простого. Звук мене звичайно не тішив. Потім попробував добрий патч на "останній м" і був вражений настільки все покращало.
Потім були замінені всі компоненти "доставки" сигналу від стіни з аудіофільским живленням. І о диво, звук став набагато, набагато кращим, таким який мене став повність влаштовувати і приносити задоволення від всієї системи в цілому.
З.І. всеж немає відповідей на моє запитання в теоретичній складовій.
На практиці я знаю як все працює і впливає на якість звуку.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 30-12-2022 19:36
(30-12-2022 15:32)serapion1984 писал(а): Максиме, тобі з Василем не тягатися. Навіть не намагайся.
Ти переслухав сотні пач кордів, Мені цікаво у Максима весь тракт від сіни до плеєра.
Поки я не можу зрозуміти, чому в нього інші результати, відмінні від моїх.
Не може бути щоб результати були протилежні. А якщо і навіть, то чому ?
Тут всі позубоскалили, але окрім zick Ніхто нічого не сказав по суті питання.
(30-12-2022 19:32)zick писал(а): Вас не поймёшь ,
, без затыков, то ваш Ауралик получил то, что с сервера за тридевять земель ушло на ваш адрес, в виде пакетов с определённой последовательностью и всеми атрибутами. Не все так просто, просто відповідей то і немає. І це вже не "теорія" це теорія, яка безпосередньо впливає на реалізацію в практиці ! Ви самі кажете, що якщо все дійшло, то плеєр грає без "затиків", а якже якість відтворення ? Що на це впливає ?
Хтось каже, що якщо патч справний, то різниці немає між дешевим і дорогим.
У Максима протилежні результати. В когось взагалі немає результатів, немає стріму, але він активно тут обливає всіх помиями, особливо мене .
Так може всі зберемось і прийдемо до спільного знаменника .
Хоча це звичайно "утопія" в прямому розумінні цього слова
(Отредактировал 30-12-2022 в 19:51 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | ВА67 |
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 30-12-2022 20:40
Vasiles, Василю... я ще кілька днів просив вас висмикнути кабель з роутера, чи патч з Аураліка. Віз і нині там. Це - практика. А вам вже, в принципі, теоретичну частину розказали.
Можна ще порадити вам прочитати, що таке передача даних, за протоколом TCP/IP, але ж вам ніж це зробити, простіше всім тут розповідати, що вони "уяви не мають". Тоді як ви послухали три стрімеридва патч-корди та два роутери... і вже роздаєте поради космічного масштабу, і...
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
serg68
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 30-12-2022 21:09
(29-12-2022 19:17)Vasiles писал(а): Основне щоб пальці віялом Василий, пальцы веером, детский визг, периодически сменяющийся лепетом, наблюдаю у Вас, с каждым Вашим нелепым изменением в системе и реакцией на это
У меня в отличии от Вас большой опыт и море пройденного топового железа и лучших "обвязок" из известных.
Потому, желаю Вам, Василий, в новом году поменять тактику, а может и стратегию вашего музыкального развития и начать прислушиваться у "бесплатным" советам опытных людей.
С другой стороны если Вы так "питаетесь"(развлекаетесь, как писали ранее) , то тоже как то нелепо
Главное будьте здоровы и всего Вам и всем здесь присутствующим, самого желанного и долгожданного. Победы
(Отредактировал 30-12-2022 в 21:11 serg68.)
GutWire &
NBS
Лучшие кабели для аудио здесь!!!
|
|
|
|
Выразили согласие: | эполитт , Vasiles , alex23 , Igor65 , t.800 , moeller , Тибетский Ламер , serapion1984 , vd-two , energa , vadost197 |
|
|
ВА67
Старожил
|
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
|
alex0665
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | mihail , Igor65 , alex23 , UncleStas123 , Vasiles , serg68 , эполитт , Тибетский Ламер , vd-two , Сергій , vitamir , vadost197 , Vic61 , energa , sdail , bylujnik , slavikk , Alexey HiFi , kakasik_2006 , petr.solo1223 , serapion1984 |
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|