Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
vadost197
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 02:31
Вот ты неугомонный - пусть люди для начала сетап соберут - при такой твоей подаче и тебя затрахать можно - поставь виброразвязки,держатели под сетевые кабеля,подставки под кабеля,фильтры,предохранители,резетки,автоматы - блок питания для блока питания ,выделенка из Одесскабеля , сетевой фильтр ,фильтр на сетевой фильтр ,три аудиолота,заземление в ста метрах от дома в могиле убитого вампира итд и тп - и ты оху...еш как зазвучит стримминг!!!
(Отредактировал 14-01-2023 в 02:40 vadost197.)
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 02:40
(14-01-2023 02:27)zick писал(а): Vasiles - Расскажите уже, КАК именно вы подбираете кабели и патчи. Плиз. Дуже просто. Наприклад на міжблоках, я їх поміняв штук 7. Чого міняв ? Мене не влаштовував звук, небуло того що я хотів. Поки не дійшов до Acoustic Zen Absolute Copper. Цей міжблок повність відповідає моїм потребам і в стстемі він дав те чого не вистарчало/забрав чого було забагато
Теж і з патчами, починаючи від стоку/супрів, квестів до Хемдейла. Чого міняв ? Відповідь вище. Теж і з акустичними, Теж і силовими. По принципу "подобається/не подобається
А як ви ковбасу вибираєте ? Що подобається, на що вистарчає грошей
(14-01-2023 02:31)vadost197 писал(а): Вот ты неугомонный - Неправда.
Принципу розумної достатності я дотримуюсь. Тому я і зупинився там де зупинився.
Дальше грошей не вистарчило
(14-01-2023 02:27)zick писал(а): [
А я вам за эту науку авансом расскажу анекдот. А я Вам таке скажу, "чим би дитина не бавилась, лиш би не плакала"
(Отредактировал 14-01-2023 в 02:44 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 03:00
(14-01-2023 02:50)zick писал(а): что тащить домой в систему при таком огромном выборе. Форуми. Аудіогон, там я почитав за Зен і попав на те що треба. Тому в мене всі Акустичні Зен, навіть всередині колонок
А так як пощастить. За "водку" теж начитався, а результат в мене був негативний.
За Вуду , результат з топом виявився для мене і стстеми дуже добрим, хоча предтоп по якості звуку вартий відсотка 25 від Тесли. Цей силовий, вважаю дав найбільший ефект на всю систему в порівнянні з іншими. Хоча все грає тільки коли все разом.
Зробити порівнянні між Кобуз і Тідал стає можливим тільки на системі, яка здатна показати всі нюанси в різниці між цими серверами. Але різниця не є критичною на рівні редбуків, все залежить від видання диску, ремастеру і тд.
Але я всеж залишився з Кобуз, хоча він мені обходиться в 5разів дорожче Тідала
(Отредактировал 14-01-2023 в 03:08 Vasiles.)
|
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | zick |
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 03:53
(14-01-2023 03:27)zick писал(а): Ну а какая гарантия что вы угадаете ? Ніяка.
Критерієм є тільки, чи на даний момент звук влаштовує чи ні.
Можу сказати, що моя система з контентом зовнішній "стрім" завершена і мінятися не буде, хіба виграю в лотереї
Є ще дві можливості апгрейду: силові для плеєра і посилювача. Коли це буде сказати не можу, бо сам не знаю
|
|
|
|
|
vitamir
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 12:08
Таким чином, знову повертаємось до audiphilic постулатів відносно звуку
1) метою audiophile є шлях, а не кінцевий результат. Шлях до звуку довжиною в життя
2) стережіться audiophile, в якого немає відтворюючої системи. Audiophile без тракту подібний до audiophile, у якого тракт наявний, але, без тракту
3) audiophile чує очима. Тільки те, що бачить. Доведено безліччу тестів та культивується і щиро підтримується армією жадібних маркетологіів.
4) audiophile завжди воліє бути співавтором споживаної музики. Тому, загальновідомий анекдот про Мойше і Енріко таки не анекдот , а сувора правда of audiophilic life.
Тому, чим би дитина не тішилась (С), аби не напрацювала для себе пари клінічних діагнозів.
(Отредактировал 14-01-2023 в 12:48 vitamir.)
Читать гораздо труднее, чем писать, но гораздо полезнее
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|