Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
zick
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 16:49
(14-01-2023 16:40)Vasiles писал(а): система завершена Ой не зарекайтесь
Тут в каждой второй системе такое пишут, а потом - клац и уже всё по новому.
Таков путь, как говорят самураи.
Звук у каждого свой.
Вот мне такой набор как ваш не зайдёт, у меня другие критерии.
А вам - мой не зайдёт, думаю.
И что тогда есть звук, если нет общего знаменателя?
Не вижу смысла.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 16:54
(14-01-2023 16:40)Vasiles писал(а): Це форум всеж про звук, якого у vitamir немає і читаючи що він пише, ніколи не буде
Василю... А з чого ви взяли, що у вас є звук? Хто його оцінював? Чи ви себе переконали, що він у вас є, і що ви в тому щось тямите?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 17:13
(14-01-2023 16:49)zick писал(а): Ой не зарекайтесь
А вам - мой не зайдёт, думаю.
И что тогда есть звук, если нет общего знаменателя? Я ж не зарікався, кажуж є ще опції для апгрейду
Може і так, кожен будує систему під свій смак. Але що робити з тими, які не будують, або будують на примітивному рівні. Що такі люди можуть сказати мені? А вони навязливо хочуть мене "вчити"
Звичайно є тут люди із значно більш "крутими" системами, грамотно збудованими, але для них же самих. Я таких людей поважаю, бо вони пройшли свій шлях.
(14-01-2023 16:54)Тибетский Ламер писал(а): А з чого ви взяли, що у вас є звук? Хто його оцінював? Ви думаєте в мене немає друзів аудіофілів ? Чи я ніколи не чув інші системи ?
А з чого Ви взяли що у Вас є звук ? Ви маєте міжнародний сертифікат ?
Я пишу чітко і зрозуміло в деталях, про шлях і чого я досягнув. А про що пишуть мої критики, у яких немає досвіту в томуж таки будування стріму, тільки якась теорія.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 17:21
Vasiles, Василю, на відміну від вас, я нікому не розказую в кого що є чи нема, і чи уявляє хтось чи ні. Нікого не повчаю.
Мій звук чули багато, хто пише в цій гілці. А про що говорите ви?? Про шлях - так можна нікуди не дійти. Про перебирання пасочок, та маячню про коаксіал від провайдерів? Не смішіть людей!!
Ви намагаєтесь щось розповісти rotla??
То мушу сказати, що цапи Торреса доволі популярні вироби, а сам він працює на міжнародні компанії.
|
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 18:26
(14-01-2023 17:35)Vasiles писал(а): Артуре, друже мій про Ваше відношення до мене, мені відомо.
Чого тільки вартує дворазове видалення моєї позитивної оцінки зі свого рейтингу, це вже про щось говорить.
Правда?
Звичайно.
https://hi-fi-forum.net/forum/thread-198...pid4432059
Цитата:Нє Артуре, але я вас серйозно вкурвив і що цікаво вкурвив серйозно. Бо важається не дуже гарним тоном, коли ти пару плюсиків ставиш, а тобі шиш(це не має знасення, але вже про щось говорить ). BiggrinПравда ?
Після цієї вашої фрази, мені захотілося позбавитись від вашої оцінки, як від бруду. Даруйте, але я не дрочу на свою форумну репутацію, і не заглядаю в неї щоденно, щоб побачити, що мені там хто написав.
Також я досить часто, тобто майже завжди, не відповідаю "взаємністю" на позитивні оцінки... а пишу відгук, коли за щось вдячний людині.
Тепер скажіть, за що я вам маю бути вдячний? Власне як і ви мені. Тому вважаю за правильне, що звернувся до адміністратора, й попросив видалити ваш відгук.
Особисто ви, Василю, для мене нічого ні поганого ні доброго не зробили, тому й ставлюсь до вас абсолютно байдуже.
А те що я тицяю вас носом в ваш же апломб - це нормально, така манера спілкування на цьому форумі. Особливо з тими, що доволі часто і наполегливо несуть маячню, видаючи їх за істину в останній інстанції.
Сподіваюсь, я всі ваші сумніви та нерозуміння розвіяв? Чи у вас залишились ще якісь питання особистого характеру?
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 14-01-2023 18:50
(14-01-2023 18:26)Тибетский Ламер писал(а): Після цієї вашої фрази, Тут не про конкретну фразу мова.
Тут про сприйняття.
Якщо Ви цього не зрозумів, мені шкода.
Але до теми, це відношення не має.
Все рівно, особисто Вас, я поважаю.
Не забувайте що я психолог і бачу не тільки ховрахів, але і людей наскрізь
(Отредактировал 14-01-2023 в 19:06 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | vitamir , Vasiles , alex23 , Тибетский Ламер , Muzzman , UncleStas123 , onelovemusic , rotla , Serpens , parasound , Igor65 , Alex Kay , petr.solo1223 , serapion1984 , vetalya1984 |
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|