Колонки 500-600 долларов
|
Автор |
Сообщение |
VNV73
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 14:51
Порядок фильтров для твиттера, например, не пофиг, но больше по другим причинам.
Что касается эквалайзера, то я программый крутил у себя долго и нудно
, изменения АЧХ слышал, а вот фазовые искажения, как какое-то отдельного явления - нет, хотя фаза при этом менялась и я это прекрасно понимал.
(02-02-2023 14:45)artshop писал(а): Вы ще закцентуйте увагу на тому, що ФЧХ э першою похідною від АЧХ...
Не треба плутати задач аналізу, з синтезом... Абсолютно без разницы, что причина, а что следствие. Главно то, что мы воспринимаем субъективно. А воспринимаем мы исключительно, как изменение АЧХ и никак иначе.
Андрей, за последнее время видно, что Вы обросли каким-то опытом, но он пока носит мозаичный характер и не складывается в одну цельную картину.
(Отредактировал 02-02-2023 в 14:56 VNV73.)
Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 15:17
(02-02-2023 14:51)VNV73 писал(а): ...Андрей, за последнее время видно, что Вы обросли каким-то опытом, но он пока носит мозаичный характер и не складывается в одну цельную картину.
А це ще питання!
Я взмозі налаштувати будь яку систему, розкрити можливості девайсів, виключити слабку ланку...
Виключно на слух, та свідомим добіром компонентів, розташуванням, etc.
У будь якому приміщенні.
Надам шлях найважливіших рухів на майбутнє, як послухаю разом з замовником.
І це не ля-ля-тополя за важливість АЧХ!
То є багаторічний досвід...
(звісно, серейтер, кераміку не гострю. Хоч і вмію...)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 16:09
(02-02-2023 15:17)artshop писал(а): Я взмозі налаштувати будь яку систему, розкрити можливості девайсів, виключити слабку ланку... Андрію.
А ось тут і неправда.
Неможливо прийти і "перемогти". Ви багато фантазуєте.
І от Вам конкретний приклад про Макинтош з його "ватним звуком" про що Ви неодноразово тут писали.
А всього то навсього в Маку, треба поміняти RCA розєми і Ви вже не впізнаєте що це грає той самий апарат.
Про кабелі, абсолютно неправильний підхід, тому що навіть супер-пупер кабелі в одну систему "встануть" в іншу ні.
Про саби: Ви ніколи не чули і Ви ніколи не налаштували Корни, яким не потрібен саб.
І т.д і т.п
Андрію і це є правдою, Ви голосите зі звоєї, досить не високої дзвіниці
(02-02-2023 07:33)t.800 писал(а): Понимание "правильного" звука,
или "идеального", называйте как хотите, у каждого своё. Абсолютно погоджуюсь.
Тільки в мене є один важливий нюанс. Без достатньої прозорості системи, доналаштувати її , як на мене , невдасться ніякими вимірами і перестановками.
Це звичайно я так все "чую" .
А цього досягнути без дуже якісних кабелів неможливо.
(02-02-2023 11:46)лысый писал(а): Притом вполне может быть и бывает, что консервы вкуснее исходного продукта. Более того, иногда продукт в исходном виде вообще несьедобен. А ось тут, можна погодитись навіть з паном Лисим
(Отредактировал 02-02-2023 в 16:18 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
VNV73
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 16:43
(02-02-2023 15:12)zick писал(а): Николай, мы не можем не потерять качество звука, его соответствие исходному сигналу, если искажены временные параметры. Фазовые искажения нарушают именно их. Изменения АЧХ происходят уже на уровне слухового аппарата. В последнем предложении явная неправда. Изменения АЧХ будут происходить и по приборам.
Я понимаю Ваши аргументы, при помощи которых Вы пытатесь объяснить влияние фазы, с теоретической точки зрения, но на практике мы слышим это проявление в виде косвенного влияния, которое в разных случаях разными людьми будет интерпретировано по разному, но в конечном итоге приведет к этой злосчастной. АЧХ. Вон Андрей попытался доказать, что это не так, и первое, что пришло ему на ум "другой тональный баланс".
Все мы читали кучи статей и обзоров посвященных звучанию аппаратуры, все они содержат тезисы, указывающие на то или иное звучание разных частот, частотный баланс и т.д, но нигде нету про фазу. Странно, правда? А должно ж быть в каждой статье, если оно такое важное.
ЗЫ Когда человек хорошо понимает какой-либо аспект или явление, он без труда сможет это объяснить доступным языком. А с фазой пока не складывается...
(Отредактировал 02-02-2023 в 16:47 VNV73.)
Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
|
|
|
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 17:12
(02-02-2023 16:35)zick писал(а): какие из них по вашему качественнее? Вадиме, так Ви і скажіть що краще, якщо Ви тестували ці кабелі.
Бо ніякий з прикладу, я не "чув"
Але в "середньовіччі" просто ще небуло просунутих технологій по будівництву кабелів певного рівня.
Нордост, початковий рівень, кабелі ні про що.
Так що все рівно " все пізнається в порівнянні"
(Отредактировал 02-02-2023 в 17:14 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 02-02-2023 17:13
Дива...
Фаховість у хоум аудіо вимірюється виключно якістю, та кількістю файно налаштованих систем. Зокрема, це важливо у форматі форумного спілкування.
У деяких "фахівців", за відсутністю шлейфу перемог, виникає потреба нотувати на форумі відомі речі, занурюватись у глибинні питання, трактувати/тасувати різні чинники, відповідно якості базової освіти, досвіду, психо-профілю...
Жоден з них не має монографій, чи оприлюднених фахових досліджень.
----
Василю... Що до кабелів.
То є інструмент налаштування. І так, найліпший завжди той, що підвищує сінергію сумісності компонентів.
Шкода, але Ви за це не розумієтесь...
Як на мене..., то трохи розуміюсь!
Бо завжди маю в наявності велику кількість дуже гарних кабелів. Вивчих їх вплив глибоко у багатьох різноманітних системах, налаштунках. Ліпши є, але мені достатньо!
1. Кабелі живлення.
- АR. Power Standart, Power MAX 2, Power MAX 3, Power Sensual, Power Reference.
- KK. Model 14, Model 10
- Furutech. a3, FP-3ts20
- PAD. Dominus, Poseidon, Colossus, Venustas
- Harmonix. SM-350 у 3-х різновидах. SM-350 M2R Impruved. Hijiry наразі не маю, бо його дуже купляють...
Теж саме, меньш різноманітне, маю у акустичних, між блоках.
Від багатьох виробників відмовився, багато мені не по кишені...
----
Василю! Не ставайте посміховиськом у поважному пабліку! Ви нічього ще не чули, не вивчали, досвід замалий..
Тіки мантра від Вас..., ви нічого не розумієте у аудіо! Досить тіки колектори на Маках змінити, и все!
----
З повагою до небайдужих!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | zick |
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|