Выбор усилителя мощности
|
Автор |
Сообщение |
VNV73
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 18-02-2023 23:11
Василю, у різних кімнатах однаковий комплект апаратури може грати настільки по різному, що Ви собі не уявляєте. І Ваш багаторічний досвід копуляцій з дротами, в один момент повністю нівелюється.
Немає єдиного рецепту на всі випадки. Кожна конкретна ситуація потребує індивідуального підходу.
А ціна компонентів, якщо вона дійсно корелює з їх якістю, лише обумовлює стелю можливостей, а не звук за замовчуванням. І бувають випадки, коли більш дешевий комплект, при належному підході, або везінні, грає краще, ніж набагато дорожчий. Так буває...
(Отредактировал 18-02-2023 в 23:12 VNV73.)
Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 18-02-2023 23:13
(18-02-2023 22:57)Vasiles писал(а): Мені здається що нам немає про що сперечатись, ми просто обмінюємось своїм досвідом. Приймати його, не приймати, кожен вирішує сам
...але якщо, раптом, хтось не погоджується з вашим досвідом, бо має альтернативний, то він "не має ні найменшого уявлення про звук" і "не чув як може грати стрімінг"
Психологи, вони такі психологи...
(18-02-2023 23:12)zick писал(а): А как вы думаете, если в комнате без малейшего признака акустической обработки выслушивать инновационные аудио продукты в процессе разработки и производства , их потом и потребителям слушать нужно в такой же обстановке?
Вадиме! Я вас благаю, ні слова про dirac, adudissey, та інші dsp!
Ви можете зламати тендітний непідготовлений до таких реалій мозок! Хто нас потім вчитиме правильної організації стрімінгу?!!
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 18-02-2023 23:21
(18-02-2023 23:11)VNV73 писал(а): 1.Кожна конкретна ситуація потребує індивідуального підходу.
2.І бувають випадки, 1.А хіба я колись писав щось інше ?
2. Бувають, але досить рідко
(18-02-2023 23:13)Тибетский Ламер писал(а): ...але якщо, раптом, і "не чув як може грати стрімінг" Артуре, ну навіщо юродствувати і перекручувати все з ніг на голову, Вам це не пасує, Ви у нас "правильний"
Є основи організації системи, і особливо стріму і як десь буде накосячено, то так . І погоджуєиься хтось чи ні ,якісного звуку не буде.
А зрештою, Ви все знаєте
(Отредактировал 18-02-2023 в 23:26 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя мощности / 18-02-2023 23:38
(18-02-2023 23:32)zick писал(а): Не замечаете противоречия Ні ,абсолютно ні.
Тому що все повинно бути максимально якісним, на стільки вистарчає грошей.
З електрокабелями Одеського заводу не збудувати стереосистему.
Без аудіофільського живлення не збудувати "стрімінг". Невже це так складно Вадиме ?
(18-02-2023 23:33)VNV73 писал(а): співіснують дивним чином дві особистості. Ага , навіщо писати дурниці.
З.І. от що б ви тут робили, якби не було мене.
Одна скукота !
(Отредактировал 18-02-2023 в 23:42 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|