Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop"
Автор Сообщение
artshop Не на форуме
Ветеран

Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 21:07
Вітаю.
Мабудь настав час!
Я буду казати відомі речі, навіть банальні.
Але багато тем на форумі надають мені розуміння, що тема стане корисною...
Існують деякі обов'язкові послідовності у темі теми. Також існують збочення, мета яких не якість звуку, а тіки гроші.
На усі питання, що до тонкощів, відповім. Тема буде доволі довгою...
.... то почнемо!
---
- вибір АС. То є надважливий початок.
АС мають задовольняти потреби слухача. То є жанровість, здатність грати на потрібній гучності, сумісність з запланованим приміщенням, особливості сигнатури саунду, кошторис, розміри, дизайн...
Існує багато АС, відомих... Які нема потреби слухати, як майбутній власник має досвід, та здатен сформулювати свої вимоги чітко!
Інакше... Тікі вдома, та тіки за допомогою фахівця! Бо маю досвід, коли початківець невзмозі розкрити АС, взявши їх на прослуховування. Бо в нього нічого немає.. Ані потрібного підсилення, ані засобів налаштування живлення, ані кабелів, гарного джерела, ані досвіду....
То порада аматорам... Як хтось каже, що якiсь АС найлiпшi... Бiжить, як найдалi вiд цього порадника!
(Отредактировал 18-02-2023 в 21:14 artshop.)

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Sergeo , Pol , SUIGYNTOU , Deokletian , Forte600
Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 21:15
Ну, на тобі!!! Андрій, простими словами порада звучить так : якщо маєш досвід , то прапор тобі в руки , сам знаєш, що робити. Якщо досвіду немає- визивай фахівця. Трохи сумно.
Найти все сообщения

serg68 Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 21:33
Соглашусь с тем, что хорошие колонки залог здоровья Biggrin

GutWire &

NBS
Лучшие кабели для аудио здесь!!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: artshop , alex0665 , Serpens , bylujnik , Виктор В , MetalMan , Karp , quadrokot
dok123 Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 21:42
Я так думаю щоб зібрати систему,то потрібні 2 речі.Це гроші і час.І тут має місце така приказка:чим далі в ліс тим більше дров.Не буває поганого і гарного.Грає все в комплексі.Але один поганий елемент може споганити всю систему.Має ще значення це особисті вподобання.У всіх вони різні.
.
Найти все сообщения

Выразили согласие: serglobo , Vasiles , Виктор В
t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 21:45
(18-02-2023 21:07)artshop писал(а):  Я буду казати відомі речі, навіть банальні.
Але багато тем на форумі надають мені розуміння, що тема стане корисною...
Возможно......но на данном этапе, тема ни о чём.

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

Выразили согласие: iPlaton , эполитт , Serpens , djon , Nemtudom , Vasiles , quadrokot
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 21:47
Сергiю.
Не все так складно.
"...Існують деякі обов'язкові послідовності у темі теми. Також існують збочення, мета яких не якість звуку, а тіки гроші.
На усі питання, що до тонкощів, відповім..."
---
То, як э бажання перейти вiд банальностi до тонкощiв.. Питай!
...наразi... Твiй родич ще не телефонував...
(Отредактировал 18-02-2023 в 21:49 artshop.)

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Sergeo
Sergeo Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 21:55
Дякую! Питаю час від часу. Не родич, знайомий з дитинства. Може, бажає набити гуль. Хто зна.
Найти все сообщения

artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 22:05
Ну....
Я вмiю дiлитися досвiдом без образ.
Але за допомогою образiв!
"...восток - дело тонкое..."!
Party0012

(...Ницше...)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Pol
Serpens Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 22:47
Артшоп, я видел много раз, как ты сворачивал язык в трубочку и засовывал его глубоко в тухес разным людям.
Но! Сегодня! Ты! Превзошел! Сам! Себя!
Сегодня ты умудрился засунуть язык себе в гейропу! Браво! Happy0158 Happy0158 Happy0065

У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!

Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , djon
эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 22:49
(18-02-2023 21:07)artshop писал(а):  Вітаю. Мабудь настав час!
"Поради від ArtShop"
Семинары от артшопа! Настало время охренительных историй! В высшей степени интересные события нас ждут!
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens , artshop , djon , Muzzman , urdos , bylujnik , Тибетский Ламер , OPPOzicia , quadrokot
Тибетский Ламер Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 23:08
artshop писал(а):вибір АС. То є надважливий початок.
АС мають задовольняти потреби слухача. То є жанровість, здатність грати на потрібній гучності, сумісність з запланованим приміщенням, особливості сигнатури саунду, кошторис, розміри, дизайн...
Андрію... надважливий початок - це визначення слухачем власних потреб. Бо коли людина не знає чого вона хоче і що їй потрібно - а між хоче і потрібно, доречі, досить велика різниця - ні про який вибір АС, чи будь який інший компонент мова не йде.
В житті кожного меломана мають бути граблі і ґулі від них. Аксіома.
І тільки після певної кількості граблів, ґуль, та синців починає зароджуватись розуміння власних потреб і бажань.
Це я, власне, до чого? До того, Андрію, що тобі треба встигнути до того, доки у слухача не зародилось розуміння власних потреб... Tongue0011
Biggrin

Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!

Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens , Pol , VNV73 , heco , Nemtudom , djon , Igor65 , t.800 , VZ , vd-two , artshop , energa , kakasik_2006 , urdos , quadrokot
satory Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 23:23
artshop
Для того , чтобы реализовать систему хорошего уровня, на первом месте должны быть : не акустика, усилители и т.д....А умение , опыт и знания, правильные критерии для оценки уровня звучания системы! ВЫ этим всем обладаете? Как вы ЛИЧНО оцениваете качество звучания системы? Это не подвох, а вполне серьезный и по теме вопрос...Надеюсь ответите ...и без бла..бла..бла
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , alex23 , Vasiles , kakasik_2006
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 00:02
Звісно, відповім!
Цеж мій навчальний клас...
Але вже зранку...

(...Ницше...)
Найти все сообщения

Pol Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 00:03
Як той самий початківець згоден з Артуром та Андрієм. Дійсно потрібні свої граблі й гулі. Але щоб робити якись висновки потрібно таки мати свою якусь систему, як відправний пункт. Я чув декілька систем в різних місцях, був вдома у гостииних форумчан і це дійсно коштовний досвід. Але потрібно з чимось порівнювати. Тому хоч якась стартова система потрібна і тут є сенс прислухатись до порад більш досвідчених, а далі, вже перевіряти на собі..
Найти все сообщения

Nemtudom Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 00:49
У каждого типа опытного может быть свое видение построения ,которое никоим образом не совпадает к примеру с вашим представлением о звуке,новичкам как правило втюхивают и это в большинстве случаев обычное шарлатанство-пролезло ,ну и слава богу ,нет -ищут другого клиента ...как правило пролазит в большинстве случаев Biggrin упертых одиночек ,идуших своим путем очень мало ,узок их круг,страшно далеки они от народаBiggrin
Найти все сообщения

Выразили согласие: zick , Vasiles , Andrey-1973 , parasound , serg68 , artshop , DGE251057 , kakasik_2006 , OPPOzicia , quadrokot
zick Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 01:33
(19-02-2023 00:49)Nemtudom писал(а):  и это в большинстве случаев обычное шарлатанство
А как вообще продавать основную массу аудио продукта, что у нас представлено, если не быть чуток шарлатаном?

Не вижу смысла.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens , WoWaN
parasound Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 08:57
Обучение грамоте начинается с букваря. И так во всем, и процесс длительный. Построить и настроить сперва нужно мозги, для понимания происходящего и услышанного. Без хорошего наставника этот процесс может растянутся на десятилетия, плюс кучу потраченных впустую денег. Ну или за приобретенные шишки Улыбка.

Я знать не хочу ту тварь кто спалит это небо (с) Наутилус Помпилиус
Найти все сообщения

Выразили согласие: alex23 , serg68 , artshop
ЛЮБИТЕЛЬ.. Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 09:51
Так всё же, Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop"?
Из этого, вполне ожидаемого, возникают, логичные вопросы:
1. Какая система качественная а какая нет? Каковы критерии оценки и как определить?
2. Каков цена "качественной" системы? Сколько нужно денег?
3. Как узнать, настроена или нет эта система в помещении в котором она располагается? А если нет, то как установить проблему?
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , kakasik_2006
t.800 Не на форуме
Ветеран

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 10:24
ЛЮБИТЕЛЬ.... ответ на все вопросы один, это система, звучание которой вам нравится.

WINNEN of LEREN
Найти все сообщения

Выразили согласие: SUIGYNTOU , Igor65 , Nemtudom , Vasiles , Karp , quadrokot
Demyd Не на форуме
Старожил

RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 10:58
Название темы как бы подразумевает небольшую вводную лекцию, набор постулатов, свод правил с парочкой примеров, подтверждающих всё это. Почему сетап из премиальных компонентов может играть классом ниже думаю будет неинтересно, а вот как сделать наоборот, будет всем полезно знать. Например, на одном из немецких форумов был подробно описан способ поднятия звучания Luxman L190 до среднего уровня. Причём, предложенный одним из местных форумчан способ был обобщён опытом последователей и в итоге был коллективно выработан обобщённый рецепт. И кстати, немаловажен факт объяснения автором почему именно L190, хотя по словам автора способа, у него в наличии есть все знаковые Люксманы.
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS