Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop"
|
Автор |
Сообщение |
artshop
Ветеран
|
Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 21:07
Вітаю.
Мабудь настав час!
Я буду казати відомі речі, навіть банальні.
Але багато тем на форумі надають мені розуміння, що тема стане корисною...
Існують деякі обов'язкові послідовності у темі теми. Також існують збочення, мета яких не якість звуку, а тіки гроші.
На усі питання, що до тонкощів, відповім. Тема буде доволі довгою...
.... то почнемо!
---
- вибір АС. То є надважливий початок.
АС мають задовольняти потреби слухача. То є жанровість, здатність грати на потрібній гучності, сумісність з запланованим приміщенням, особливості сигнатури саунду, кошторис, розміри, дизайн...
Існує багато АС, відомих... Які нема потреби слухати, як майбутній власник має досвід, та здатен сформулювати свої вимоги чітко!
Інакше... Тікі вдома, та тіки за допомогою фахівця! Бо маю досвід, коли початківець невзмозі розкрити АС, взявши їх на прослуховування. Бо в нього нічого немає.. Ані потрібного підсилення, ані засобів налаштування живлення, ані кабелів, гарного джерела, ані досвіду....
То порада аматорам... Як хтось каже, що якiсь АС найлiпшi... Бiжить, як найдалi вiд цього порадника!
(Отредактировал 18-02-2023 в 21:14 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
Sergeo
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
serg68
Ветеран
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
Sergeo
Ветеран
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Pol |
|
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 18-02-2023 23:08
artshop писал(а):вибір АС. То є надважливий початок.
АС мають задовольняти потреби слухача. То є жанровість, здатність грати на потрібній гучності, сумісність з запланованим приміщенням, особливості сигнатури саунду, кошторис, розміри, дизайн... Андрію... надважливий початок - це визначення слухачем власних потреб. Бо коли людина не знає чого вона хоче і що їй потрібно - а між хоче і потрібно, доречі, досить велика різниця - ні про який вибір АС, чи будь який інший компонент мова не йде.
В житті кожного меломана мають бути граблі і ґулі від них. Аксіома.
І тільки після певної кількості граблів, ґуль, та синців починає зароджуватись розуміння власних потреб і бажань.
Це я, власне, до чого? До того, Андрію, що тобі треба встигнути до того, доки у слухача не зародилось розуміння власних потреб...
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | Serpens , Pol , VNV73 , heco , Nemtudom , djon , Igor65 , t.800 , VZ , vd-two , artshop , energa , kakasik_2006 , urdos , quadrokot |
|
artshop
Ветеран
|
|
|
|
|
|
zick
Ветеран
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
Demyd
Старожил
|
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 10:58
Название темы как бы подразумевает небольшую вводную лекцию, набор постулатов, свод правил с парочкой примеров, подтверждающих всё это. Почему сетап из премиальных компонентов может играть классом ниже думаю будет неинтересно, а вот как сделать наоборот, будет всем полезно знать. Например, на одном из немецких форумов был подробно описан способ поднятия звучания Luxman L190 до среднего уровня. Причём, предложенный одним из местных форумчан способ был обобщён опытом последователей и в итоге был коллективно выработан обобщённый рецепт. И кстати, немаловажен факт объяснения автором почему именно L190, хотя по словам автора способа, у него в наличии есть все знаковые Люксманы.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|