Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop"
|
Автор |
Сообщение |
artshop
Ветеран
|
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 18:39
Взалі то, я пройшов перевірку здібності, що до слуху, ще у "Лисенка".
Був ще дитиною, то не пам'ятаю, що до:
Абсолютний, відносний, ритмічний, тембральний, гармонічний, внутрішній...
Але пам'ятаю очі викладачів, і то, як мене примусово забрали із звичайної музичної школи, до школи Лисенка.
... так, маю бажання похизуватись...
Є чим, повірте!
.... але тема почата із зовсім другою метою...
(Отредактировал 19-02-2023 в 18:52 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
alex23
Ветеран
|
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 18:50
(19-02-2023 17:02)artshop писал(а): Питання слушне, цілком до теми.
1. Так маю. ...то за досвід, знання...
й.
2. Як я оцінюю?
Різноманітно! Один підхід до референсного рівня, другий, до побутового. Такі прості речі, як тональний баланс, різноманітна динаміка, якість басу, синергія девайсів, наявність слабкої ланки, важливість, чи ні, наявних недоліків... То я взмозі почути відразу.
Нема довіри, то запитайте власника гаражу Ролс-Ройсів!
Як я за 3 хвилини почув, що не міг таким чином ССВ налаштувати АС! А то було незнайоме приміщення, та референсна система!
--- Андрію, як вписати до всього того "колідор") Він також не встояв та налаштувався? Ще додам, різні музичні здібності ніякого відношення до відчуття якості звуку не мають, не отожнюються. Більшість з таких талановитих "скрипалів-піаністів" в якості звуку ділетанти і можуть чути тихі звуки просто погано.
(Отредактировал 19-02-2023 в 19:13 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
Demyd
Старожил
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 18:59
Сашу...
Ви бачили мій "калідор", слухали?
70 квадратів примішення, то скоріше гарно, ніж погано. Ломані об'єми, плаваюча підлога..., етс.
Ліпше є багато, але я слухаю там, де гарно жити! От Костя виклав, майже кубічну кімнату. Гіршого не бува... То закиньте йому " закидона"!
З особистостями свого, і не тіки, приміщення... Я вмію лагодити!
Подивіться репу від Впдимича...
- 5, за різні поглиначі, до різних налаштувань системи!
(Отредактировал 19-02-2023 в 19:10 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
эполитт
Ветеран
|
|
|
|
Karp
Ветеран
|
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 19:33
Дурня,я вибачаюсь звичайно,фоум таки профїльний,Невже всї думають про свої системи,коли таке в країнї робиться?Я ,звичайно вибачаюсь,за свою точку зору,але ,думаю не на часї,усе це дураковаляння,кли на фронтї нашї хлопцї гинуть
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
Sergeo
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | artshop , Karp , moeller , Floyd Pink , эполитт , alex23 , bylujnik , Forte600 , OPPOzicia , EugeneB , serg68 , Valiko11235 , Igor65 |
|
artshop
Ветеран
|
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 19:39
Дива...
За локалізацію, сцену, мене пита знавець аудіо у карах...
Satory. Я відповім. Але з поваги до спільноти.
... для мене Ви посміховисько.
Без образ, виключно за темою теми...
І ще... Я чекаю відповідь на своє запитання! Чи занотувати великімі літерами?
Чи боєтесь?
(Отредактировал 19-02-2023 в 19:42 artshop.)
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 20:29
(19-02-2023 19:33)Karp писал(а): Дурня,я вибачаюсь звичайно,фоум таки профїльний,Невже всї думають про свої системи,коли таке в країнї робиться?Я ,звичайно вибачаюсь,за свою точку зору,але ,думаю не на часї,усе це дураковаляння,кли на фронтї нашї хлопцї гинуть А як називати тоді яйце по 17 грн, вагони з гуманітаркою, бронежелети з фольги.... "покорителя Сибири"...? Крадійоваляние?
Переживаємо за наше військо та наших героїів,...хайфаємось в паралель при увімкнутих телевізорах та ютубах. Краще щоб про це згадувати тут зайвий раз, молитву тихенько прочитати за воїнів.
(19-02-2023 20:27)artshop писал(а): Виключно з його нотувань.
Знавець на картах переніс досвід у хоум аудіо.
... посміховисько... Якщо людина фахівець в аудіокар то проблем особливих не вбачаю. питання короткого проміжку часу.
(Отредактировал 19-02-2023 в 20:31 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Як зібрати/налаштувати якісну систему... "Поради від ArtShop" / 19-02-2023 20:42
Ага..
Раптово дізнався, що таке сцена, ешолонування, локалізація, обробка приміщення, сумісність компонентів, жанрове забарвлення...
Не смішить мене!
----
Satory не з нашої когорти.
Як би зробив профі, отримавши замовника з грошима?
Вивчив би його уподобання, обрав би відповідні АС, налаштував би систему...
А що маємо? Вельми коштовні казки за особистий DIY.
Гроші капають щодня, локшина зростає відповідно...
Але то закономірно....
Бо досвіду нема, взяти де щось путне, задля налаштування системи..., змоги нема.
Тіки понти...
А ще, гадаю.. Щодня каже замовнику, щоб створити систему, навіть за наявності будь яких грошей, то треба ДУЖЕ багато часу!!!
(Отредактировал 19-02-2023 в 21:11 artshop.)
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
Lexx200010
Ветеран
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|