Фанатам Dynaudio
|
Автор |
Сообщение |
oleg-ivanov-62
Ветеран
|
|
|
|
Krasilin
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
PONT-SEV
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Shyrpak
Ветеран
|
|
|
|
|
bramms
Старожил
|
RE: Фанатам Dynaudio / 15-02-2016 02:42
Питання знавцям Dynaudio...
Зібрав бюджетну систему
Dynaudio Audience 60 + Vincent 231 + Arcam rDac
Кабель міжблочний Canare L-2T2S
Кабель акустичний Van den Hul CS-122 Hybrid
Кабелі живлення самі звичайні
В яку сторону рухатись в якості апгрейду щоб кожен принесений $ дав найбільше? Є сенс заморочуватись з деталями чи далі треба починати більш кардинально (наприклад заміни всіх компонентів на клас вище, наприклад contour + хороший ЦАП)
|
|
|
|
Гаруспик
Ветеран
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Фанатам Dynaudio / 15-02-2016 15:15
(15-02-2016 02:42)bramms писал(а): Питання знавцям Dynaudio...
Зібрав бюджетну систему
Dynaudio Audience 60 + Vincent 231 + Arcam rDac
Кабель міжблочний Canare L-2T2S
Кабель акустичний Van den Hul CS-122 Hybrid
Кабелі живлення самі звичайні
В яку сторону рухатись в якості апгрейду щоб кожен принесений $ дав найбільше? Є сенс заморочуватись з деталями чи далі треба починати більш кардинально (наприклад заміни всіх компонентів на клас вище, наприклад contour + хороший ЦАП) Пане bramms! Знаючи вашу площу кімнати , я би радив зразу перейти на трьохполоску, як для мене більш повноцінний звук для цієї площі , і притримувався б принципу стартувати з акустики , а далі підсилювач,ходити самому слухати , або прийняти пораду на віру від бувалих, що з данною акустикою добре грає це або це. І ці два компонента обвязувати , що вам сподобається, не привязуючись "навсегда" до якогось одного бренду . Але є ще одна дуже і дуже важлива умова : щоб все правильно оцінювати, треба зробити спочатку більш менш добре живлення --- виділену лінію і зразу вчіпити зірочкою на "правильні " розетки , які будуть служити головним стартом системи .
(Отредактировал 15-02-2016 в 17:08 JRA7.)
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Фанатам Dynaudio / 15-02-2016 15:47
(15-02-2016 15:36)madhohol2 писал(а): Я на Вашем месте, учитывая, что вы уверены, что будете продолжать с этими динами или выше уровнем, поменял усилитель. желательно на мощник + пред. это даст куда больше чем танцы с разноцветными шнурочками. а если Вы не уверены в динаудио, то надо начинать с АС. Если Вас АС чем-то не устраивает, то никакими проводами это не исправить. И очень важно акустическое оформление КдП. Так же, имхо, намного больший приоритет нежели кабеля. Там площа дуже хороша , десь може 25 , там масштаб справжній можна почути з трьохполоскою, двухполоска як для мене дуже точково. ІМХО.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|