тобто супер бас виключається з пульта?
з самого плеєра вдалося включити/виключити "долбі","бланк"для чого він незнаю і режим відтворювання "пів касети/ціла касета"
в неті толком ненайшов фото пульта.похоже що він на 4 кнопки.в мене є на 3 кнопки,нереагує на жодну команду.
Серія тонких RQ-SX плеєрів випускалась в доволі довгий проміжок часу і вочевидь пульти до них не є сумісними між собою. З такими особливостями мав справу.
Довго шукати в закромах саме обоворювану модель, щоб викласти фото пульта. Простіше було знайти в неті до неї інструкцію - ха-те-те-пі://manualsbank.ru/brands/panasonic/rq-sx87.html
На останній сторінці варіанти пультів для 82 та 87 моделі.
(29-05-2014 19:48)thunder писал(а): KIDS REACT TO WALKMANS (Portable Cassette Players)
С какой дикостью дети реагируют! Хотя они этого просто никогда не видели. Не удивительно, что они не променяют большой плеер, который только качественно играет музыку на многофункциональные тыкфон или тыкпэд.
Наверное я бы и сам променял в детстве, формат носителя неважен. Ценить звук за качество или особенность мы начинаем с моральной зрелостью, где-то в студенческом возрасте.
Я недавно взял кассетник sony wm-75 на open-air - целый день дождь, танцпол отключен, сидим под тентом, играет джангл из карманной колоночки через Sansa Clip. А я как раз пару кассет с чиллом записал, по дороге послушать. Народ конечно был удивлен, что в наше время такой девайс в рабочем состоянии и приятно играет. Ну конечно, что такое кассета, там знали все, уже ведь не дети
Бачив цю соньку.хотів купити її,дуже шкода що постирались надписи і розмітки з віконця,а сам наносити я ще ненавчився,тому утримався.
прикупив SONY TCM-77V чисто випадково)
в руці добре відчувається.важкуватий.
була з ним непонятка.чи це була поломка,чи то так мало бути,дуже повільно прокручував касету.в середині була касета,то само собою запис з неї відтворювався нормально.інші касети не то шоб зіповільно,а настільки помало крутились що деколи навіть спрацьовував стоп.підкрутка Speed control + підстроєчник на платі на максимум,а всеодно дуже повільно.
чи то на заводі забули припаяти резистор,чи так мало бути(в що я мало вірю),чи хто лазив,невідомо.по пайці також невиявив ознак присутності в минулому резистора.поставив перемичку і все стало ок.
розібрав його на скільки це було можливо,промив частини корпуса.полірнув,красота!
сподобалась перемотка:одна з найшвидших які зустрічав на портативах,тага також достойна.
на екранчику показана касета,при перемотці,відворюванні крутяться "катушки",показує чи виломані штопори для запису на двох сторонах.
пише і відворює.гарно,чисто,шумів небагато,мікрофончик дуже чутливий.
ще є кнопка Cue maker.для чого вона?якщо під час запису нажати,то апарат генерує НЧ (біля 5 сек) і записує його,для чого?
Есть у меня предположение, что CUE этот аналогичен нынешнему для цифры http://ru.wikipedia.org/wiki/Cue_sheet
Проще говоря - это метки... Ну мне так кажется, не претендую на абсолютную истину.
Ganabis, диктофон дуже крутий! Philips маю майже такий, але чорного кольору. Мабуть, єдиний з Філіпсів, що справді сподобався.
В Sony wm-75 взагалі якийсь саморобний пластик замість прозорої кришки, але працює! Нарашті в мене з'явився спорт-плеєр з двома виходами.
Какого-то хрена собирал эти плейеры, сам не знаю почему. Ну совершенно дефективный носитель по определению. Для себя я решил: зачем эту "ностальгию" и "аналоговый звук" - только lossless. Никаких перемоток, износа, шума, наводок, уровней записи, подмагничивания, размагничивания, копирэффекта, искажений, затыков, грязной ленты, головок и роликов, азимутов, зажёва, детонации, пассиков - даже и вспоминать не буду. Почти 100%, что это - AIWA HS-JL958 - был мой последний кассетник, с меня хватит. Один аппарат перемотать не может нормально, у второго азимут гуляет, в третьем мало НЧ, в четвёртом - ВЧ, в пятом какие-то помехи... Теперь ещё и этот. По-моему, конструкция с поворачивающейся кареткой с головками заведомо нестабильна. Хоть чуть-чуть прижимные ролики будут не параллельны тонвалам - лента будет гулять или вообще жеваться. Так вот, вставляю кассету - а этот "убердевайс" начинает выдавать скомканные высокие: азимут ушёл! Переключаю на другую сторону - нормально, снова вперёд - о, нормально!.. и опять ленту уводит. И ЭТО ещё было спроектировано для записи. В обе стороны. Мало того, когда кладёшь девайс дисплеем вверх, в обратном направлении начинается зудение цепляющихся шестерёнок!
навіть непідозрював що їх стільки різних буває.ну і чесно сказати ніколи не акцентував на них увагу.я про бабінки з касет http://www.ez647.sk/cc/audio_cievky.html
Ще нічого по роботі і по звуку нічого не можу сказати, не включав. Будем доводити до нормального стану) Роботи буде багато, так як видно, що в ньому вже були руки "майстра"
Сегодня приехал wm-af79 outback. Плеер полуживой. Похоже, внутрь попала щелочь от батареек, регулятор громкости и мегабасса не работает. Работает радио, но в режиме кассеты лишь "зыпение" от мотора, долби и fe-cr не влияют никак. В чем может быть проблема? Кстати, в этом плеере аж ЧЕТЫРЕ печатных платы (четвертая на моторе), не считая разъем для наушников с крохотной платкой для подвода проводков
Якщо немає видимих оком зжертих електролітом доріжок, то тільки осцилограф та PDF на наявні мікросхеми (якщо є схема, то взагалі повезло), може дати відповідь на це питання.
Гадаю, навряд-чи є готове рішення для цієї ситуації.