Та хоть за миллион !! Или 20 - 70 это рабочая частота ? Ширик это самодостаточная акустика для почитателей, а я говорил о реализации АС с полным диапазоном 20 -20 в полку, без фильтров , чистая многополоска.
(21-09-2016 22:56)petr.solo1223 писал(а): Та хоть за миллион !! Или 20 - 70 это рабочая частота ? Ширик это самодостаточная акустика для почитателей, а я говорил о реализации АС с полным диапазоном 20 -20 в полку, без фильтров , чистая многополоска.
(21-09-2016 20:12)serpens писал(а): Поэтому, как вариант, может быть, со временем вы захотите собрать вторую акустику на каких-нибудь дорогих широкополосниках? Чтоб вообще без фильтров...
Так была тема, где у хозяина постоянно две системы. Одна на шириках, другая многополоска. Замечательный концепт!
Ширик - это таки хорошо! Я пока своим - очень доволен. Но нюансы есть, от них не избавиться, с ними нужно просто подружиться....
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
(21-09-2016 20:35)Мутник писал(а): Но то, какое гигантское значение имеет уровень/качество конденсаторов в системе, я теперь знаю точно и делаю для себя из этого знания важные выводы.
Конденсаторы в сигнальных цепях - самое узкое место практически в любой системе
В вашу наверное просится уже что-то не хуже чем топовый Duelund?
"He thought he could actually hear ... that sort of illusion is what this hobby is all about" :)
(22-09-2016 11:14)JRA7 писал(а): Шановний пане Олександр, я надіюсь що ви дозволяєте мені давати вам поради у вашій темі?
Так, дозволяю, радьте. Але почати пропоную із детального опису вашого успішного проекту (пост №1023): дайте повний перелік використаних компонентів (динаміки, конденсатори, катушки, кабель, тощо) і багато фото (мене особливо цікавлять фото вашого кроса). Чекаю!
(22-09-2016 16:17)oleksa писал(а): В вашу наверное просится уже что-то не хуже чем топовый Duelund?
Ну, топовый, к сожалению, не влазит (я вже его пихал, пихал, ну никак, гад, не лезет ).
Но и без топового Дуеленда будет очень и очень кошерно... А в сравнении с мусором, который туда втулили на заводе - просто космос.
(22-09-2016 21:02)Мутник писал(а): Так, дозволяю, радьте. Але почати пропоную із детального опису вашого успішного проекту (пост №1023): дайте повний перелік використаних компонентів (динаміки, конденсатори, катушки, кабель, тощо) і багато фото (мене особливо цікавлять фото вашого кроса). Чекаю!
Дякую пан Олександр за дозвіл.
Динаміки скаспік ревелятор, конденсатори і катушки дженсен, розводка 2квадрати мундорф стрічка, акустичні термінали еті, демфер небагато монакор шерсть там з чимто , шипи сандкар я чи як вони там пишутьс,фазоінвертор 100мм, що дуже важливо.Виконаний проект з сайту троелса екта гранд, по компонентам кроса не відступив від пропонованих проектантом.Там і можна подивитись детальний перелікі всіх елементів . Доставка з прибалтики без европейського мита .
.... і моя думка . що моя топовість по компонентам вища чим .... не буду писати назву, бо по вскритому кросі я не побачив нічого топового.
... була пропозиція мені апгрейдити мої непогані , але скромні конденсатори , але я можливо піду не шляхом апгрейда, а ті фінансти спрямую можливо на новий проект , драйвера будуть іншого бренду , і імпеданс акустистики буде десь 7-8 з ідеєю під лампу , теперішній імпенданс десь 3,4 .
(23-09-2016 11:46)FiLiN писал(а): Какие "звучные имена" Вы привели!!!
Но это, ещеее не звук,а набор деталей.
Ці "звучні імена" використовують в топовій акустиці, але правильне зауваження --набор деталей, і з цього набору я зробив собі акустику ---- на топовість не претендую! ...... по кінцевій ціні мого продукту!
.... і ще репліка на ваше " звучные имена " -- я не планував "зарісовиватса " цими брендами , ТС змусив.
.... і ще одна репліка по темі "звучності" ---ТС обявив , що новий апгрейд буде дорожчий , чим там щось !
JRA7, Ростислав, є один нюанс - наприклад Вілсон чи Сонус фабер, отримуючи Ревелейтори від сканспіка за рахунок досить великих партій, можуть дозволити собі відібрати динаміки найбільш близькі за параметрами. Ви ж, придбавши комплект на одну пару АС такої можливості не маєте.
В тих самих Монітор Аудіо серії Платінум, динаміки теж підбираються за близкістю параметрів, так би мовити noblesse oblige...
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
(23-09-2016 12:01)Тибетский Ламер писал(а): JRA7, наприклад Вілсон чи Сонус фабер, отримуючи Ревелейтори від сканспіка за рахунок досить великих партій, можуть дозволити собі відібрати динаміки найбільш близькі за параметрами.
(23-09-2016 12:01)Тибетский Ламер писал(а): JRA7, Ростислав, є один нюанс - наприклад Вілсон чи Сонус фабер, отримуючи Ревелейтори від сканспіка за рахунок досить великих партій, можуть дозволити собі відібрати динаміки найбільш близькі за параметрами. Ви ж, придбавши комплект на одну пару АС такої можливості не маєте.
В тих самих Монітор Аудіо серії Платінум, динаміки теж підбираються за близкістю параметрів, так би мовити noblesse oblige...
Мені достатньо , що в одній коробці два драйвера під одним номером.
(23-09-2016 12:19)laphroaig писал(а): А Ви справді вірите, що відбирають
Справді вірю. Інакше, будь-хто, визначивши тип динаміків, схему кроссовера, внутрішній об'єм, та праметри труби фазоінвертора буде собі Сонуси чи Вілсони "клепати", хай просто без такого зовнішнього лоску... але поки що немає таких
JRA7, ну чому? Можливо Олександру теж буде цікаво - на якому рівні ви позиціонуєте свої АС. Назвіть, будьласка, будьякий орієнтир - ціновий, чи брендовий.
(23-09-2016 12:27)JRA7 писал(а): ТС мене попросив інфу, я дав, і далі пропоную не заликлюватись на моїй інфі , а на темі ТС.
Так поэтому "заликлюваюсь" (хто зна,що це за слово),что Вы даете поради,а о вашей системе никто никакой информации не читал.
Вы приоткрыли завесу,спасибо,буду знать Вы знаток.
(23-09-2016 12:34)Тибетский Ламер писал(а): JRA7, ну чому? Можливо Олександру теж буде цікаво - на якому рівні ви позиціонуєте свої АС. Назвіть, будьласка, будьякий орієнтир - ціновий, чи брендовий.
(23-09-2016 11:13)JRA7 писал(а): Дякую пан Олександр за дозвіл.
Динаміки скаспік ревелятор, конденсатори і катушки дженсен, розводка 2квадрати мундорф стрічка, акустичні термінали еті, демфер небагато монакор шерсть там з чимто , шипи сандкар я чи як вони там пишутьс,фазоінвертор 100мм, що дуже важливо.Виконаний проект з сайту троелса екта гранд, по компонентам кроса не відступив від пропонованих проектантом.Там і можна подивитись детальний перелікі всіх елементів . Доставка з прибалтики без европейського мита .
.... і моя думка . що моя топовість по компонентам вища чим .... не буду писати назву, бо по вскритому кросі я не побачив нічого топового.
... була пропозиція мені апгрейдити мої непогані , але скромні конденсатори , але я можливо піду не шляхом апгрейда, а ті фінансти спрямую можливо на новий проект , драйвера будуть іншого бренду , і імпеданс акустистики буде десь 7-8 з ідеєю під лампу , теперішній імпенданс десь 3,4 .