Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
Lom
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 09-02-2008 23:21
to Санёк:
>Объясните популярно, а шо такое вот этот самый Хай энд.
Для себе, я відношу до Хай энду лише ту акустику, будь-якого виробника, яка максимально достовірно відтворює ту музику, яку я чую в концертному залі. Звичайно це суто суб’єктивно
to Vitos:
>Вы сами откуда?
Київ
> А к чему дома подключаете?
Через комунікатор, або до двохтактника на Б300 або до ресівера Ямаха 2700.
До речі, після підключення USHER 6381, Ямаха став «музичним» ресівером. Тобто тепер музику через нього можна слухати.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 09-02-2008 23:49
Днів три небуло коли заглянуть "в інтернет", а тим часом на улюбленій гілляці отакі файні новини!
(09-02-2008 20:01)Lom link писал(а):IZ SELA. Раджу порівняти полочний USHER з Dynaudio BM 15P. Сам не слухав, але кажуть – достойний конкурент. Дякую за "пораду-інформацію"! Та "безсніжність лютого" і наближення березня зігнало "труженіка сєла" із теплої печі на активну підготовку до весняно-польових робіт. Щось нема коли й дома музику толком послухати. А оце ж, з дня на день очікую вже саме на USHER. Нехай подовше погрію-розслухаю одне, (пройде ейфорія від обновки, вгамуються враження), а після "осіннього збору врожаю", як подовшають вечори, побільшає часу, піду шукати для порівняння Dynaudio BM 15P. ...Якось я вже, навіть, попередньо домовлявся про прослуховування Focal-JMLab Electra 1007 Be та Focal-JMLab Micro Utopia Beryllium, та так "насолила" мені моя бувша електра, що я "обламався". Мабуть таки, не даремно, бо "ярко, нема низьких, мало натурально, занадто дорого" - це їх "породистая родословная" Може й Focal-JMLab Micro Utopia Beryllium "Потрясающе - возможно, лучшие в мире полочние колонки" як пише всіма нами шанований журнал, але при тій ціні я краще розглядав би берилієвий напольник USHER 8571 mk II. (...це мене вже понесло )
(09-02-2008 19:53)Lom link писал(а):Так описувати USHER, як це зробили вищезгадані автори я навіть не буду й пробувати. І не треба! ...так як вищезгадані автори. "Заради правди" пишіть прямо - як є! Раз читали - то тепер пишіть. А то USHER "найописяніша" тут акустика, правда, з дебільшого, тими хто її й нечув
(09-02-2008 19:53)Lom link писал(а):Тим паче, що не відношу себе до категорій спеціалістів, або навіть кваліфікованих любителів. І я себе ніграма не відношу. А таки "патякаю" отут час від часу, ще й сподіваюсь що "точка зору ще одного" піде на користь "сукупній об`єктивності"!
На завершення, шановний Lom, щиросердечно вітаю Вас з покупкою! Нехай радує!
|
|
|
|
|
|
Lom
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 10-02-2008 10:48
to IZ SELA та Snark
Щиро дякую за поздоровлення!
Вам теж бажаю, щоб USHER вас тільки радував!
to Snark
>так какой у вас тракт?
Музичний:
CD Rega Apollo -> Опера Cyber-100S signature (українська модифікація ).
|
|
|
|
|
|
Lom
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 10-02-2008 16:48
to Vitos:
>А как пришли к данному выбору?
Вибір Опера Cyber-100S signature був зроблений шляхом виключення інших кандидатів :
Завдання було на перший погляд просте – знайти гарний стерео підсилювач з пультом .
Порівняння кандидатів серед транзисторів та ламп виграли лампи за рахунок ціни, при схожому характеру звучання.
Серед лампових вибирались на „перевірених роками” лампах. Вибір випав на 300Б. Підсилювач на них важко зіпсувати, хоча Опері це вдалося, а можливо мені попався такий екземпляр.
Вибирався двотактник – причини дві: більша потужність, більше, ніж однотактник підходить для „швидкої” музики (на думку фахівців ).
По ціні виграла Опера.
|
|
|
|
|
Lom
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 10-02-2008 16:55
„Что показало вскрытие?” (по мнению вскрывших Cyber-100S )
1. Дві чи три лампи працювали в „не штатному” режимі.
2. Схема якась «убога».
3. Потужність замість паспортної 22 (хоча, як вони планували отримати 22
з 9 + 9 = 2 х 300Б не зрозуміло) була лише 9 вт на канал.
4. Ємність конденсаторів недостатня – занижена в декілька разів.
5. Якість вихідних трансформаторів на 4 з -.
6. Одна вхідна лампа – бракована.
Одним словом – „конструктор”!
«После интенсивного лечения больному стало лучше »
P.S.
Стосовно продукції Опери – на мою думку....
Акустика – на великого любителя. СД – не вразив. Лампа грає краще чим гібридний підсилювач. Про лампу – вже написав.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vitos
Ветеран
|
Re: Акустика USHER / 11-02-2008 22:58
dateline= писал(а):интересно Винсент скрестить с Ушером
Другой мой знакомый так и поступил. Брать Винсент была его идея, имеет право на жизнь, и я как-то не возражал. Ну, мол, Винсент значит Винсент.
dateline= писал(а):Да меня интересует, если можно дайте пож-та. Не подскажете с каким трактом играет?
Тракт у него довольно простой, сейчас мы вместе озабочены вопросом его оптимального улучшения. Хотя результатом после смены акустики он и так остался доволен, но понятно, что потенциал не вытащил. Распросите сами, почту я кину в личку. Только сошлитесь на меня, вдруг не ответит.
(моб). 8-044-3610012, 8-068-1990004, Виталий
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 58 Гость(ей)
|
|