Костя, мені теж в дізайні не все до вподоби
Но як пояснював Сергій, загальна вартість прогровача сильно залежіть від дизайну плінта та матеріалів, яки дозволяють його реалізувати, а також, від технічних особливостей рухомих механізмів.
В представленному варіанті, собівартість плінта мінімальна, що робить прогровач більш доступнішим для загалу.
Но буде розроблен і VIP варіант
П.С. Тепер я особисто знаймий з двома видадтними Майстрами своєї справи. Один з них гуру ціфрової сфери, який единий в Україні (і не тількі) власноруч разробив, та виготовив CD програвач, це Володя vd-two.
І ось тепер, аналоговий програвач для вінілу від Сергія Кармадона.
(28-01-2017 12:15)Sound-YP писал(а): В представленному варіанті, собівартість плінта мінімальна, що робить прогровач більш доступнішим для загалу.
Но буде розроблен і VIP варіант
Побувала на днях від PS Audio одна цікава пасочка
Це NuWave Phono Converter:_http://www.psaudio.com/nuwave-phono-converter/
Надзвичайно цікава річ, РІА коректор разом з АЦП. Що дозволяє не тількі слухати вініл, но і відразу перетворювати аналог в цівру, та виводити по USB, SPDIF, та I2S/HDMI. Він має всі формати: 44,4 - 192/16/18/24, DSD64/128.
Коректор порадував звуком
На диво, подача подібна до моєї лампи.
Не дивлячись на те, що апарат з коробки, він відразу показав густий, соковитий саунд, широку панораму, та високу деталізацію. Хоча на початку трохі був жорсковатий верх, но на кінець другої доби це зникло і слухати його було одне задоволення.
Честно кажучи, рік назад, я би його залишів, бо на той час шукав гарний оціфровщик для вінілу, а тут ще і бонусом такий коректор
Тому, якщо хтось шукає щось подібне, я би радив звернути на нього увагу
(04-02-2017 15:24)oleg2566 писал(а): Чекаємо на твої відцифровки Юра
Чи він не твій? Але ж зміг би зробити одну, колеги б заціни
Олежик, я вище писав, як би коректор від PS попав до мене рік назад, я би його залишів, но зараз вже є інший оціфровщік - Korg DS DAC 10R:
_http://prosound.ixbt.com/news/2015/november/09/korg-ds-dac-10r.shtml
Но оціфровочку якусь викладу, що би колегі зацінили
TONY SCOTT - Meditation (1977)
Цей вініл запрезентував мені Константин, а тепер ось йому цифрую
Цього видання на CD немає.
Я зробив по дві оцифровки DSD64 та PCM 24/96.
Цікаво що кому більше сподобаеться.
Бо де хто хотів порівнювати PCM 1
Код: 212912013722 PCM 2
Код:278135276915 DSD 1
Код: 939800411950 DSD 2
Код: 285860090369
(06-02-2017 01:25)Sound-YP писал(а): TONY SCOTT - Meditation (1977)
Цей вініл запрезентував мені Константин, а тепер ось йому цифрую Цього видання на CD немає.
То є так.
(06-02-2017 01:25)Sound-YP писал(а): Я зробив по дві оцифровки DSD64 та PCM 24/96.
Цікаво що кому більше сподобаеться.
Бо де хто хотів порівнювати
Поки нема можливості послухати (на праці). Але графіки глянув (01. SILMARILLION.wav). Різниця тільки в рівні гучності?
P.S. До речі матеріал рідкісний. І в цифровому форматі його нігде завантажити.