Nekrozov, представьте, что у вас есть заготовка (FPGA) и напильник (ПО). Вы решили выпилить зубило. Скажите - это заготовка эмулирует зубило (притворяется зубилом), или это таки зубило?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
ПО это не напильник, а руки, с помощью которых можно не выпилить, а вылепить из заготовки всё, что пожелаете, в рамках разумного. Тут чистая математика, превращение цифры в аналог происходит уже в "Analog Board" (см. схему). Впрочем, спорить, когда действует принцип "Платон мне друг, а истина мне похер" считаю контрпродуктивным. Удаляюсь.
Оскількі наукова думка зіткнулась зі скелєю Его деяких індівідуумів, то пропоную цю гору обійти (лишити її в спокої емуляції)
Натомість хотів би привернути увагу шановної горомади, ще на одну цікаву деталь/звістку, на яку ніхто не звернув увагу. А саме, в тій самій призентації Paul McGowan шла мова і про наступне: "Huron also is MQA and Tidal ready for Bridge II owners. Once Huron’s installed and we release new Bridge II code later this month, DS owners will be treated to a full unfold of MQA (up to 192kHz) and access to Tidal."
Може хтось мав з цім форматом справу?
(12-06-2017 22:11)Sound-YP писал(а): На загал так, но хотілось бы сконцентрувати увагу саме на MQA.
На моє відчуття, в нього є не погана перспектива
Ну і основа Тідал(ом) вже закладена.
MQA я на ух от 16/44.1 не отличаю ... может потому что пока на Тидал нашёл только 2 трека и то попсу... ну жужжит и жужжит и Бог с ним
А вот те же композиции на qobuz в отличии от тидал играют лучше конечно за счёт hi-res
К сожалению мой стример не умеет сам кушать стрим с qobuz ... производитель клянётся что к ноябрю прикрутит.
Но если твой магнитофон умеет с ним работать могу по дружбе заделиться логинпаролем от суперпремиум подписки..
(12-06-2017 22:20)aluster писал(а): MQA я на ух от 16/44.1 не отличаю ... может потому что пока на Тидал нашёл только 2 трека и то попсу... ну жужжит и жужжит и Бог с ним
А вот те же композиции на qobuz в отличии от тидал играют лучше конечно за счёт hi-res
К сожалению мой стример не умеет сам кушать стрим с qobuz ... производитель клянётся что к ноябрю прикрутит.
Но если твой магнитофон умеет с ним работать могу по дружбе заделиться логинпаролем от суперпремиум подписки..
А декодер для аутентичного відтворення MQA в тебе э?
(12-06-2017 22:36)Sound-YP писал(а): А декодер для аутентичного воспроизведения MQA у тебя есть?
За логинпароль буду
Не вникал ... но кушает .. на аудирване загорается значок MQA цап работает и жужжит .. значит есть ... хотя может он его как то переделывает ... надо вникнуть или спросить у производителя
Логинпароль кину в личку .. отпишись потом как тебе
(12-06-2017 22:20)aluster писал(а): MQA я на ух от 16/44.1 не отличаю ... может потому что пока на Тидал нашёл только 2 трека и то попсу...
Тидал -> Whats new -> Albums -> Masters (вкладка справа) -> Show All — там альбомы в MQA. И работает это в десктоп-приложении Тидала (не знаю, может уже и на сторонних плеерах, до недавна не было). Звучат оч хорошо, лучше редбука в Тидале же, все таки 24 поживее, чем 16. Но надо настройки проверить — если ЦАП точно декодирует MQA, то надо чтобы в плеере Тидала стояла галочка отправлять его на ЦАП без декодирования, если нет - то наоборот.
(12-06-2017 22:45)tern005 писал(а): Тидал -> Whats new -> Albums -> Masters (вкладка справа) -> Show All — там альбомы в MQA. И работает это в десктоп-приложении Тидала (не знаю, может уже и на сторонних плеерах, до недавна не было). Звучат оч хорошо, лучше редбука в Тидале же, все таки 24 поживее, чем 16. Но надо настройки проверить — если ЦАП точно декодирует MQA, то надо чтобы в плеере Тидала стояла галочка отправлять его на ЦАП без декодирования, если нет - то наоборот.
Спасибо за инструкцию ... проверил играет нормально ...
Дякуючи Андрію aluster два вечори присвятив стрімінгу з шікарного французкого ресурсу QOBUZ
Як виявилось, в мене є три варіанти стрімінгу.
Перший, це класичний варіант за допомогою МасBook Pro - Audirvana - USB - DAC.
Два інших:
- з iPhone за допомогою проги mconnect
- з планшету Android, прога BubbleUPnP
Ціфра попадає по Ethernet до BridgeII/DAC.
По якості звуку, BridgeII залишив по заду Мас.
Залишилось дочекатися нової прошівки до BridgeII, та порівняти TIDAL Master (MQA) з QOBUZ Hi-Rez
П.С. велика подяка Юрі norrest за допомогу та терпіння)) в настройці BubbleUPnP та запуску QOBUZ
П.С.2 є ще четвертий варіант: mconnect/BubbleUPnP - Ethernet - Volumio - USB - DAC
по якості він наближенний до BridgeII
Зустріч з талановитою, та єрудованною людиною ніколи не буває даремною
Наслідкі зустрічи з Константином DOOM - на фото.
Честно, я опирався як міг, і не один рік
Но зараз можу сказати, даремно! бо SkyLine від DOOM - це щастя аудіофіла
Моя КДП не велика, по RT60 (вище викладав) відносно підготовленна.
А ось елементів россіювання мені бракувало. Но реальних можливостей для розміщення SkyLine в класичних місцях, без загорзи перетворити кімнату в неподобство, в мене дійсно не має, в чому Костя переконався.
Но що значить око профі, одне місце таки він знайшов
Розміри 101 х 60см.
Від змін в звуці, я вражений!
Що цікаво, після встановлення SkyLine, та першего тестового прослуховування особлих позитивних вражень не було. Но поступово звук став трансформуватися та преображаться. Години за три/чотири звук набув завершенності. Все стало більш насиченим, та телесним. Бас став нище, структурованішим, та більш енергійним. Він почав пріемно лоскотати тіло. В мід басововомому діапазоні добавилось разбірливості. СЧ інформативні, спокійні та маштабні.
Суб'єктивно - звук став смачним, з медовим відтінком, в ВЧ з'явилась гірчинка. Но при цьому - ніякої вязкості та уповільнення, атака та панч стали ще більш виразними, особливо це помітно на маленькій гучності.
Ось така несподіванка
Нещодавно в Тернополі закінчився пятий фестиваль Файне Місто
На нього, вже традеційно, завітали старі друзі
Трохі фото та відео, яке хоча б частково передасть загальний настрій, що панував в середовищі вільних людей
_https://www.youtube.com/watch?v=RMx9RNnY7ak&feature=youtu.be
_https://www.youtube.com/watch?v=oF3XLb1vI5c&feature=youtu.be
_https://www.youtube.com/watch?v=unltxyNFxNs&feature=youtu.be
_https://www.youtube.com/watch?v=2w42YuxjMMA&feature=youtu.be
Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
Sound-YP, неожиданно было прочитать пост #795...
Каким таким макаром среднечастотное устройство рассеивания могло повлиять на бас? Да еще таким макаром:
"...Бас став нище, структурованішим, та більш енергійним... В мід басововомому діапазоні добавилось разбірливості..."
-------------- Для тех, кто не в теме, объясню, как такое могло произойти.
Только в одном случае.
Если до инсталирования Скай-Лайнов система верещала и визжала. Тогда за счет рассеивания и поглощения энергии переотраженки в СЧ диапазоне мы уменьшаем эффект маскирования и субъективно воспринимаем басовый диапазон более правильно...
---------------------
Зачем пишу в теме? Да вот зачем!
Представьте себе, Буратино, что есть системы с нормальной серединой! И сцена оки, и локализация, и разрешение, и с RT60 поработали... А баска чуток не хватает....
Почитал тут человек пост #795, и заказал себе ненужные рассеиватели....
...печалька....
Пару тижнів тому, вийшло нове, безкоштовне!!! ПЗ від PSAudio до BridgeII, яке дозволяє прослуховувати муз. файли в новому форматі MQA, від компанії Meridian
І покі точаться у світі дебати навколо цього формату, його вже можно слухати, та робити власні висновки
Ці файли можно програвати з сервера з'єднанного по мережі з BridgeII, або з потокового сервісу TIDAL, підписавшись на контент Hi-Fi Master.
Керувати цім всіх господарством можно з iPhone/IPad, або Android гаджета за допомогою плеера mconnect control
Нове ПЗ дозволяє розгортаты файли MQA до 24/192.
В иншіх випадках, для прослуховування MQA формата потрибен спеціалізованний декодер від Meridian.
Для достовірного, та більш ретельного порівняння MQA формату з PCM 24/192, є змога закачати одні ті самі файли, та одного й того ж мастерінга, з ресурсу 2L
Цікаво я вам скажу, цікаво