Щира Українська Музіка
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
spk
Ветеран
|
|
|
|
|
Snark
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 23-06-2008 20:41
(23-06-2008 11:55)Norma link писал(а):На ярмарке все получили гостинцы, купил сыну сорочку-вышиванку, дочке-бусы, жене накидку-панчо, себе - кожанные тапки. (23-06-2008 12:24)spk link писал(а):Я собі придбав \"Укр. Повстанські пісні\" А в мене на цій "Країні мрій" нарешті здійснилася мрія придбати ще одну (на сірому льону) вишиванку. "Не легке" це діло! Років зо два жінка відбраковувала всі варіанти, і як виявилось, вона була права, коли придбали у тієї ж майстрині, що і для неї.
(23-06-2008 11:55)Norma link писал(а):И конечно классный концерт, в финале Олег Скрипка со своей командой,подпевками и симфоническим оркестром Лыбидь. Драйв фолка с роком и медью оркестра под открытым небом. Молодцы! Насамперед, мені дуже приємно, що із нашого форуму не лише я там був!
З приводу концерту. Із усіх п`яти фестивалів "КМ" на вчорашньму виступі Скрипки звук був найгіршим. (Я не витримав і ломонувся до "звукарів" - ті щось трохи "підправили", але я прекрасно пам`ятаю як це звучало в попередні роки.) А тут 5-й фест, на сцені "наймасовіший" оркестр, "збагачені аранжування" і на стільки не відлагожений звук. "Повбивавби!":D А тоді дивлюсь - все співоче поле радісно сіяючи співає і, як і сам Скрипка, випромінює позитивні не лише "звукові" коливання! Короче кажучи, енергетику фестивалю вже ніяким поганим звуком не перебити!
Ну а взагаліто, я на цьому фесті більше "полюю" на нові або менш відомі колективи. Сьогоріч дуже сподобались із того що вдалося почути: Царство небесне(Стаханов), Ле Карпат (Франція), Атмасфера (менше ніж у минулому році), Древо, Гуляйгород (чол. склад), Хорея Козацька, ансамль гармоністів м.Жашків!!!
...А з завтрашнього, день ставатиме все коротшим і коротшим. Але там і Новий рік не за горами. А ще через стільки само і наступна "Країна мрій"!
|
|
|
|
|
|
Snark
Ветеран
|
|
|
|
|
|
IhorP
Ветеран
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
|
|
|
|
Ziggy N.
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Serega
Ветеран
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран
|
Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 07-09-2008 00:18
"Царство небесне" (Стаханов) на РокСіч їздили слухать всім сімейством. Правда було їх сьогодні тільки шестеро, (на "Країну мрій" приїздили в десятьох). "КомуВниz" з Андрієм Середою порадували публіку "на Вежі" своїм потужним виступом. Інший хедлайнер, на сцені "Човен", "Плач Єремії" (Львів) з (сесійним барабанщиком ),ще ніколи так мені не подобався як сьогодні! П`ять пісень разом з Тарасом Чубаєм співали всім "Труханівським пляжем"! Ну а "порвала" мене Запорізька "Хорта"! По щирості енергетично-позитивного драйву їхній вокаліст (чи читач ) невідстає від Сашка Положинського!
Інші менш відомі гурти теж по своєму цікаві. Головне що є можливість обирати на свій смак поміж трьома сценами.
Нажаль небуде цього разу "От вінта" та "Моторролли", хоча "Сєню" Присяжного зустрічав серед глядачів.
"Пивних п`янотиків" - неодмінної атрибутики рок-фестів, у "мертвому стані" на нинішній Січі не надибував. А ось "РокСічовиків" у вишиванках значно побільшало за два роки, асобливо "РокСічовичок"!
Як для мене "укр-рок-фана", та ще й після "моторошного" відрядження, дуже оздоровчий активний "рілакс" получився. А завтрашній (тобто вже сьогодняшній) день обіцяє бути ще цікавішим!
|
|
|
|
|
RaveGenerator
Участник
|
|
|
|
|
borninussr
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|