Генератор волн Шумана
Автор Сообщение
TarasBoolba Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 01:27
(28-10-2011 01:10)VictorV писал(а):  вы видимо большой фантазер, раз нашли столько всего о лампах и винтаже в моем сообщении. это называется - ложь.
называть винтажом японскую технику из 80-х - это даже не смешно. это банальный секонд хенд. правда не весь. делали и тогда легендарные изделия, в том числе и японцы.

что касается тех, кто пишет музыку, то боюсь вас расстроить - вы не в теме.
про тех, кто делает реальные аппараты (не ширпотреб) - вы тоже не в теме.
что касается филармонии - простите, а что это такое? первый раз это слово слышу...

p.s. пожалуйста, постарайтесь обходиться без простыней оверквотинга. на этом форуме за это наказывают.
А ви бачу всюди в темі, цікаво почути хто для вас авторитет, що японія ширпотреб я зрозумів, може хтось з европи чи з північної америки? Конкретно марка рік випуску, а не просто базікати в пустоту про те хто і де в темі... І ще якшо ви так авторитетно заявляете що ви всюди в темі ким ви працюете? з ким співпрацювали, з ким підписані угоди проспівпрацю в галузі аудіозапису, мастерінгу, чи хочаб сертифікація є? в алчевську пишуться видно світові зірки ... що стійльки досвіду про звук, студії і музику.
для загального розвитку http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%9...1%96%D1%8F і ця людина мені про музику розказувати буде...Happy0196GrinHappy0196

погодь жена в интернете ктото не прав :)
Найти все сообщения

VictorV Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 01:56
(28-10-2011 01:27)TarasBoolba писал(а):  А ви бачу всюди в темі, цікаво почути хто для вас авторитет, що японія ширпотреб я зрозумів, може хтось з европи чи з північної америки? Конкретно марка рік випуску, а не просто базікати в пустоту про те хто і де в темі... І ще якшо ви так авторитетно заявляете що ви всюди в темі ким ви працюете? з ким співпрацювали, з ким підписані угоди проспівпрацю в галузі аудіозапису, мастерінгу, чи хочаб сертифікація є? в алчевську пишуться видно світові зірки ... що стійльки досвіду про звук, студії і музику.
для загального розвитку http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1%9...1%96%D1%8F і ця людина мені про музику розказувати буде...Happy0196GrinHappy0196
где я заявлял, что я везде в теме? опять лжете фантазируете?
странные аргументы у вас. судя вашей логике, оказывается для того, чтобы знать, что оригинальные спагетти делают не из нашей отечественной муки, надо обязательно заключить контракт или иметь сертификат итальянского повара? и назовите звукорежиссера, который имеет сертификат пригодности и какому ISO он должен соответствовать?

возьмите в руки приличный аудиофильский компакт или виниловый диск и прочитайте перечень оборудования, которое использовалось для записи. в том числе там указывают и провода. также можно ознакомится с оборудованием на сайтах студий или в блогах звукорежиссеров. например, один из самых известных и популярных сегодня звукорежиссеров и мастеринг-инженеров Стив Хоффман использует в своей студии кабели фирмы Кубала Сосна серии Эмоушн. посмотрите для интереса ценник на эти шнурки.

Алчевск пишется с большой буквы - это такой населенный пункт. тыкать мордой в место проживания - быдлизм. знания приобретаются постепенно с опытом, а музыкой я увлекаюсь с детства. за ссылку на вики спасибо. прочитал. ничего правда так и не понял - що воно таке ота фiлармонiя, та для чого воно? мабуть там справляють весiлля чи що?..
(Отредактировал 28-10-2011 в 01:59 VictorV.)
Найти все сообщения

TarasBoolba Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 02:26
За назву населеного пункту Вибачте! а все решта..
Тема важливості дротів чогось актуальна стала тільки десь після 95 я от не розумію як до того квін писався ролінги чи ше хтось.. таке враженя шо ті дротики рулять всім на світі.. на справді їх вклад менше процента и потративши кошти на апгрейд системи можна прибавити більше ніж дротиками чи ви з тим не згодні?
В філармонії грає оркестр з живою музикую і на справжніх інструментах і для тренуваня слухової памяті варто хочаб зрідка чути справжні звуки а не з супер систем. Все пізнаеться в порівнянні хоча після живої музики може наступити тотальний апгрейд.. вмене так бувало, все продав купив знову продав.. за ті гроші шо на то потратив можнаб було сміливо дачку під зруб поставити(ліс в нас не дорогий), от така то фігня малята. зара мене понесло у вінтаж... от збираю по трошку хлам і буду літи конхвету, а що вийде .. незнаю... але спробувати треба.. от ше троха хламу до розпродам..

Найти все сообщения

VictorV Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 03:02
(28-10-2011 02:26)TarasBoolba писал(а):  За назву населеного пункту Вибачте! а все решта..
ок, проехали и забыли. Улыбка

теперь о проводах. я могу сказать только, что из моего опыта проводами можно как поднять уровень системы, так и угробить.
я не знаю, везде ли так велико их влияние, но за себя отвечу - считаю, что в моей системе провода не менее важны, чем любой другой компонент. да, акустика - главный компонент, но без проводов ее полного потенциала не раскрыть никак.
мой товарищ собрался продавать свой пред, потому что звук системы был мягко говоря паршивенький и он считал, что пред - слабое звено. он выставил пред на продажу, но потом так получилось, что он попробовал сменить в своей системе провода (из любознательности). так вот, после этого пред был сразу снят с продажи, а провода в системе заменены. и систему теперь просто не узнать. а казалось бы - какие-то шнурки...
все через это прошли. и я в том числе не исключение. также когда-то много лет назад был среди тех, кто не верил, что провода влияют на звук (особенно сетевые), а теперь вот совсем в другом лагере...

про филармонию - я конечно же шутил. посещаю по мере возможности (у нас своей нет, до ближайшей более менее приличной 100км). стараюсь не реже раза в месяц. иногда чаще. Улыбка

что касается винтажа - на нашем форуме много специалистов по этой теме, наверное даже самые лучшие в Украине. так что есть кому помочь советом. лично меня в свое время направили на путь истинный и помогли советом и делом именно наши форумчане, дай Бог им здоровья.
(Отредактировал 28-10-2011 в 03:06 VictorV.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: sport80
cosmos Не на форуме
Человек

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 09:03
(28-10-2011 01:56)VictorV писал(а):  Алчевск пишется с большой буквы - это такой населенный пункт. тыкать мордой в место проживания - быдлизм.
Виктор, да остынь, последнее время "тыкать мордой" на этом форуме вошло в привычку! Wink я уже писал на старом форуме про людей,проживающих в крупных городах, и совсем как недавно сьехавших с сала и лука на вакамэ и суши, или пересевших с машины скорой помощи на ауди А6. Конкретно к твоему собеседнику притензий не имею, но тенденцию "всезнайства" замечаю!
(Отредактировал 28-10-2011 в 09:05 cosmos.)

"Don't send lire, God don't want small potatoes" R. Waters
Найти все сообщения

Шляхов Илья Не на форуме
Постоялец

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 09:57
Господа присяжные :-), есть идея! Если охота поиграться с частотами, близкими к альфа- ритму мозга, можно использовать стробоскоп на светодиодах. Схема проста, как двери,
мультивибратор с изменяемой, в пределах 3…10 Гц, частотой, транзисторный ключ и блок питания. Включить эту штуку в затемненном помещении, изменять с частоту и следить за своими ощущениями :-).
С уважением.
Найти все сообщения

TarasBoolba Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 10:18
(28-10-2011 09:03)cosmos писал(а):  
(28-10-2011 01:56)VictorV писал(а):  Алчевск пишется с большой буквы - это такой населенный пункт. тыкать мордой в место проживания - быдлизм.
Виктор, да остынь, последнее время "тыкать мордой" на этом форуме вошло в привычку! Wink я уже писал на старом форуме про людей,проживающих в крупных городах, и совсем как недавно сьехавших с сала и лука на вакамэ и суши, или пересевших с машины скорой помощи на ауди А6. Конкретно к твоему собеседнику притензий не имею, но тенденцию "всезнайства" замечаю!
Нікуда я на переїзжав, пересідав і т.д. Я іноді всі слова пишу з маленької букви, просто ліниво натискати шифт. Стосовно все "знайствта" теж не по темі я ніразу не розбираюсь в вінілі в лампах трошка, але слабо. вчусь... коли я щось пишу опираюсь на власний досвід або на підручники які прочитав. зауважте я не лізу в теми з порадами про вініл лампову техніку та навіть просто з порадами рідко встряю в розмову. Ця тема мене зачепила просто (просто стійка асоціація з ретоною).

(28-10-2011 09:57)Шляхов Илья писал(а):  Господа присяжные :-), есть идея! Если охота поиграться с частотами, близкими к альфа- ритму мозга, можно использовать стробоскоп на светодиодах. Схема проста, как двери,
мультивибратор с изменяемой, в пределах 3…10 Гц, частотой, транзисторный ключ и блок питания. Включить эту штуку в затемненном помещении, изменять с частоту и следить за своими ощущениями :-).
С уважением.
в дитинстві робив експерименти з подібною штукою тільки на ІФК-120 були і негативні відгуки людям робилось зле, доречі такі штуки можуть викликати навіть епілептичні напади і загострення інших болячок, воно вам треба? не мучте свою голову , нівіщо взагалі мучити свій мозок?! мало навантажень і стресів?

ПС дитячі забави - то була спроба зробити альтернативу тодішнім світломузикам. дречі зауважте сучасні стробоскопи на дискотеках мають довгий фронт і відносно не часто блимають - мабуть не просто так..
(Отредактировал 28-10-2011 в 10:26 TarasBoolba.)

Найти все сообщения

Шляхов Илья Не на форуме
Постоялец

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 10:39
(28-10-2011 10:18)TarasBoolba писал(а):  в дитинстві робив експерименти з подібною штукою тільки на ІФК-120 були і негативні відгуки людям робилось зле, доречі такі штуки можуть викликати навіть епілептичні напади і загострення інших болячок, воно вам треба? не мучте свою голову , нівіщо взагалі мучити свій мозок?! мало навантажень і стресів?
Друже, прочитай, будь ласка, мої пости #25,29. Цілком та повністю з тобою згоден. А дитячі експерименти у нас з тобою однакові.
З повагою.
Найти все сообщения

Выразили согласие: smudruk , TarasBoolba
TarasBoolba Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 11:08
(28-10-2011 10:39)Шляхов Илья писал(а):  
(28-10-2011 10:18)TarasBoolba писал(а):  в дитинстві робив експерименти з подібною штукою тільки на ІФК-120 були і негативні відгуки людям робилось зле, доречі такі штуки можуть викликати навіть епілептичні напади і загострення інших болячок, воно вам треба? не мучте свою голову , нівіщо взагалі мучити свій мозок?! мало навантажень і стресів?
Друже, прочитай, будь ласка, мої пости #25,29. Цілком та повністю з тобою згоден. А дитячі експерименти у нас з тобою однакові.
З повагою.
Друже я їх читав. ми сходимось в поглядах. Однак ти пропонуеш всеж експеріменти.. я це прокоментував. Доречі подібна штукенція використовуеться при процедурі зняття енцефалограми, от шо буде, треба питати в лікарів які ті процедури роблять, вони бачать реальну картину реакції мозку на цей подразник. можна навіть домовитись за певну винагороду зробити серію експериментів Улыбка але мозок людини це унікальний орган по своїй будові і ваші експерименти тільки певною мірою можна узагальнювати. О придумав: мозок можна порівняти з величезною пліскою яка прошиваеться на протязі життя.. десь так..
Взаемно.
(Отредактировал 28-10-2011 в 11:08 TarasBoolba.)

Найти все сообщения

smudruk Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 11:18
поступление ритмичного вобуждения в ЦНС через наиболее близкие к мозгу рецепторы, имеющие особый статус - глаза, это достаточно небезобидная деятельность. Без хорошего образования невролога не стоит "баловаться".
Например, при диагностике на ЭЭГ (электроэнцефалограмме) применяют фото стробоскоп которым сканируют (свипируют)частоты, близкие к различным ритмам мозга. На частотах, близких к тета-ритмам мозга у некоторых людей вызывает от дурноты до судорожных приступов.
Воздействие ЭМП (эл.магн.поля) -- совершенно другое дело. При разумных амплитудах, вызвать резкие реакции организма можно только воздействуя на особые "аккупунктурные" точки.
Помню, еще в советские времена, более 20 лет назад в моём университете (КГУ) работало объединение "Отклик" разработавшее тогда методику лечения язвы воздействуя микромощным ЭМ излучением на особые точки организма.
Без сомнения, воздействуя ЭМП на организм можно принести как пользу, так и вред.
Однако совершенно не стоит считать опасным создание домашним "гаджетом" микромощного излучения, не воздействующего аккупунктурно на человека, к тому же по физ свойствам эмулирующим регулярно существующее в природе "грозовое" излучение. За тысячелетия эволюции живые организмы адатрировались ко всем видам регулярно вознкающих в природе ЭМ излучений.

А вот мигание телеэкрана в некоторых клипах (не существующее в природе тысячи лет) вполне реально вызывает приступы у некоторых людей.
Найти все сообщения

Выразили согласие: cosmos , VictorV , sport80
Шляхов Илья Не на форуме
Постоялец

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 11:29
(28-10-2011 11:08)TarasBoolba писал(а):  Однак ти пропонуеш всеж експеріменти..
То був жарт. Але є велика вірогідність, що людина спробувавши погратися зі стробоскопом, почне почувати себе зле і замислиться, потрібні ці експерименти, чи ні.
З повагою.
Найти все сообщения

TarasBoolba Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 11:43
(28-10-2011 11:18)smudruk писал(а):  поступление ритмичного вобуждения в ЦНС через наиболее близкие к мозгу рецепторы, имеющие особый статус - глаза, это достаточно небезобидная деятельность. Без хорошего образования невролога не стоит "баловаться".
Например, при диагностике на ЭЭГ (электроэнцефалограмме) применяют фото стробоскоп которым сканируют (свипируют)частоты, близкие к различным ритмам мозга. На частотах, близких к тета-ритмам мозга у некоторых людей вызывает от дурноты до судорожных приступов.
Воздействие ЭМП (эл.магн.поля) -- совершенно другое дело. При разумных амплитудах, вызвать резкие реакции организма можно только воздействуя на особые "аккупунктурные" точки.
Помню, еще в советские времена, более 20 лет назад в моём университете (КГУ) работало объединение "Отклик" разработавшее тогда методику лечения язвы воздействуя микромощным ЭМ излучением на особые точки организма.
Без сомнения, воздействуя ЭМП на организм можно принести как пользу, так и вред.
Однако совершенно не стоит считать опасным создание домашним "гаджетом" микромощного излучения, не воздействующего аккупунктурно на человека, к тому же по физ свойствам эмулирующим регулярно существующее в природе "грозовое" излучение. За тысячелетия эволюции живые организмы адатрировались ко всем видам регулярно вознкающих в природе ЭМ излучений.

А вот мигание телеэкрана в некоторых клипах (не существующее в природе тысячи лет) вполне реально вызывает приступы у некоторых людей.
Так то воно так і до фонової радіації організм звик, однак покащо я набечу бажаючих концентрувати фонову радіацію, я нерозумію навіщо це все? Я от краще в гори поїду воно якось краще для організму буде .. і правельніше... не тягне мене до пласмасових чудо коробок... доречі шум на вершині гори немож нізчим порівняти і передати теж неможливо.. звуки природи... краще за всяку музику... музику природи творили міліони років.

Найти все сообщения

smudruk Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 11:49
Так то воно так, але чому Ви не відмовляєтесь від таких пластмассових штук, як кондиціонер, не зовсім пластмассових штук, як радіатори опалення, не кажучи вже про електролампочки?
Найти все сообщения

TarasBoolba Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 12:39
(28-10-2011 11:49)smudruk писал(а):  Так то воно так, але чому Ви не відмовляєтесь від таких пластмассових штук, як кондиціонер, не зовсім пластмассових штук, як радіатори опалення, не кажучи вже про електролампочки?
Ви перегинаете палицю, кондиціонер фуджітсу нокрія, гарна пласмасова штука. опаленя чавун. а лампочки тилько розжарювання. а всілякі енергозберігайки то від лукавого - очі їсть .

Найти все сообщения

smudruk Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 13:13
щодо перегинання палиці -- таки є тохи Wink

В дійсності єдине, що хотів сказати:
якщо від винахода немає очевидної шкоди, і комусь такий винахід приносить користь (хай навіть ефемерну, на рівні підсвідомого самообману (плацебо)), то такий винахід має право на існування.
Наприклад: я точно знаю, що всілякі іонізатори, особливо озонатори, шкодять моєму персональному здоров"ю, але для більшості людей -- корисні. Тому не вважаю за можливе кричати скрізь, що іонізатори -- від лукавого.
Щодо генератора хвиль Шумана: очевидно, що отримати санітарний сертифікат відповідності на такого типа пристрій, навіть у самій "продвинутій" і строгій країні -- не проблема. Очевидно, що всілякі пояси для схуднення чи накачки м"яз завдяки електроімпульсам, що прикладаються безпосередньо (контактно) до тіла, є набагато біль шкідливими пристроями ніж безконтактний генератор на 8Гц. Тим не меньше, всілякі "пояси" і т.ін. можна широко зустріти у продажу в УСІХ т.званих цивілізованих країнах. Висновок: генератор хвиль Шумана не є очевидно шкідливим пристроєм.
Наступний крок: чи є люди, яким такий пристрій корисний з їх точки зору. Відповідь: Є, навіть на цьому форумі.
Загальний висновок: пристрій має право на існування.
Ще більш загальний висновок: кожен з нас має право на власний вибір (іноді = на власні помилки), без того, щоб йому нав"язували чиюсь думку...
(Отредактировал 28-10-2011 в 13:13 smudruk.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Дмитрий Медведев , VictorV
Дмитрий Медведев Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 13:14
(28-10-2011 12:39)TarasBoolba писал(а):  
(28-10-2011 11:49)smudruk писал(а):  Так то воно так, але чому Ви не відмовляєтесь від таких пластмассових штук, як кондиціонер, не зовсім пластмассових штук, як радіатори опалення, не кажучи вже про електролампочки?
Ви перегинаете палицю, кондиціонер фуджітсу нокрія, гарна пласмасова штука. опаленя чавун. а лампочки тилько розжарювання. а всілякі енергозберігайки то від лукавого - очі їсть .
А Вы лампы покупайте с коэффициентом Ra более 80. Тогда все тип-топ будет.

"Быть таким, каков ты есть - в этом мужество и честь..." (c)
"Не отпускаю в кредит. Не принимаю чеки и кредитные карточки..."(с)
Найти все сообщения

Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 13:25
(28-10-2011 09:57)Шляхов Илья писал(а):  Господа присяжные :-), есть идея! Если охота поиграться с частотами, близкими к альфа- ритму мозга, можно использовать стробоскоп на светодиодах. Схема проста, как двери,
С уважением.
А еще лучше с наушниками Улыбка
http://www.mindmachine.ru/photosonix/nova_pro_100.htm
http://www.chipdip.ru/video.aspx?vid=ID000289154
http://ru.wikipedia.org/wiki/Бинауральные_ритмы
(Отредактировал 28-10-2011 в 13:26 Sound-YP.)

Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
Найти все сообщения

TarasBoolba Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 13:26
(28-10-2011 13:14)Дмитрий Медведев писал(а):  А Вы лампы покупайте с коэффициентом Ra более 80. Тогда все тип-топ будет.
погортав я каталог осрама і філіпса подивився на графіки та рекомендації і далі продовжую користувати галогенки. Можливість є купити все, але не все хочеться.. в лампах люмінісцентних спектр кривенький і інерції нема, а в світлодіодних взагалі набір піків, та і ресурс/ціна не супер.
(Отредактировал 28-10-2011 в 13:28 TarasBoolba.)

Найти все сообщения

Выразили согласие: arsentiy
Шляхов Илья Не на форуме
Постоялец

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 13:28
(28-10-2011 13:13)smudruk писал(а):  Ще більш загальний висновок: кожен з нас має право на власний вибір (іноді = на власні помилки), без того, щоб йому нав"язували чиюсь думку...
Трудно с Вами не согласиться. Правда, вспомнилось высказывание Жванецкого “алкоголь, в малых дозах, безвреден в любых количествах” :-).
С уважением.
Найти все сообщения

TarasBoolba Не на форуме
Ветеран

RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 13:37
(28-10-2011 13:13)smudruk писал(а):  щодо перегинання палиці -- таки є тохи Wink

В дійсності єдине, що хотів сказати:
якщо від винахода немає очевидної шкоди, і комусь такий винахід приносить користь (хай навіть ефемерну, на рівні підсвідомого самообману (плацебо)), то такий винахід має право на існування.
Наприклад: я точно знаю, що всілякі іонізатори, особливо озонатори, шкодять моєму персональному здоров"ю, але для більшості людей -- корисні. Тому не вважаю за можливе кричати скрізь, що іонізатори -- від лукавого.
Щодо генератора хвиль Шумана: очевидно, що отримати санітарний сертифікат відповідності на такого типа пристрій, навіть у самій "продвинутій" і строгій країні -- не проблема. Очевидно, що всілякі пояси для схуднення чи накачки м"яз завдяки електроімпульсам, що прикладаються безпосередньо (контактно) до тіла, є набагато біль шкідливими пристроями ніж безконтактний генератор на 8Гц. Тим не меньше, всілякі "пояси" і т.ін. можна широко зустріти у продажу в УСІХ т.званих цивілізованих країнах. Висновок: генератор хвиль Шумана не є очевидно шкідливим пристроєм.
Наступний крок: чи є люди, яким такий пристрій корисний з їх точки зору. Відповідь: Є, навіть на цьому форумі.
Загальний висновок: пристрій має право на існування.
Ще більш загальний висновок: кожен з нас має право на власний вибір (іноді = на власні помилки), без того, щоб йому нав"язували чиюсь думку...
Озонатори зло не тільки для вас. озон -яд! вивільняє в організмі вільні радикали, а це вже шкідливо. Вміст озону після грози не до порівняння з вмістом у закритому приміщені від коробки. Окрім того озон в вологому повітрі менш шкідливий ніж у сухому. Книжка СССР "яди и противоядия" а може якась інша.. Десь я то читав, але точно не в мурзилці. Доречі оті імпульсні пояси лікарями не рекомендуються, всі хто з знайомих пробували дали негативну оцінку.

Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS