Вибір ДК? допоможіть чайнику!!!
Автор Сообщение
Ihon Не на форуме
Ветеран

Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 01:50
Є: БАЖАННЯ + кімната 30м.кв з HD-тєліком без меблів + 8000-10000грн бютжету.
Нема: досвіду прослуховування хорошої акустики (тільки динаміки ноута або тєліка) + часу на вивчення ринку HI-FI (робота+сім'я+полювання=25год/добу).

ДК потрібен для кіно/новини/музика = 95/0,00001/5 %
і зразу виникає декілька запитань (спочатку узагальнені):
1) Зупинитись на "дешевій" системі 5,0 (акустика 5.0 JAMO S 606) чи придбати зараз систему 2,0 або 2,1 (Yamaha NS-777+Yamaha YST SW 012) і з майбутнім розширенням до 5,1? - для прикладу.
2) З чого починати перше, з вибору ресівера а потім під нього вибирати акустику чи навпаки?
3) На які бренди (зважаючи на бютжет) звернути увагу?

Буду дуже вдячний за допомогу і розуміння, оскільки в даній сфері я новачок.
Найти все сообщения

Выразили согласие: kravchenko
tomash Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 02:14
http://forums.overclockers.ru/viewtopic....3&t=315248

От себя лично, на вскидку...
Я бы взял набор Парадигмов. Таких:
http://www.paradigm.com/products/product.../monitor-9 (есть старые версии "девяток")
Фронты, тылы, центр... сабик.. И музыкально и киношно.
Ну и ресивер какой-нить под 1500$. Лучше Yamaha.
Типа того...
А зверушек беззащитных, зря Вы убиваете.. Cry

Лучше купите себе недорогую HI-FI систему. Ну его этот ДК.
Погрязнете в аудиофилии и не будет у Вас времени зверушек мочить...
Джаз слушать начнете и окончательно подобреете.
По моему, нормально посоветовал, да? Улыбка
(Отредактировал 15-12-2011 в 02:24 tomash.)
Найти все сообщения

sandr Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 02:34
paradigm monitor-9 файний вибір, але мабуть не по бюджету, на ресивер нічого не лишиться Улыбка
Найти все сообщения

tomash Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 02:41
(15-12-2011 02:34)sandr писал(а):  paradigm monitor-9 файний вибір, але мабуть не по бюджету, на ресивер нічого не лишиться Улыбка
Хіба це проблема? Улыбка
Спочатку купуються фронтальні, та ресачок. З цим вже можна файно так віддягуватися. А тим часом накопичувати грошики.
Усім гамузом за бюджет автора, можна тільки лайно (как будет "унылое" на украинском?) купити. Тому, порада - не купуйте все одразу.

Доречі, у Sandr, якраз повно цих парадігмів. Я особисто слухав.
Звук - Happy0144
Найти все сообщения

Выразили согласие: sandr
tomash Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 03:03
Насчет сабжа...
Хорошо, что Вы не заказали Ямаху 777. Очень хорошо. Еще и новую, с магазина хотели брать?
Знаете, я на своем опыте убедился, что чужой опыт, практически бесполезен. Серьезно. Пока сам на грабли не наступишь - не поймешь как это работает.
То, что я Вас сейчас буду упрашивать взять стерео из Б\У - на Вас не подействует. И ничего страшного. Я тоже таким был.
Вот, полюбуйтесь. Читаю
https://hi-fi-forum.net/thread-19023.html
Почти как Вы.
Но... Есть одно но... Вы меломан? Похоже, нет. Значит, стерео не для Вас.
Цитата: І що значить недорогу HI-FI систему у Вашому розуміні?
Это, то, что играет музыку и доносит до слушателя с минимальными искажениями.

Советую Вам поискать на нашей барахолке хороший ресивер. Можно купить топовый в пол цены. Также и колонки.
Но для начала походите по салонам. Послушайте. Лично, своими ушами. Только ничего не покупайте! Biggrin
(Отредактировал 18-12-2011 в 17:19 #1.)
Найти все сообщения

Ihon Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 03:18
СОРІ за цитати!!!
Як би хтось підказав де у Львові можна послухати або приватно у когось на дому і ще щоб піказав під час прослуховування на що звертати увагу - ціни б Йому небуло, а то в магазинах типу Єльдорадо-Фокстрот особо не наслухаєшся, тим більше коли незнаєш чого чекати. (Маю гіркий досвід покупки HD-телевізора, коли потратив 3 місяці на вибір)
(Отредактировал 15-12-2011 в 03:25 Ihon.)
Найти все сообщения

tomash Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 04:06
Можно конечно напроситься в гости к Львовским форумчанам. Улыбка Тут их не мало.
Но на это нужно время. А у Вас оно занято не аудифильским мракобесием, а настоящими ценностями - семьей, работой и даже охотой! Круто же!Happy0144
Поэтому, не парьте себе мозги - Paradigm 9. Это хороший вариант. Отличный! Для Вас в самый раз!
У них яркое, открытое звучание и бешеная динамика. Это не всем нравится, но в Вашем случае - мне кажется, это Ваш звук. Тем более - для ДК.
Почитайте о них отзывы если хотите. Нормальный салон Hi-Fi у Вас в городе таки должен быть. С нормальной комнатой для прослушки. Обязательно послушайте их ЛИЧНО!
И ресивер.
Например:
https://hi-fi-forum.net/thread-41743.htm...0%B5%D1%80
https://hi-fi-forum.net/thread-37789.htm...%80+yamaha
Вам за глаза! Купите такой комплект поэтапно и радости не будет предела.
Это мое мнение.
(Отредактировал 15-12-2011 в 04:14 tomash.)
Найти все сообщения

Theo Не на форуме
Старожил

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 04:27
Можеш зайти в салон подивитись, послухати і проконсультуватись. Знаю парочку, якшо цікавить – можу написати координати.
Найти все сообщения

MOSXIII Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 11:29
У Львові Paradigm завжди є в Ультрагоризонті, також у них непогана кімната для прослуховування.

Тел. "Ультрагоризонт" - 0979452299, Тарас.
(Отредактировал 15-12-2011 в 11:32 MOSXIII.)
Найти все сообщения

Ihon Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 12:34
(15-12-2011 04:27)Theo писал(а):  Можеш зайти в салон подивитись, послухати і проконсультуватись. Знаю парочку, якшо цікавить – можу написати координати.
Був би вдячний за координати і може кого знаєте там щоб конкретно звернутись.
Найти все сообщения

uncle A Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 12:38
Возьмите себе для ДК проектор звуковой Ямаховский и будет вам радостьHappy0144

Блюз соткан из печали. Это вам скажет любой гопник в Новом Орлеане.
Найти все сообщения

LionArt Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 15-12-2011 13:22
ТС, обратите внимание на ресивер Yamaha RX-V1067.

This Game has NoName. It will never be the Same.
Найти все сообщения

Ihon Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 17-12-2011 01:47
Довгими поневіряннями по світу HI-FI для мене як "чайника" завершились таким результатом.
Зважаючи на Ваші коментарі а також на те що я дуже люблю вибирати речі так щоб милували моє око(дизайн) зупинився на варіантах:
Pioneer VSX-921
Pioneer VSX-920
Yamaha RX-V765
Yamaha RX-V767
+ Комплект акустики 5.0
Jamo Studio S 606 HCS 3. (Дизайн в межах мого гаманця СУПЕР)
Magnat Monitor Supreme 800

Думаю для "мого рівня" на сьогодні буде достатньо і може з часом я з кіномана переросту в музичного маніяка.

тепер вибираю між ось цим. Допоможіть!!!
Найти все сообщения

caesarhunt Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 17-12-2011 12:28
Являюсь щас обладателем Pioneer VSX-921, скажу кратко -буду менять

Кино – это жизнь, из которой вырезано всё скучное. Алфред Хичкок
Найти все сообщения

Russel Z. Не на форуме
Старожил

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 17-12-2011 13:57
(17-12-2011 01:47)Ihon писал(а):  Довгими поневіряннями по світу HI-FI для мене як "чайника" завершились таким результатом.
Зважаючи на Ваші коментарі а також на те що я дуже люблю вибирати речі так щоб милували моє око(дизайн) зупинився на варіантах:
Pioneer VSX-921
Pioneer VSX-920
Yamaha RX-V765
Yamaha RX-V767
+ Комплект акустики 5.0
Jamo Studio S 606 HCS 3. (Дизайн в межах мого гаманця СУПЕР)
Magnat Monitor Supreme 800

Думаю для "мого рівня" на сьогодні буде достатньо і може з часом я з кіномана переросту в музичного маніяка.

тепер вибираю між ось цим. Допоможіть!!!
Pioneer к этим Jamo из списка лучше вычеркнуть.Даже просто в кино такая связка вас разочарует.
по комплекту Джамо скажу так. (как бывший владелец этого комплекта) Он выглядит симпатично,но играет хуже чем выглядит.Внешний вид + цена вот причины его популярности у людей.
Чтобы сильно не гундосил,лучше ставьте на шипы.И еще момент:подбирайте партнера с возможностью би-ампинга,так комплект однозначно заиграет лучше.
если ваш выбор ресиверов строго из перечисленного списка,то лучше Ямаха.
p.s. если список все же расширите,то Маранцы к этим Джамо не рассматривайте,уж очень подкрашено звучание
Найти все сообщения

Ihon Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 17-12-2011 15:04
(17-12-2011 12:28)caesarhunt писал(а):  Являюсь щас обладателем Pioneer VSX-921, скажу кратко -буду менять
яка причина? з якоя системою зараз він працює?

(17-12-2011 13:57)Russel Z. писал(а):  
(17-12-2011 01:47)Ihon писал(а):  
Он выглядит симпатично,но играет хуже чем выглядит.Внешний вид + цена вот причины его популярности у людей.
чому ж в перший раз Ви підкупились на дану модель? невже для перегляду кінофільмів в HD з відповідним звуком необхідно брати акустику дорожчу за 1000$?. На яку акустику їх поміняли?
(Отредактировал 17-12-2011 в 15:10 Ihon.)
Найти все сообщения

Russel Z. Не на форуме
Старожил

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 17-12-2011 15:54
Ihon,она не была первой.Почему купил,уже не вспомню точно...но думаю по той же причине,как и многие другие:не хочется тратить много денег,не столь важен результат + неплохо выглядят.
Здесь ведь как? Кто-то покупает первый понравившийся ему комплект и останавливается на этом.А кто-то увлекается,появляются требования..и пошло-поехало.
невже для перегляду кінофільмів в HD з відповідним звуком необхідно брати акустику дорожчу за 1000$?
это очень важный вопрос.Он,собственно, делит людей на две категории,как сказал выше.я оказался во второй,поэтому считаю -что да, именно так обстоят дела.За уровень надо платить.
Звук в HD это сегодняшний день.Здесь каждый себе решает-будет он в первой категории пользователей или во второй.
Если вы сделаете такую покупку, это и будет для вас идикатором -застрянет покупка надолго или это переходной этап.
На яку акустику їх поміняли? ...долго рассказывать,выбирал много,у меня два ДК.Надеялся,что Джамо оставлю во второстепенном(спальне), жене уж больно внешне нравились.Но на их место пришли Chario Cygnus.
(Отредактировал 17-12-2011 в 15:55 Russel Z..)
Найти все сообщения

quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 17-12-2011 16:46
"... невже для перегляду кінофільмів в HD з відповідним звуком необхідно брати акустику дорожчу за 1000$?..."
До чого тут перегляд кінофільмів в HD? Якість зображення ніяк не впливає на звук,та акустичні системи,які Ви використовуєте.
Дати Вам пораду,яка б Вас задовільнила дуже складне питання. Все треба слухати самому і в себе дома.Party0012
Можу Вас запевнити,що кіно в стереосістемі не набагато гірше слухається,ніж в многоканалі. А от музика в кіношній системі грає набагато гірше,ніж в стереосистемі.Party0012

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Ramires , djon , bavaria72
Russel Z. Не на форуме
Старожил

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 17-12-2011 17:01
(17-12-2011 16:46)quadrokot писал(а):  "... невже для перегляду кінофільмів в HD з відповідним звуком необхідно брати акустику дорожчу за 1000$?..."
До чого тут перегляд кінофільмів в HD? Якість зображення ніяк не впливає на звук,та акустичні системи,які Ви використовуєте.
вы невнимательны Nowink прочтите внимательно вопрос : "для перегляду кінофільмів в HD з відповідним звуком" ..Dolby TrueHD...DTS-HD Master Audio..эти дорожки -сегодняшний день.Сжатый формат (на dvd) уходит в прошлое
Найти все сообщения

Ihon Не на форуме
Ветеран

RE: Вибір ДК? допоможіть чайнику!!! / 17-12-2011 17:48
(17-12-2011 17:01)Russel Z. писал(а):  
(17-12-2011 16:46)quadrokot писал(а):  "... невже для перегляду кінофільмів в HD з відповідним звуком необхідно брати акустику дорожчу за 1000$?..."
вы невнимательны Nowink прочтите внимательно вопрос : "для перегляду кінофільмів в HD з відповідним звуком" ..Dolby TrueHD...DTS-HD Master Audio..эти дорожки -сегодняшний день.Сжатый формат (на dvd) уходит в прошлое
і я про цеж!
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS