Самодельные АС на динамиках Камертон
|
Автор |
Сообщение |
Iowa90
Ветеран
|
RE: самоделние АС на динамиках от камертон / 07-02-2012 15:15
(07-02-2012 13:46)AlexanderTD писал(а): Та у вас і струбцини Expert з эпіцентру і Момент Столяр - все як треба Мені правда останнім часом подобається більше "Момент Супер ПВА D3" - адгезійна міцність вище, хоча для МДФ воно усе добре бо сам МДФ слабший за клей
Якщо залишились кружки після фрезеровки отворів - можна їх розрізати на 4 частини та посилити окремі місця. Просто і весело:
http://img72.imageshack.us/img72/293/05102011688.jpg
Тут справді найкраще що можна зробити - з'єднати передню та задню стінку перегородками. Ще я б посилив передню панель підклеївши щось вертикально..
Як обрали цей проєкт, свідомо хотіли щось у МТМ форматі ?
Да все з епіцентру) просто потрібно було і клей,і струбцини(Expert нікудишні струбцини взагалі,лише горіхи ними чавити .Недалеко біля Епіцентра живу просто) тому все так получилося
Кружків вже немає,викинув, (щось ще придумаю)...Усиляти стєнки АС буду стружкою,і ПВА багато.Ще 3 перегородки поставлю,а там дальше подивлюся,+ коли збереця АС повністю,планую вифрезерувати під ізгин ас ще 2 панелі верхню,і нижню.Передня панель 19 мм, хотілося б більше,но все впираєця кріплення динаміків.
Зараз настройкою фільтра бавлюся,незакінчена АС
Зараз вже як діло іде помаленько до завершення,з"явилися інші мислі,як було зробити ще попроще (так сказать мисель приходит в последний момент).Закінчу АС,візьмусь до центра і полочніків.Там вже діло піде швиче)
(Отредактировал 07-02-2012 в 15:17 Iowa90.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
AlexanderTD
Ветеран
|
RE: самоделние АС на динамиках от камертон / 07-02-2012 16:22
(07-02-2012 15:15)Iowa90 писал(а): (Expert нікудишні струбцини взагалі,лише горіхи ними чавити Чому, не гірше за інші швидкозажимні, просто краще відібрати при покупці (є брак), але для МДФ самє те - гвинтові трощать МДФ який якщо занадто здавити перетворюється на картон. Раджу, до речі, наклеїти щось м'яке на красні пластмаски
А так виглядає добре, тільки перегородки - між кожним СЧ і ВЧ і задною стінкою і бомба Правильно підсилені 19мм будуть навіть кращі за просто товстіший МДФ
А шурупи викручувати будете? Краще не залишати, а дірки залити міцним клеєм, може щось епоксидне
Чим будете обклеювати в середині? Радив би войлок+синтепон
Про фільтр - зазвичай МТМ (чи "Д'аполіто") використовують мінімум 3-й порядок з різних причин, але у вас такі екзотичні динаміки що тут вже мабуть не до того. Цікаво що там буде з направленістю з таким коаксіалом, бо те що в МТМ звужується вертикальна та поширюється горизонтальна направленість ВЧ я точно знаю бо сам добудовую подібний проект і одна колоша вже грає
"You can't open your mind boys to every conceivable point of view." - Bob Dylan
|
|
|
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
RE: самоделние АС на динамиках от камертон / 07-02-2012 18:24
Перегородки вже якраз сохнуть,більше струбцин поки не маю,тому вот фото
Шурупи лишати буду) так як на клей повныстю довыри немаю).(хоть я клею ы не жалыю)..Шурупыв не багато,иби норм тримало просто (звик так працювати клей+шурупи+ молекулярний клей,щоб наверныка)
Обклеювати планував вот таким матеріалом http://www.parts-express.com/pe/showdetl...er=260-516 (можлива і вашим варіантом скористуюся)
Фільтр ВЧ/СЧ буде першого порядку чуйку не хочу занижати + від цего коаксіалу мало іскальженій іде) хоть напряму включай НЧ другого порядку...
Нині включав колонку одну (не то але всьожтаки),і слухав різні направленості музики,мені понравилось,поставив АС по середині кімнати,і не міг зрозуміти звідки звук лунає,в коаксілах швиче всього іде направленість в кругу) топто все рівномірно,і чітко виразано,звукува сцена,включав доволі бистрі композиції,ніодного натяку що запорює інструмент..одним словом всьо чьодко
(Отредактировал 07-02-2012 в 18:26 Iowa90.)
|
|
|
|
|
L.A.P.
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haus258
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
RE: самоделние АС на динамиках от камертон / 20-04-2012 23:23
Ну щож одну колонку практично зробленно,з другою потрібно ще бавитися,жосткість стєнок вернув,навіть ще краще як було (без розспилу ).Верх-низ приклеїв мдф 19 мм разом 38 мм (стали тяжкми досить),шурупи я не лишав,заклеяно і зашпакльовано гарно,обклеїні досить товстим войлоком + синтипон.В блищий час буде робитися друга колонка,і шліфуватися/краситися.
Підключав щоб почути,чи не резонують стєнки,і як грати будуть с "ФИ".Бас ну дуже хороший,вокал передає дуже класно,класику,джаз,рок,грають дуже файно
Фото додам:
(Отредактировал 20-04-2012 в 23:25 Iowa90.)
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|