Ликбез по ремонту и обслуживанию техники
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Выразили согласие: | s555 |
|
nik_nakone13
Ветеран
|
RE: Ликбез по ремонту и обслуживанию техники / 22-11-2018 12:43
Добрый день, приобрёл DENON DCD-1500 II, аппарат старый, звуком доволен, но имеет две проблемы, первая фигня, надо рукой помогать когда диск вставляешь, иначе он на 1см его не втягивает. Тут наверное на моторе ремень надо заменить, а вот вторая проблема не знаю лечится ли вообще? В 95% случаев CD он читает и воспроизводит с первого раза, листает тоже без проблем, но вот малейшая вибрация и он прыгает на несколько секунд назад. Малейшая это когда громкость я делаю чуть больше и от ударных инструментов он слетает. Если ногтём по корпусу слегка щёлкнуть то и подавно...
Лазер чистящим диском попробовал прочистить и сухой ваткой, всё без изменений ((((
Есть шанс починить или?
|
|
|
|
|
nik_nakone13
Ветеран
|
|
|
|
|
stanley60
Ветеран
|
RE: Ликбез по ремонту и обслуживанию техники / 23-11-2018 10:15
Може десь таке є, але я не натикався на покрокові інструкції, в більшості попадаються тільки деякі рекомендації, а в основному загальні поради. Майстри, які ремонтом заробляють на життя, не дуже поспішають ділитися секретами. Ну, а любителі... Треба "фільтрувати" те, що вони пишуть.
Я два рази стикався з подібною проблемою (погано закривався лоток, я рукою підштовхував) -- колись давно HarmanKardon 710, і рік тому Denon dcd 2700. До появи цієї проблеми з лотком все читалося ідеально, а коли почались проблеми з лотком, тоді ж почались і збої у зчитуванні багатьох дисків.
Заліз в інет, і добре, що зразу наткнувся на якомусь форумі на пораду: НІЧОГО НЕ КРУТИТИ І НЕ ЛІЗТИ ДО ЛІНЗ!!! Перше, що там рекомендували замінити пасик на приводі лотка і МАКСИМАЛЬНО ОБЕРЕЖНО продути головку стиснутим повітрям з балончика, але дуже обережно, бо дехто разом з пилюкою і лінзи ухитрявся здувати.
А вушні палички і всякі клінінгові рідини взагалі НЕ РЕКОМЕНДУЮТЬ!
Поки я це читав, пасик в Хармані просто лопнув, і я змушений був його замінити.
Підібрав з якогось Cd-roma, допомогли знайомі адміни в комп.класах. Як тільки поміняв пасик -- зникла проблема і зі зчитуванням дисків, тому продуванням я вже не заморочувався. Він і досі в мене працює -- внуки слухають , а я перейшов на Denon dcd 2700 (KSS 240) i dcd 1520 (там такий, як у Вас KSS 151A).
Коли аналогічні проблеми виникли в 2700, то зразу поміняв пасик, і проблема зникла. Нічого не продував, не змащував, не чистив, тьфу-тьфу-тьфу.
В 1520 глибоко ще не лазив: купив-відкрив-оглянув, ніби ніхто не лазив-закрив і уже десь 2 роки годин по 4-6 на тиждень слухаю.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pumuru
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Radioliubovnik
Ветеран
|
|
|
|
|
|
dimoha.k68
Ветеран
|
|
|
|
ЛЮБИТЕЛЬ..
Ветеран
|
|
|
|
|
ms142
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|