PMC (speakers)
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран

|
PMC (speakers) / 08-11-2008 22:40
Драстуйте!
Я такий оце довольний, що мені "випадково-спонтанно" довелося послухати цю акустику! (А то ж загнуться недовго від нескінченних перегонів з інфляцією і "героїчної бородьби з кризою".  )
Конкретно модель FB1 ("i" серія), напольна.
http://www.pmc-speakers.com/product.php?...ew&pid=173
Перше що спадає на думку про звук: акуратний, музикальний і детальний.
Оскільки мене найбільше зараз цікавить звучання рок-музики, то тут сподобались швидкість і розбірливість. Геть не засмутив мене (любителя НЧ) далеко не "супер-пупер-мега" глибокий бас, чимись іншим він бере...
Після Usher-ів, це покищо єдина акустика, що для мене звучить "смачно"! (що правда, "смакував" я зовсім не багато чого). Може дасть бог ще й свої диски якось на них послухаю...
Отакий піднесений настрій від "ловких дровенячок"!
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Yaroslaw
Ветеран

|
|
|
|
|
|
|
MZ 2006
Гость
|
Re: PMC (speakers) / 09-11-2008 23:36
(09-11-2008 23:33)Санёк link писал(а):Скворечник он и в Африке скворечник 
Вообще-то ВЫ , Санёк знакомы с РМС ,что Вы так говорите о ней? Знаете для каких нужд она разрабатывалась? И почему компания имеет линейку продуктов для домашнего использования? И зачем опять доводить ветку до религиозных споров о том что лучше?!
|
|
|
|
|
|
|
MZ 2006
Гость
|
Re: PMC (speakers) / 09-11-2008 23:48
Санёк, обратитесь к ВС с его Систем Аудио и тоже так же их назовите, так как там корпуса ещё потоньше будут или ещё лучше того напишите письмо Оле Виртхофу с соответствующим содержанием, то же самое и к РМС, детально описав что и как конкретно они неправильно делают и предложите своё видение решения проблемы, а уж потом стебаться будете .
|
|
|
|
|
|
|
Санёк
Старожил

|
Re: PMC (speakers) / 10-11-2008 00:05
(09-11-2008 23:55)Irafas link писал(а):Миша, парень просто стебается. Для таких случаев предусмотрен :fuck: Ну если хамить изволите, то, коли память коротка, попрошу проверить следующее:
1. Кто начал оффтопить
2. Кто продолжил/поддержал
3. И уж после появился я
Так что нинана
"Помиляйся, тільки не зупиняйся" (с) реклама Nescafe
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран

|
Re: PMC (speakers) / 10-11-2008 00:50
(10-11-2008 00:16)Санёк link писал(а):[Слухать не интересно, интересно для какой НУЖДЫ  Да шо Ви про свою НУЖДУ як замазєв про носки, їй богу!
(10-11-2008 00:16)Санёк link писал(а):Не, ну если не знаете, то так и скажите  Да я шо хоч скажу, аби тільки Ви трохи помовчали! 
СаньОк, я ціную Ваше почуття гумору, Ви ж знаєте  , але погодьтеся, що про "скворєчнікі в Африці", було і не доречно і не смішно, враховуючи те що Ви їх не чули і слухати не збираєтесь.
Хотілосяб щоб в тематичних гілляках було поменше полови яку ми тут з Вами порозтрушували, тим більше, що в "курнику" місця для неї хоч відбавляй.
Irafas і правда як вводу глядів.
Обламали гілляку з самого початку. Спасіба.
|
|
|
|
|
|
Irafas
Ветеран

|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|