Аудиосистема Для Души.
|
Автор |
Сообщение |
alex23
Ветеран

|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
alex23
Ветеран

|
RE: Аудиосистема Для Души. / 07-06-2018 11:43
(07-06-2018 11:09)SolAndr писал(а): Зачем портить ШП избытком НЧ? Оку боляче від думки как они трепыхаются. Хочется рок на них - сделайте активные НЧ секции ниже 100 Гц. Звісно я робив їх не для року, для їнших жанрів. Для року є двосмугова, яка легко справляється з важкими насиченними стилями. Але не дивлячись на це здивований, як еліпси це гарно роблять, серед ШП не чув і близько нічого подібного. Чесно зізнаюсь з задоволенням послухав вчора і ДТ, і М-ку. Гучність в реалії на справді невеличка була, так що особливого навантаження також....Ще врахуйте що ця АС недоробка, в кінцевому варіанті, в подвійному корпусі, портами... впевнений буде значно краще. Хоча основна в мене акустика, безперечно, це 096 + 300-й Сонідо.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
alex23
Ветеран

|
|
|
|
alex23
Ветеран

|
RE: Аудиосистема Для Души. / 08-06-2018 17:11
(06-06-2018 23:38)Arny писал(а): Саня, как по мне, не мучай акустику роком.
Джаз и классика... Ну может вживую как то и по другому.  Саня, тільки но ще раз "перевірив" штамп про слабенький однотакт + ШП, "не грає рок". Слухав Металіку, досить на великій гучності, в захопленні, як на мене просто чудово. На жаль гучність дуже далеко від можливості запису. Спробую, колись, раптом в мікрофон самоналаштується  Є така в айфоні опція.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
Выразили согласие: | Arny |
|
alex23
Ветеран

|
RE: Аудиосистема Для Души. / 09-06-2018 10:17
Як на мене чудово рок грає, проблема в тому, що не можу викласти, бо необхідна досить велика гучність для запису, на маленькій нічого не програєтся. Однотакт на ЕЛ34 зроблений на дорогих деталях(дженсени, блекі...лампи америка воєнка філліпс і т.д.), тому його прозоре звучання для насичених композицій гарно складається, єдина умова гучність, бо це 34-і 8 вт всього. А ГМ70 це бюджет, з динамікою, драйвом все гаразд, але не вистачає чистоти, так і ціна між ними різницця в тричі..... Повірте, я досить добре розбираюсь, де грає, а де ні. Тоді просто не писав би.
Зауваження є до останього ролика?
(Отредактировал 09-06-2018 в 10:43 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран

|
RE: Аудиосистема Для Души. / 09-06-2018 20:20
Хопці, вибачте,  але не приймається.
Звичайні демагогія і відмазки. ховатися за цим не потрібно.
достатньо вже писав, про це, якщо втрачається, то у всіх і приблизно однаково. Не хочете, не виставляйте, а демагогія просто зайва.
Розповідати на пальцях, як щось там у когось звучить, дурня повна. Знову, розкажіть це Кенріку.   
......одночасно з попереднім роликом, записав ще декілька, просто не викладав. Ось один з них
https://drive.google.com/file/d/1T9JePOb...sp=sharing
(Отредактировал 09-06-2018 в 20:28 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
alex23
Ветеран

|
|
|
|
|
alex23
Ветеран

|
RE: Аудиосистема Для Души. / 12-06-2018 08:11
Поставив акустику на тимчасові "шипи", зроблені на швидку руку. В дубових "квадратиках" просвердлив дірочки, повбивав в них саморізи від дюбелів на 6мм. Підставив під ящики, стоять на "голках". Поки це тільки внутрішні корпуси, зверху будуть лаковані, з вмонтованими гарними конусами.
А додалося в якості звучання. Традиційний вплив, це прозорість в середині, легкість, звістно НЧ. Набагато краще стало.
До речі, по роліках це помітно, якщо ви звісно слухали.
(Отредактировал 12-06-2018 в 08:13 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
urfinjuss66
Ветеран

|
RE: Аудиосистема Для Души. / 12-06-2018 09:21
(01-06-2018 22:08)alex23 писал(а): https://drive.google.com/file/d/15UcRiE_...sp=sharing Ну, не знаю, предыдущий "мой путь"- понравился больше- есть обертона, рояль звучит, в голосе "бархат".
А в последних- все как то разрозненно, может и чище стало(вибратто корпусов ушло), но, как то, совсем бедненько...
И настанет час Жатвы,и придет Мрачный Жнец,и соберет урожай,и отделит зерна от плевел...
|
|
|
|
alex23
Ветеран

|
RE: Аудиосистема Для Души. / 12-06-2018 09:39
(12-06-2018 09:21)urfinjuss66 писал(а): Ну, не знаю, предыдущий "мой путь"- понравился больше- есть обертона, рояль звучит, в голосе "бархат".
А в последних- все как то разрозненно, может и чище стало(вибратто корпусов ушло), но, как то, совсем бедненько... Може гучність різна була, а можливо підсилювач не прогрівся. Справа в тому, що цей підилювач слабопотужний, тому при збільшені сигналу, гучності, хоч на трохи, різко додає динамікі. Писав майже опівночі, тому така маленька була.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
alex23
Ветеран

|
RE: Аудиосистема Для Души. / 12-06-2018 11:15
Я взагалі не вірю в перший ватт на слабопотужних лампачах. На мою думку його не існує, а люди самооманюються, бо не чули дійсно Першого ватту на однотактах з великими лампами. Ще раз в цьому впевнився в черговий раз, при прямому поєднанні ел34 та гм70, в кожному звуці чутна повільність, навіть на самих бездинамічних композиціях. І відчувається, як вона потроху з'являється при збільшені гучності, відбувається компенсація недоліку "вибуху" кожного конкретного звуку.
До речі дякую, що підмітили цей "маленькій" нюанс,  не думав що хтось це зробить.  Все дуже точно.
Ще додам...можливо 1-й ватт існує на маленьких лампах, саме в однотактах з гарними вихідними тр-рами великого розміру, наприклад 5 і більше кг.
(Отредактировал 12-06-2018 в 11:19 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|