Аудиосистема Для Души.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 24-11-2020 17:55
(24-11-2020 17:27)vitaly писал(а): Лаком это уже не модно ,натрите датским маслом и будет все супер !
Дякую Віталію, гарна ідея, якось не подумав. Так і зроблю.
(24-11-2020 17:37)artshop писал(а): 16 кратна розв'язка. запеспечує практчно майже повне відокремленя від зовнішніх коливань та вібрацій.
Создали себе большую проблему... ИМХО.
Сравнимо с установкой АС на подушку-перину...
И там, кажется, используется дерево?
А вот это не есть гуд. И это уже не ИМХО...
[/quote]
Андрію, яка проблема, ви про що?
Навіть не уявляєте який вплив і що за звук. На середніх компонетах, начебто апаратура в десятки разів дорожче та вище класом. В мене на топових компонентах такого звуку ніколи й близько не було.
Те що я застосував ніхто раніше не робив. Давно вже випробував частково такий конструктив в окремих елементах. Але вперше в комплексно. Мені не потрібно розповідати про якусь подушку, я інженер конструктор, винахідник так що знаю що роблю.
Повторю резултат вражаючий, запишить свої хай енд системи, я запишу свою тимчасову середнього класу, бюджет. Послухаємо та порівняємо. ефект такий якщо підвисити в повітрі так і музика лине наче з повітря.
можете сміливо продавати свою стійку терміново, буде можливість,зробити собі в десять-дватцять разів краще, та в стільки ж разів дешевше.
Не пропустіть момент бо ціна на топові стійки на ринку України може бути демпінговою.
Додам, не збираюсь займатись виробництвом та торгівлею.
(Отредактировал 24-11-2020 в 18:10 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 25-11-2020 22:35
Собівартість 200 доларів.
Вплив, як вже написав колосальний, насправді в рази краще, чим сам сильно здивований.
Туп застосовано принципово нова ідея, я вже давно випробував її на акустиці та інших більш простих пристроях. Механічні металеві, магнітні, конусні, кулькові спайки дуже круто гарний позитивний вплив залежно від якості. Але вони далекі від подібного впливу.
Тут суть в багатошарових самих полицях.
Кому цікаво можу розповісти детально, зможете самі собі зробити, причому з урахуванням невеличких моїх декоративних помилках на які я зроблю зауваження.
Важжаю м'яко кажучи нерозумним віддавати за стійку тисячу-чи баксів.
(Отредактировал 25-11-2020 в 22:43 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 26-11-2020 10:48
(26-11-2020 03:21)Boostaddict писал(а): Если кто захочет расстаться с Пагодой по демпинговой цене - стучитесь в личку. Мне как раз нужна ещё одна. привозьте Пагоду, влаштуємо змагання. Потім скупите все. ця стійка нікуди не поїде. Майже 60 кг нікому доводити нічого не буду. ..
...........
Кожна полиця складається з п'яти листів МДФ 12 мм, між ними силікон та повітря, Контактують між собою тільки дві сусідні, відстань по 1 мм. Верхня полиця не контактує з 3-4-5-ю. В середині 3 -тя тільки з 2-ю та 4-ю. Стійки, алюм. труби, з'єдданні тільки з нижньою плитою верхньої полки та верхньою плитою нижньої. Конуси під стійкою з твердої спеціальної сталі приєдані тільки до самої нижньої плити, п'ятачки з алюмінію.
Позитивній дії застосування силікону не сумніваюсь бо проводив практичні експерименти в системі. Наприклад. Передня панель, фронт-плита з'єднана з основним корпусом через силікон, як і нижня платформа....Посадку на силікон потрібно проводити під вантажем, пресом, засигає кілька годин.
Додам. Нюанси по розмірах та деталях, послідовності збірки кожної полиці розповім тому хто захоче зробити собі.
(Отредактировал 26-11-2020 в 11:40 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 26-11-2020 21:59
Згоден Саня, дякую.
Ставив завдання спочатку погасити зовнішні вертикальні та горизонтальні вібрації, щоб не було взаімодії з вібраціями самих апаратів. Вібрації апаратів так, потрібно відвести і не дати можливості їх повернення, щоб вони згасли десь по дорозі. Тут можна вже займатися варіаціями, тепліше-холодніше. Матеріал тих самих п'ятаків вже вливає, аксиома там одна повинні бути м'якшими за самі конуси, потім вже опора на чому вони стоять. Тут вже найкраще діють комбінації. Можу вар'їрувати, є багато різних типів розв'язок. Головне завдання стійка виконує чудово, нейтралізує зовнішній влив, а з власними коливаннями та вібраціями боротися підібравши найкращу комбінацію то вже значно легше.
В данному випадку я просто поставив одразу конусні класичні та зодвоєнним конусом. Найближчим часом спробую інші( вертикальні бруски з деревини від піаніно 150 річної давнини, інші наставні полиці переклеїні з вертикальних брусків, фірмові важкі дуже шайби з якогось сплаву чавуна, доречі дуже круті, підсилювач на таких стоїть.... та ще багато чого)
(Отредактировал 26-11-2020 в 22:00 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 27-11-2020 19:49
(27-11-2020 12:04)vitaly писал(а): А есть прибор ,позволяющий определить основной резонанс ? Сначала пустой полки ,потом загруженной аппаратурой ? так же наверное проще бороться ,когда видишь ? А пробовать разные приблуды можно бесконечно...может существует какой то научный подход ? У меня,например при громкости более 100 дб ,вибрирует передняя панель преда из толстой алюм панели ,этот напор испытывают видимо и колбы ламп приладів в мене немає і я не збираюсь робити заміри. Все чутно по звуку, мій досвід це багаторазовий практичний. Я нічого не продаю з свого самопалу і не збираюсь. Хто займається комерцієй, будь ласка в додаток паспорт з вимірами до і після.
продемонструйте прилади для заміру резонансів в себе вдома, якими ви користувалися при виготовлені своїх столів для ЛП програвачив. Начебто там фактори гасіння резонансів ще більш важливі.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
Alnic
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 27-11-2020 21:21
(27-11-2020 12:04)vitaly писал(а): А есть прибор ,позволяющий определить основной резонанс ? Сначала пустой полки ,потом загруженной аппаратурой ? так же наверное проще бороться ,когда видишь ? А пробовать разные приблуды можно бесконечно...может существует какой то научный подход ? У меня,например при громкости более 100 дб ,вибрирует передняя панель преда из толстой алюм панели ,этот напор испытывают видимо и колбы ламп Виталий, это обычный пьезоэлектрический акселерометр, достаточно одноосевого, плюс соответствующее ПО. Как пример, любое ревью акустических систем, опубликованное в Stereophile за авторством John Atkinson, содержит ватерфол излучений корпуса акустики. Это как помыть руки перед едой. "А есть прибор?" Конечно, есть! У старой гвардии с чуйкой все в порядке)
(Отредактировал 27-11-2020 в 21:35 Alnic.)
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|
|