Аудиосистема Для Души.
Автор Сообщение
Remontnik Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 13:02
(24-01-2021 10:57)alex23 писал(а):  Зверну увагу ще на один важливий нюанс як на мене. Поперечне розташування ящиків надає зміщення ФІ до середини кімнати, як у моєму випадку, в два рази далі від бокових стін. Можливо від цього бас та мідбас значно краще стали.
Дальше от стен и ближе к центру - по идее количественная НЧ составляющая должна быть меньше...
Или что имеется ввиду под "бас та мідбас значно краще стали"?
Найти все сообщения

Выразили согласие: petr.solo1223
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 13:17
Яку словоформу вибрати не знаю. Все стало значно легше та концентрованіше.НЧ краще розкладається на складові, Приблизно як басові та контр бас октава у гарного великого роялю на невеликій відстані. Гадаю що подібна конструкція оптимальна для домашнього аудіо, залежність від кімнати суттєво зменшується. Незручності це розташування компонентів. брак місця. До речи можливо саме цей фактор змушує виробників лізти вгору.

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Константин В Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 14:49
Бас и вообще нч составляющая ,,живет,,в нижней части КДП.
Или по з.углам или под потолком. Это прописная истина.
Объем и оформление или они сами по себе ф.з ..никогда не помню четкого быстрого мидбаса. Пишешь легкую музыку почти ок...что то сложное ударное. Nowink
Изначально ошибка в расположении НЧ звена. Фатальная.
СЧ вообще под потолком Nowink
Сч выпирает чуток верхов на овалах не хватает. а это фатально для восприятия баса и ощущения достаточности громкости. Вечно громко писал и давит по низу. задумайся..
Мало того такие размеров НЧ в узких КДП та еще задачка.
Юра ЮП эту задачку решил хитрым и верным решением. Короткоходы.
Быстрые динамичные. Но близость к боковым стенкам таки сложно тут что то сделать.
У тебя минимум две три осн проблемы. Корпус и расположение динов.
Узкая кдп или слишком большие нч для такой кдп. выберешь сам )
Ну а крос честно попросту не внушает доверия...эти кирпичики и катушки советские подводка ,,водопроводная,, честно не понимаю. где сонидо и где эти анаконды с ящиками для кроса..
выбачь просто мое мнение выраженное на пальцах..
Найти все сообщения

Выразили согласие: The
A-TITO-A Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 15:43
А что это за коробочки стоят на сидюке и полочки на колонках?
Найти все сообщения

alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 15:51
то нарізані з балок вертикально переклеєні бруски від старого піаніно 19 сторіччя, було колись в мене, вимушений був порізати на запчастини. На сіді просто так лежать. використовую їх в якості підставок чи підпорок іноді під різними компонентами.

(24-01-2021 14:49)Константин В писал(а):  У тебя минимум две три осн проблемы. Корпус и расположение динов.
Узкая кдп или слишком большие нч для такой кдп. выберешь сам )
Ну а крос честно попросту не внушает доверия...эти кирпичики и катушки советские подводка ,,водопроводная,, честно не понимаю. где сонидо и где эти анаконды с ящиками для кроса..
выбачь просто мое мнение выраженное на пальцах..
Де ти бачив там совдепію? Все Штати і Японія, дві котушка Джбіль 2.2 діам. 3 кг і дві Японські 2 мм дріт. Ціна котушек одніх більше тисячи баксів, ти таких в очі не бачив ніколи. Любий той високочастотний кондер легко взуває дорогущи аудіофільськи(без назви) Ціна конденсаторів більше штуки. Дріт
Fujikura Yazaki Furukawa Electric.
(Отредактировал 24-01-2021 в 16:00 alex23.)

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Kir9790 , Ygens67 , Igor65 , Enrique31
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 17:54
Надписи не видно. Ну сорян с виду как советские металлические кубики..
Тогда вопрос..шож за фильтр такой за штуцер Shocked шо ниф. не поет как надо ?
Можно мозги от бугати влепить в заз .. суть от этого не поменяться.
Ты думаешь надо 3кг Shocked для твоих лопухов. Вот там и умер весь звук.
С каких это АС эти катушки. На какие дины их лепили ?

И не нервничай. я же не с вентилятором пришел.
Ладно сори копошися дальше.. твоя ,,система,, тебе по месту виднее..

Интересно через сколько еще лет ты корпуса и фильтра таки выкинешь или порежешь.. Fighting0093
Найти все сообщения

Выразили согласие: The
satory Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 18:14
Вообще то у ALEXа замечательное увлечение...хобби...И мозги заставляет шевелиться , и руки.... В зрелом возрасте САМОЕ то , что нужно. Главное, чтобы средств хватало и на хобби , и на семью....
Найти все сообщения

Выразили согласие: alex23 , Fiend , Ygens67 , sdail , Igor65 , санчос
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 18:26
Костику,звідки в тебе стільки тої вигаданої дурні?
З якого бодуна ти взяв що щось там не співає7 Грає настільки круто що ти навіть не уявляєш. Ти висновки з запису 7 го айфону робиш, про якійсь там бас дутий та ще й щось. Арні вже майже ррік писав тому в мене на вдвічі більшій гучності так з НЧ все чудово. Про ящики то взагалі сміхота. по якості ти хрен знайдеш фірмові де такі. Тобі й не насниться такі мати. надірвешся зробити. Кімната дуже гарно класно підготовленна для аудіо.
Бачиш ти спочатку напишеш а потім думаєш, як про котушки та кондери. Котушни по 7 мгн, 12 кг, кондери на 35 - 30 -10 мф по дві штуки фольгові, ойл, високочастотні, 2500 вольт. 10 Кгц. Спрагуа та ДЖ.Ел.. Що стосується акустики, кабелів. живлення. підсилення то все на дуже пристойному високому рівні. Я більше ніж задоволений бо дійсно отримую задоволення. Слабка ланка. це джерело. середнього рівня. але то тимчасово.
Так що ти адресою помилився. когось іншого навчай. Я чудово знаю що роблю. Happy0144
(Отредактировал 24-01-2021 в 18:31 alex23.)

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 18:48
(24-01-2021 17:54)Константин В писал(а):  Ты думаешь надо 3кг Shocked для твоих лопухов. Вот там и умер весь звук.
На какие дины их лепили ?
(24-01-2021 17:54)Константин В писал(а):  И не нервничай. я же не с вентилятором пришел
А с чем это вы приперлись?
Найти все сообщения

Выразили согласие: Kir9790 , urdos
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 19:18
7мг 12 кг 2500в Shocked Cry

(24-01-2021 18:48)эполитт писал(а):  А с чем это вы приперлись?
Дорогой Воучик. следите за тем в какие темы и с чем вы претесь без устали при каждом удобно случае. к этому разговору между мнои и Сашей вы каким боком ? Он сам вполне может за себя ответить без посторонних соплей. Wink

(24-01-2021 18:26)alex23 писал(а):  Так що ти адресою помилився.
Согласен, шо я тут потерял.. Love0030
(Отредактировал 24-01-2021 в 19:24 Константин В.)
Найти все сообщения

эполитт Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 19:42
(24-01-2021 19:18)Константин В писал(а):  Согласен, шо я тут потерял.. Love0030
Костян-Братела! Ты лучший!
Найти все сообщения

Выразили согласие: urdos
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 20:22
Констянтине. звідки ти взяв що я нервую(?). я тобі досить вічливо намагався розповісти, до речи вже в котрий раз, про те з чим ти не спіткався. Тарасику теж заочно. хлопці ви спочатку повторіть приблизно те що я зробив, та отримав якісь висновки, а потім вже можете виказувати свою думку. Я наприклад взагалі не пишу на теми з чим не спіткався особисто. Тут я намагаюсь просто поділитись інформацієй кому вона буде можливо корисною. щоб люди не втрачали час. Ви ж просто намагаєтеся принизити вишукуючи якісь там недоліки, пошукайте в себе спочатку в загашниках.
Отже для себе зупинився на трьохсмуговій акустиці, НЧ секція без оьбеження об'єму ЗЯ чи ФІ, з виносними кросоверами на великих якісний високовольтних, високочастотних фольгових конденсаторах. фільтрах другого порядку, частота розділу 200-259 гц, на СЧ шп, третя смуга стрічковий твітер 10-11 кГц, бівайринг. Кабелі антифаз ак-ні та мережеві, ізолюючи три трансформатори на кожну окрему лінію. Міжблок АКв Скай, підсилення лампові моноблоки на великих лампах, зміна влітку тр-ри біампінг. Джерело СД тр-рт ....

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Fiend , Cox.
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 20:33
(24-01-2021 20:22)alex23 писал(а):  хлопці ви спочатку повторіть приблизно те що я зробив,
та отримав якісь висновки,

щоб люди не втрачали час.
Вот це самэ головне с твоего меседжу... Happy0158

А повторить таку видверту ,,ДУРНЮ,, Саша...выбачь ни кому и в голову и не пришло бы.. аминь..
Найти все сообщения

alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 20:44
костику, читай уважно що я мав під словом дурня. Саме твої вигадки про якусь совдепію в кросах та решту, яке не відповідає дійсності. Я взагалі не ррозумію яка мета двоїх дописів в цій гілці? принизти і на цьому фоні стати фахівцем? Не переймайся особливо, пиши про те на чому розумієшся, стримуй себе вчасно, контролюй емоції і тобі настане легше. Можу порадити. займись дихальними вправами, східними единоборствами... дуже гарна річ. Я серйозно без сарказму.

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 21:23
Когда Воучик пишет в любой теме после меня у меня и так упражнения дыхательные Biggrin
Саша все брэйк. Главное чтоб ты был довольный. увидел упавшие АС ). надеялся на разговор. получилось ,,сам дурак,, я умнее всех и добился круче многих. пусть так и будет Wink
с пов.. Party0016
Найти все сообщения

VNV73 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 21:35
"Куда не пойду, всюду вижу его... " (с)

Жизнь подобна езде на велосипеде. Ты не упадешь, пока крутишь педали (с) Клод Пеппер
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 11-02-2021 20:57
Вітаю друзі.
Почав збирати НЧ секції для своєї акустики. Теперешні ящики поверну на батьківщину, в інщу кімнату та систему. Буду використовувати їх за призначенням, 300-й ШП Сонідо.

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: urdos , Ygens67 , Kaminskiy , The , Arny , Вадимыч , parasound , Provizor , Don Cornelius , Serpens , эполитт , Nikolaij , Igor65 , санчос , Fiend , Vic61 , artshop , vetalya1984 , Cox. , глухой
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 12-02-2021 22:32
Додам кілька фото. Склав ті сегменти що були під рукою, але це тимчасово. не всі сегменти бокові від цього ящика.

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , Ygens67 , satory , Arny , Provizor , Nikolaij , parasound , Igor65 , Kir9790 , oleg2566 , санчос , Fiend , gertsoff , Vic61 , vetalya1984 , Cox. , глухой
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 17-02-2021 14:53
[
Party0012

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Arny , Provizor , Ygens67 , vetalya1984 , Igor65 , Cox. , глухой
alex23 Не на форуме
Ветеран

RE: Аудиосистема Для Души. / 17-02-2021 17:24
(17-02-2021 14:53)alex23 писал(а):  [
Party0012

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Provizor , Ygens67 , parasound , Serpens , sdail , vetalya1984 , DenKovgan , Igor65 , gertsoff , Foris , Fiend , Vic61 , urdos , Вадимыч , Cox. , глухой

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS