Аудиосистема Для Души.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Константин В
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 14:49
Бас и вообще нч составляющая ,,живет,,в нижней части КДП.
Или по з.углам или под потолком. Это прописная истина.
Объем и оформление или они сами по себе ф.з ..никогда не помню четкого быстрого мидбаса. Пишешь легкую музыку почти ок...что то сложное ударное.
Изначально ошибка в расположении НЧ звена. Фатальная.
СЧ вообще под потолком
Сч выпирает чуток верхов на овалах не хватает. а это фатально для восприятия баса и ощущения достаточности громкости. Вечно громко писал и давит по низу. задумайся..
Мало того такие размеров НЧ в узких КДП та еще задачка.
Юра ЮП эту задачку решил хитрым и верным решением. Короткоходы.
Быстрые динамичные. Но близость к боковым стенкам таки сложно тут что то сделать.
У тебя минимум две три осн проблемы. Корпус и расположение динов.
Узкая кдп или слишком большие нч для такой кдп. выберешь сам )
Ну а крос честно попросту не внушает доверия...эти кирпичики и катушки советские подводка ,,водопроводная,, честно не понимаю. где сонидо и где эти анаконды с ящиками для кроса..
выбачь просто мое мнение выраженное на пальцах..
|
|
|
|
Выразили согласие: | The |
|
A-TITO-A
Ветеран
|
|
|
|
|
Константин В
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 17:54
Надписи не видно. Ну сорян с виду как советские металлические кубики..
Тогда вопрос..шож за фильтр такой за штуцер шо ниф. не поет как надо ?
Можно мозги от бугати влепить в заз .. суть от этого не поменяться.
Ты думаешь надо 3кг для твоих лопухов. Вот там и умер весь звук.
С каких это АС эти катушки. На какие дины их лепили ?
И не нервничай. я же не с вентилятором пришел.
Ладно сори копошися дальше.. твоя ,,система,, тебе по месту виднее..
Интересно через сколько еще лет ты корпуса и фильтра таки выкинешь или порежешь..
|
|
|
|
Выразили согласие: | The |
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 18:26
Костику,звідки в тебе стільки тої вигаданої дурні?
З якого бодуна ти взяв що щось там не співає7 Грає настільки круто що ти навіть не уявляєш. Ти висновки з запису 7 го айфону робиш, про якійсь там бас дутий та ще й щось. Арні вже майже ррік писав тому в мене на вдвічі більшій гучності так з НЧ все чудово. Про ящики то взагалі сміхота. по якості ти хрен знайдеш фірмові де такі. Тобі й не насниться такі мати. надірвешся зробити. Кімната дуже гарно класно підготовленна для аудіо.
Бачиш ти спочатку напишеш а потім думаєш, як про котушки та кондери. Котушни по 7 мгн, 12 кг, кондери на 35 - 30 -10 мф по дві штуки фольгові, ойл, високочастотні, 2500 вольт. 10 Кгц. Спрагуа та ДЖ.Ел.. Що стосується акустики, кабелів. живлення. підсилення то все на дуже пристойному високому рівні. Я більше ніж задоволений бо дійсно отримую задоволення. Слабка ланка. це джерело. середнього рівня. але то тимчасово.
Так що ти адресою помилився. когось іншого навчай. Я чудово знаю що роблю.
(Отредактировал 24-01-2021 в 18:31 alex23.)
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
RE: Аудиосистема Для Души. / 24-01-2021 20:22
Констянтине. звідки ти взяв що я нервую(?). я тобі досить вічливо намагався розповісти, до речи вже в котрий раз, про те з чим ти не спіткався. Тарасику теж заочно. хлопці ви спочатку повторіть приблизно те що я зробив, та отримав якісь висновки, а потім вже можете виказувати свою думку. Я наприклад взагалі не пишу на теми з чим не спіткався особисто. Тут я намагаюсь просто поділитись інформацієй кому вона буде можливо корисною. щоб люди не втрачали час. Ви ж просто намагаєтеся принизити вишукуючи якісь там недоліки, пошукайте в себе спочатку в загашниках.
Отже для себе зупинився на трьохсмуговій акустиці, НЧ секція без оьбеження об'єму ЗЯ чи ФІ, з виносними кросоверами на великих якісний високовольтних, високочастотних фольгових конденсаторах. фільтрах другого порядку, частота розділу 200-259 гц, на СЧ шп, третя смуга стрічковий твітер 10-11 кГц, бівайринг. Кабелі антифаз ак-ні та мережеві, ізолюючи три трансформатори на кожну окрему лінію. Міжблок АКв Скай, підсилення лампові моноблоки на великих лампах, зміна влітку тр-ри біампінг. Джерело СД тр-рт ....
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | urdos , Ygens67 , Kaminskiy , The , Arny , Вадимыч , parasound , Provizor , Don Cornelius , Serpens , эполитт , Nikolaij , Igor65 , санчос , Fiend , Vic61 , artshop , vetalya1984 , Cox. , глухой |
|
Выразили согласие: | эполитт , Ygens67 , satory , Arny , Provizor , Nikolaij , parasound , Igor65 , Kir9790 , oleg2566 , санчос , Fiend , gertsoff , Vic61 , vetalya1984 , Cox. , глухой |
|
alex23
Ветеран
|
|
|
|
alex23
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Provizor , Ygens67 , parasound , Serpens , sdail , vetalya1984 , DenKovgan , Igor65 , gertsoff , Foris , Fiend , Vic61 , urdos , Вадимыч , Cox. , глухой |
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|