Доброго всем дня.Прошу совета по выбору домашней акустики к комну вот приглянулись эти мониторы.Кто что скажет.Задача просто слушать музыку на них.И какая к ним примерно надо видеокарта.?
Звукова від сонара 1(350грн б у) і вище далі продіджі шд2(100бакс нова на ібеї) або онкіо за 300 і на твік що її що продіджі все від бюджету, якщо чисто до компа то радив би взяти активні монітори ямахи якійсь 50ті чи 70ті і в подальшому докупити саб до них зекономите на усі і кабелях
спс.Так это тоже активные мониторы только цена в 2 раза дешевле чем ямаха hs50m и просто говорят что они на свои деньги лучшие...поэтому и прошу совета...или нафиг и все таки подкопить на ямаху hs50m?
Про 50ті багато читав теж хотів колись взяти до ПК(не чув правда) а якщо ці в 2 рази дешевші то можна сабік взяти якийсь 8мий велодайн до них або хотя би 250 джамо і буде думаю непогано)))
Звукову мінімум продіджі думаю якщо бюджет обмежений але вона стерео так що треба щось на 5і1 щоб сабік підрубати на форумі багато подібних тем почитайте)))
А чего не взять за эти деньги нормальные полочники и усилитель, качество звука будет куда лучше чем у этой китайской залепы, звучат не на много лучше чем свины!
От тепер почнеться привіт стерео
І пророводочки ті чи не ті, у якого уся звук зійдеться з моїм смаком, посуваю я по кімнаті де краща сцена і на кінець а може і ПК не ТО(як джерело)!!!
Удачі Ви в правильному місці для експерементів )
Присмотритесь к BEHRINGER Truth B2031A или B2030A.
В магазине на подоле сравнивал B2031A с RCF Mytho 8 ,
на столько мизерная разница что не стоит тех денег.
Сам взял B2031P (пассивные) играют с YAMAHA A-1000,не капли не жалею.
Да кстати в тот же день слушал в «Джаз-клуб» на Лыбедской M-AUDIO BX8 и YAMAHA HS80M.
Все равно BEHRINGER Truth B2031A больше понравилась.