Ту твік ор нот ту твік? HK HD710 купатися чи не купатися?
Автор Сообщение
Марьяныч Не на форуме
Ветеран

Ту твік ор нот ту твік? HK HD710 купатися чи не купатися? / 09-06-2012 22:38
Кілька років валявся в мене в гаражі кумовий CD програвач Harman Kardon HD710. (Він, тобто кум поміняв його на Маранц)
Сьогодні включив - працює! Вставив досить подертий диск - грає!
Чи є сенс його омолодити? Не для Хай Енду, а для Хай грає?
Що робити, чого не робити?
Буду вдячний за поради!
(Отредактировал 09-06-2012 в 23:05 Марьяныч.)
Найти все сообщения

markenergy Не на форуме
Ветеран

RE: Ту твік ор нот ту твік? HK HD710 купатися чи не купатися? / 09-06-2012 22:50
Життєвий досвід підказує - якщо у Вас є річ кума і вона безхозно валяється у гаражі, то вона нікому не потрібна, але як тільки Ви прикладете до неї зусилля, щоб відновити, та ще й покращити, то ця річ знову потрібна буде Вашому кумові - тому порада, якщо програвач бавить, то хай бавить таким, яким є зараз. Так і з програвачем залишитесь та й з кумом у хороших стосунках. Biggrin
Найти все сообщения

Выразили согласие: Жолудь , Black_Jack
Александр Карелин Не на форуме
Ветеран

RE: Ту твік ор нот ту твік? HK HD710 купатися чи не купатися? / 09-06-2012 23:10
Покрасить в приятный глазу цвет и положить в гаражHappy0144 или не красить и использовать плееер как есть
(Отредактировал 09-06-2012 в 23:25 Александр Карелин.)

"Порицания достойны родители, не желающие воспитывать своих детей в строгих правилах. Прежде всего они строят свои надежды, как и все прочее, на честолюбии. Затем, торопясь скорее достичь желаемого, гонят недоучек на форум, и красноречие, которое, по их собственному признанию, стоит выше всего на свете, отдается в руки молокососов." Петроний
Найти все сообщения

Comandante Не на форуме
Ветеран

RE: Ту твік ор нот ту твік? HK HD710 купатися чи не купатися? / 09-06-2012 23:22
(09-06-2012 22:38)Марьяныч писал(а):  Кілька років валявся в мене в гаражі кумовий CD програвач Harman Kardon HD710. (Він, тобто кум поміняв його на Маранц)
Сьогодні включив - працює! Вставив досить подертий диск - грає!
Чи є сенс його омолодити? Не для Хай Енду, а для Хай грає?
Що робити, чого не робити?
Буду вдячний за поради!
Марьяныч? А расскажите о нем подробнее,Biggrin
Как он? Чем живет? Что "кушает"? Самочувствие?
И какая его дальнейшая "судьба"

PS. Я так понял это разведкаTongue0011 .... Party0016
Найти все сообщения

Марьяныч Не на форуме
Ветеран

RE: Ту твік ор нот ту твік? HK HD710 купатися чи не купатися? / 09-06-2012 23:33
(09-06-2012 23:22)smirnofb писал(а):  
(09-06-2012 22:38)Марьяныч писал(а):  Кілька років
Марьяныч? А расскажите о нем подробнее,Biggrin
Как он? Чем живет? Что "кушает"? Самочувствие?
И какая его дальнейшая "судьба"

PS. Я так понял это разведкаTongue0011 .... Party0016
Ні, це зовсім не розвідка! Biggrin Щира правдонька!
Просто ліньки тягати два пристрої -CD та підсилювач в компанії пари Мішн та саба. Люксман важкенький...Ashamed0006
А так - вмантулю фільтр, простенький підсилювач для сателітів, зроблю вихід для саба (двох сабів Biggrin). Місце є, +-15В - є.
Все ж легше! Biggrin
При цьому не хочеться, щоб сіді невчасно заїкатись не почав...Cry
(Отредактировал 10-06-2012 в 00:14 Марьяныч.)
Найти все сообщения

Comandante Не на форуме
Ветеран

RE: Ту твік ор нот ту твік? HK HD710 купатися чи не купатися? / 10-06-2012 00:23
(09-06-2012 23:33)Марьяныч писал(а):  При цьому не хочеться, щоб сіді невчасно заїкатись не почав...Cry
Як що в нього око скляне, то думаю довго буде бачить, але як що ні, то може бути в найближчий час плануйте візит до офтальмологаBiggrin
Але його давно нема на форумі, ото ж прийдеться викинуть на смітникTongue0011 ... Party0016
Найти все сообщения

Марьяныч Не на форуме
Ветеран

RE: Ту твік ор нот ту твік? HK HD710 купатися чи не купатися? / 10-06-2012 01:38
Вибачте, шановні!
О, бідна Данія! Піпець всім сподіванням!Cry
Дідусь таки недобачає... CD-R або зовсім не бачить, або читає з тріском, хрустом і т.п. Віддам в добрі руки... може, згодиться комусь.
Може. якусь мікросистему пошукати на цю посаду?
Не топ-левел, але щось пристойне, може, б.в.?
Порадьте, будь ласка!
Найти все сообщения

koma693 Не на форуме
Ветеран

RE: Ту твік ор нот ту твік? HK HD710 купатися чи не купатися? / 10-06-2012 08:12
(10-06-2012 01:38)Марьяныч писал(а):  Вибачте, шановні!
О, бідна Данія! Піпець всім сподіванням!Cry
Дідусь таки недобачає... CD-R або зовсім не бачить, або читає з тріском, хрустом і т.п. Віддам в добрі руки... може, згодиться комусь.
Може. якусь мікросистему пошукати на цю посаду?
Не топ-левел, але щось пристойне, може, б.в.?
Порадьте, будь ласка!
Если валялся в гараже,скорее всего,линза лазера в пыли.Протрите её аккуратно.Не поможет,значит замена лазера или на З/Ч.Звук у HK710,как и у любого Technics на MN6472,которые тут продаются в идеальном рабочем состоянии,по 200-300гр.
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS